Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szétverette lerobbant Lamborghinijét egy kínai milliomos

Minden év március 15-én tartják a „vásárlói jogok napját” (World Consumer Rights Day), amelyen a vevők jogaiért és érdekeiért szólalnak meg és demonstrálnak világszerte. Ezt a jeles napot választotta egy kínai milliomos Lamborghinijének szétverésére, mivel az lerobbant az egyik gyári szervizben végzett karbantartás után. Az autónak állítólag korábban motorproblémái voltak, amit a jelek szerint nem tudtak megoldani, ráadásul a tulajdonos szerint a szervizben még több helyen meg is sérült a fényezés.

A kínai tulajdonos szerint felháborító, hogy méregdrága luxuskocsija mellé ilyen kiszolgálás jár, így meglehetősen radikális lépésre szánta el magát és egy egész munkásbrigádot bérelt fel a fekete Gallardo ellen. Lamborghini-rajnogóknak nem ajánljuk az alábbi videót!


4 Tovább

Zaporozsec két keréken

Talán a Zaporozsecnek volt a legkisebb presztízse az összes szocialista autó közül. Lehet, hogy mindennapi közlekedési eszköznek valóban nem a legjobb – a Kermi az első változatot nem is engedte forgalomba helyezni -, az alábbi videó azonban bizonyítja, egy kis fantáziával egészen különleges produkcióra képes.

2 Tovább

A románok Daciával repülnek

Felbukkant egy 1995-ös román videófelvétel az interneten, amely egy régi Daciával végrehajtott sikertelen ugratást mutat meg több kameraállásból, profin összevágva.

Maga az ugratás nem tekinthető sikertelennek, mivel az akadályokat bőven átugratta a jó öreg 1310-es két utasával. Persze Travis Pastrana szilveszteri 82 méteres világrekordja nem került volna veszélybe, de azért szép nagyot szállt az áramvonalas román csoda. A sikertelenség inkább abban nyilvánul meg, hogy a felmatricázott autó jócskán túlrepült az érkezéshez kikészített rámpán, és csúnyán orra esett, úgy bucskázott be az igen rövidre vett biztonsági zónába.

Azért volt rossz a sebesség, mert - az indulás előtt keresztet vető - pilóta alulbecsülte a karburátoros 1,4-es motor 54 lóerejét, és szinte a szomszéd faluból futott neki az ugratásnak. A Dacia bosszúból annyira felgyorsult, hogy a világból is kirepült volna, végül az orrán landolt, ami teljesen eltűnt a becsapódást követően.

0 Tovább

Ami még a Genfi Autószalonon sincs

Amerika a lehetőségek és persze a túlméretezett dolgok országa. Itt semmi sem lehetetlen, különösen, ha tuningról van szó. Tom Wolfe hatvanas évekbeli "méretautói" mára alaposan kinőtték magukat, nem is beszélve a kerekeikről. Ma már a szériaautók sem elég mutatósak tizenhét colos könnyűfém felnik nélkül, a feltűnési vágytól fűtött autóépítők kénytelenek egyre nagyobb túlzásokba esni.

0 Tovább

A kerékcsere ördögei

Hamarosan indul a 2011-es Forma-1-es szezon, az Ausztrál Nagydíj eseményeit olvasóink már megújult F1-es portálunkon követhetik nyomon. Miközben a pályán a pilóták igyekeznek minél gyorsabban körbeérni, a bokszokban villámkezű szerelők próbálják lefaragni a századmásodperceket a kerékcsere idejéből.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek