Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Budapesten fotózkodott Miss Tuning

A Tuning World Bodensee idei szépségkirálynője, Leonie Hagmeyer-Reyinger magyar tuningautókkal fotózkodott, amihez remek fővárosi helyszínek adták a hátteret. A híres modellfotós, Max Seam tizenkét különböző helyszínen állította kamera elé Miss Tuningot, de úgy, hogy a szőke szépségkirálynő mellett az autók és a város szépségei is kiemelt figyelmet kapjanak. A 2014-es Miss Tuning naptár - limitált kiadásban - idén ősztől rendelhető, itthon a jövő évi Autó, Motor és Tuning Show-n is kapható lesz.

0 Tovább

Horror: babarózsaszín Camaro 32-es felniken

Ha erre a Camaróra pillantunk, nyugodt szívvel mondjuk: a floridai tuningműhelyeket mindenki kerülje el messzire. Még a sárvédőket is ki kellett vágni, hogy ezek az ocsmány felnik beférjenek az autó alá, tényleg borzasztó az egész. És van, aki ezért fizet.

5 Tovább

Íme így néz ki a legerősebb népautó

Látszólag egy lestrapált szürke kettes Golf, valójában a világ egyik leggyorsabb autója.

1 Tovább

A világ legijesztőbb Moszkvicsa

Egy vállalkozókedvű orosz tuningcég elkészítette a világ alighanem legészbontóbb Moszkvics átalakítását: rémisztő chop top kupét építettek egy néhai 2140-esből. A gyárilag négyajtós kocsit rövidebbre vágott tetőoszlopokkal, hatalmas kerekekkel és brutális hűtőráccsal faragták át igazi gengszterautóvá, amilyennel az amerikai rapperek járnak, legalábbis a videoklipekben.

A kisfilm tanúsága szerint a gyárinál erőseb motort is kapott, hogy úgy pöröghessen, mint a búgócsiga. A rendszámmal rendelkező bemutatóautó ékessége a krómtükör, melyet a régi idők emlékére csavaroztak rá, bár az övvonalon és a csomagtartó kiszögellésén kívül már nem sok emlékeztet az eredeti kocsira.

0 Tovább

Fiatból Audit barkácsoltak

Egy lelkes lengyel autóépítő nekivágott a látszólag lehetetlennek, ami furcsamód félig-meddig sikerült is neki: egy Fiat Unóból Audit épített.

0 Tovább
«
12

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek