Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Porrá égett három Lambo az autópályán

Malajziában egyszerre öt Lamborghini konvojozott, amikor a sorban harmadik autó vezetője elveszítette uralmát az autó felett. A szorosan mögötte haladó két másik nem tudta elkerülni az ütközést, mindhárom sportkocsi ki is gyulladt. Személyi sérülés nem történt, az anyagi kár annál komolyabb. Két Gallardo LP570-4 és egy Aventador pusztult el.

0 Tovább

Gumit akart égetni, a BMW gyulladt ki

A nap lúzere a lengyel srác, aki totál lazán el akarta füstölni a hátsó gumikat, ehelyett a BMW-t sikerült leégetnie. Biztos megérte!

0 Tovább

Letarolta a Kamaz a fordost

Nehéz kitalálni, mit akar csinálni a mondeós figura. Mintha parkolni próbálna, aztán egyszer csak meggondolja magát, és komótosan keresztbe fordul az úton. Pontosan egy érkező Kamaz elé, amelynek esélye sincs elkerülni az ütközést, indul a nagy tarolás. Érdekes, hogy könnyebb sérüléseket csak a teherautó vezetője szenvedett, a fordos karcolások nélkül megúszta.

0 Tovább

Drótkötélen lóg az autó a folyó felett

Szibéria hatalmas, és főleg a nyers természet uralja, ilyen helyre meglehetősen nehézkes infrastruktúrát építeni. A helyieknek azonban közlekedniük kell, híd és komp híján ilyen megoldásokkal küzdik le az akadályokat.

1 Tovább

Padlógázzal tolatott fel a lépcsőn

Egyszerűnek tűnik a dolog: beülni az autóba, és kihajtani a parkolóból. Ehelyett azt látjuk, hogy eltelik pár másodperc, és a fekete szedán nyélgázon tolatva érkezik, nekimegy a másik autónak, majd a lépcsőn felvágtatva beveri az ajtót. Vajon direkt volt? Igazi rejtély.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek