Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így edzik a Volkswageneket

A vásárlók elvárják, hogy az autójuk mindent kibírjon, különösen igaz ez a Volkswagenekre, ezért a wolfsburgiak kitartóan strapálják modelljeiket, hogy kiderüljön, hol van a futómű vagy éppen az olajteknő tűrőképességének határa. Mesterséges padkázás és repülő Transporter, minden, amire Kovács úr sosem lenne képes.

0 Tovább

Száguldás fejjel lefelé Fiat 500-assal

Aki játszott gyerekkorában spirálos kisautó pályával, biztos elképzelte, milyen lehet egy valódi kocsival fejjel lefelé száguldani. Steve Truglia kaszkadőr nem ragadt le az álmodozásnál, és egy igazi játékautóval, az új Fiat 500-assal a gravitációt leküzdve végighajtott egy huszonkét darabból álló, tizenegy méter magas spirál alakú építményen.

0 Tovább

Bőrkabát és hátsókerekes Fiat – Jean-Paul Belmondo 78 éves

Ma ünnepli 78. születésnapját Franciaország egyik legnagyobb színészlegendája. Jean-Paul Belmondo a filmezéssel töltött öt évtized alatt igazi sztárrá és valódi ikonná vált, mindegy, hogy művészfilmben, drámában, krimiben vagy vígjátékban szerepelt, a nézők mindig számíthattak vagány személyiségére, humorára, pofonjaira és kaszkadőrmutatványaira, melyekkel gyakran a dublőröket is lepipálta. Filmjeinek visszatérő eleme az igazság és a becsület, akárcsak a bunyó és az autós üldözés. Számtalan típust vezetett, de a piros, hátsókerék-hajtású Fiat ugyanúgy hozzánőtt az alakjához, mint a felhajtott gallérú bőrkabát.

0 Tovább

Eladó Dr. Dre törött Ferrarija

A roncstelep helyett a német Ebay-re került az a kék Ferrari 360 Modena, melyet Dr. Dre és Eminem "I Need a Doctor" című közös klipjében törtek össze. A videó elején Dr. Dre vezeti az olasz sportautót, majd balesetet szenved vele. A látványos repülést egy piparámpával vették fel. Az amerikai piacos 360-ast kibelezték és becsövezték az alaposan előkészített mutatvány előtt.

0 Tovább

Elhajtott a lángoló tartályautóval egy török sofőr

Hatalmas lélekjelenlétről és bátorságról tett tanúbizonyságot az a török kamionsofőr, aki beugrott egy lángoló tartályautóba és elhajtott a benzinkútról, így akadályozva meg egy esetleges robbanást.


Az fenti videót egy török benzinkút biztonsági kamerái rögzítették és az látható rajta, hogy lángra kap egy tartályautó amelyből éppen az üzemanyagot szivattyúzták át az állomás egyik föld alá süllyesztett tartályába. Az esetet látva a legtöbben elrohannak, egyedül csak a tartályautó sofőrje rohan oda és próbálja megfékezni a lángokat egy kézi porolótóval. Amikor rájön, hogy nincs esélye eloltani a tüzet, beugrik a tartályautó fülkéjébe és elhajt a járművel. A sofőr mintegy egy kilométer után állt csak meg egy biztonságos helyen, ahol eloltották az autóját. Bátorságának köszönhetően senki sem sérült meg a balesetben.

1 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek