Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Háromszáznál kijött a traktor

Azt hinné az ember, hogy legalább egy kicsit megijed az alábbi videót készítő GSX-R-es, amikor egy laza háromszázas csapatásnál kijön elé egy traktor, de nem. Miután élete legnagyobb fékezését végrehajtja, ott folytatja, ahol abbahagyta, nyélgáz és laza egykerekes gyorsítások.

6 Tovább

A világ legelvetemültebb traktorosa

Mi a teendő, ha a pajtában csak egy traktor áll, de a gazda mégis betyárkodni szeretne? Egyszerű: betesz a régi helyére egy majdnem 200 lóerős Volvo-turbómotort. Azzal már lehet tolni.

0 Tovább

Felpörgette Torgyánt a traktoros gyorsuláson István Kovács

A berlini magyar tévé riportere Egerben járt, ahol Traktoros gyorsulási- és szépségversenyt tartottak, olyan prominensek zsűrizésével, mint Torgyán József, Ganxsta Zoltán és Csernus Imre.



0 Tovább

Rombol az elszabadult traktor

Egy amerikai áruház parkolójában valahogy elszabadult egy hókotrásra rendszeresített traktor, amely szép komótosan kőrözve egy kicsit átrendezte a környéket. A magányos ámokfutásnak végül egy lámpaoszlop vetett véget, ám addig egy Toyota Corolla és egy piros Suzuki SX4 alaposan leamortizálódott. Útban voltak.


0 Tovább
12
»

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek