Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Neked pisztolyod van, nekem autóm

Ahogy annyi másnak, ennek az orosz incidensnek sincs túl sok értelme. Fegyvert fogtak a kamerás autó vezetőjére, erre büntetésből levitte a nyitott ajtót. És mit csinált volna, ha a begőzölt pacák erre le is lövi a feleségével együtt? A leírás szerint kapott egy maflást is a fehér pólóstól, így pláne még rosszabb döntésnek tűnik a dolog. De végül is túlélték. Az akció 0.30-tól kezdődik.

0 Tovább

Betuszkolták a gyalogost a csomagtartóba

Oroszországban minden lehetséges: háborgott a gyalogos, hogy majdnem kivasalták a zebrán, valamit hozzá is vágott az autóhoz - erre őt vágták be a csomagtartóba. Persze, benne van, hogy kamu az egész, de ebben az országban nincs lehetetlen, ugye.

4 Tovább

Repül a motor, nem lehet kikerülni

Ilyen az, amikor egy jó hangulatban induló pályanap szomorú véget ér. Nagy szerencse, hogy a motoros karcolásokkal megúszta.

0 Tovább

Vadiúj autóval hajtott a vonat elé

A floridai nő nemrég vásárolta az Infiniti Q60 kupét. Korábban nem volt kézi váltós autója, még tanulta, hogyan kell kezelni, és hát nyilván a síneken kell gyakorolni. A 28 éves nő időben ki tudott ugrani.

0 Tovább

Dalolásztak a csajok, óriásit csattantak

Most tényleg, miért annyira hülyék egyesek, hogy 1. elengedik a kormányt menet közben, 2. még csak nem is az utat nézik, hanem a mobilba énekelnek befele. Az iráni csajok viszonylag szerencsések voltak, de ez nincs ám mindig így!

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek