Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy igazi balek így gyorsul

Pedig kacagva legyőzhette volna az autót a sportmotorral.

0 Tovább

Újabb lelkes szervdonorok mérték össze a tudásukat

Ezúttal egy Audi R8-assal kergettek meg két sportmotorost a forgalmas autópályán. Ők is megfutják a 280 km/órát.

A múlt heti svédországi ámokfutás után, egy újabb sportkocsi-sportmotor „csata” került fel a netre. A helyszín ezúttal egy brazil autópálya, ahol egy Audi R8 és két sportmotor, egy Suzuki GSX-R és egy Kawasaki ZX-6R pilótája mérte össze a tudását. Az Audi műszerfalán középen jól leolvasható a sebesség, ami egyszer átlépi a 280 km/órás tempót, tehát a jelek szerint komolyan vették ezt a nemes versengést, amelynek a legnagyobb vesztese a két motoros lehetett volna, ugyanis túlélési esélyeiket még azzal is csökkentették, hogy farmernadrágban és kesztyű nélkül pattantak nyeregbe.

6 Tovább

Ilyen kormány nélkül elszállni a világ legdurvább kanyarjában

Kategóriától függetlenül a spái Eau Rouge a versenyzők egyik kedvenc kanyarja: padlógázas, emelkedős és még beláthatatlan is. Nagy élmény átmenni rajta, de baj esetén nagyot is lehet esni. Ezen a felvételen egy McLaren MP4-12C GT3 pilótája, Chris van der Drift (tényleg ez a neve) járt pórul, pont az Eau Rouge-ban tört el a kormánymű. Elég nagyot csattant szegény, bár a falig sikerült lassítania azzal, hogy hatodikból visszakapcsolt másodikba.

1 Tovább

Retiküllel a kezében száll ki a rommá tört autóból

Ilyet még nem láttál. Nem olyat, hogy egy gyorsulási versenyen valaki elszáll, ez gyakran megtörténik, olyan viszont elég ritkán, mint itt: a rommá tört Nissan GT-R-ből először is egy nő kászálódik ki, ráadásul retiküllel és váltás ruhával a kezében. Szenzációs.

2 Tovább

Ilyen belülről, ha 200-nál eldobod a Lambót

Egy versenyző előbb-utóbb megtapasztalja, hogy milyen felkenni egy versenyautót a korlátra. Itt egy Lamborghini Gallardo LP570-4 Super Trofeo az áldozat.

0 Tovább
«
12345

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek