Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nyíltan támad az Audi

Amerikában szabadabbak a reklámtörvények, így az Audi gond nélkül leforgathatott egy olyan szpotot, amelyben csak a vetélytársak lejáratására törekedtek.



A filmben nem kímélik sem a Mercedes-, sem a BMW-, sem a Lexus-vásárlókat, akik autóik mellett állva egykedvűen mondják azt a maszlagot, amit az adott gyártók marketing-szakemberei a fejükbe vertek. Bezzeg amikor meglátják az utcán a legújabb Audikat, szinte elszégyellik magukat, és a lélegzetük is elakad. Szegény pocakos BMW-tulaj még a húsz évvel fiatalabb barátnőjét is azonnal elveszti, amikor az orruk előtt elsuhan egy S4-es. Nemcsak a forgatókönyv, hanem az sem túl fair az ingolstadti gyártótól, hogy a konkurens modellek a BMW kivételével egytől egyig régi, már nem gyártott típusok, míg az Audik természetesen a legújabb modellek.

 

 

 

0 Tovább

A my autónk

Időről időre változik, a típusfelirat-nélküliség vagy épp a minél több kiírás a menő autós körökben. A jelek - vagy legalábbis ezen Suzuki tulajdonosa szerint - most éppen az utóbbi időszakot éljük.

Fotó: Féjja Zsolt [origo]




Elemezhetnénk az 1,3-as, nyolcszelepes, benzines motorral szerelt kiskocsin olvasható 16V, 1.4, GTI és Turbo Intercooler felirat értelmét, vagy a kályhacső-kipufogó szükségességét, és talán meg is tennénk, ha nem akadt volna el a szavunk a jobb oldali, kissé nemesebbé tett márkajelzést látva.

Fotó: Féjja Zsolt [origo]

0 Tovább

Egykerekű magyar találmány a gyors városi közlekedéshez

Minden eddiginél nagyobb sebességet ígér egy keréken egy új magyar találmány. Külföldre szánják.

Forrás: [origo]



Már gyártják annak a magyar találmánynak az első darabjait, mely megreformálhatja az egykerekűek piacát. Az eddig Magyarországon leginkább cirkuszokban látott, kisebb sebességre képes egykerekűek mellett a Huni-Rex azok igényeit szolgálja ki, akik egy, a biciklinél kisebb, kompakt eszközzel szeretnének nagy sebességet elérni, és elég kitartóak ahhoz, hogy az újfajta városi közlekedési eszközzel megtanuljanak biztonságosan haladni.

A Huni-Rex elsődleges megkülönböztető jegye, hogy áttételes a hajtása, melynek köszönhetően egy hajtásra háromszor akkora távolságot képes megtenni, mint hagyományos társai. A termék technológiai- és formatervezői nagy figyelmet fordítottak a biztonságra, így a nagyobb sebesség miatt a Huni-Rex a legmodernebb technológiájú fékeket kapta.

Forrás: [origo]

A feltaláló szerint elsődleges célpiacnak az Egyesült Államok, Kína és Japán számít, ezekben az országokban nagy hagyománya van az egykerekűzésnek. Bízik benne, hogy sikerül Magyarországon is népszerűsíteni, várhatóan 2010 szeptemberében kerül a hazai boltokba, 400 euró (110 ezer forint) körüli áron.

0 Tovább

Hagyjon nyomot maga előtt!

A márkaidentitás nyert egészen új értelmezést hétfő reggel, amikor Gulyás kolléga megállt egy zebra előtt, a mögötte jövő autó viszont nem. Azaz mégis, csak a mozgási energia egy részét az éppen tesztelt Peugeot 207 RC nyelte el.

Fotó: Féjja Zsolt [origo]




Fotó: Féjja Zsolt [origo]

Teszt hamarosan, főleg elölnézeti fotókkal.

0 Tovább

Egy kis segítséggel kész a még nagyobb baleset

Látszólag könnyen megoldható talpra állítani egy felborult kamiont egy méretes markológéppel. Mégsem az.

 



Hasonló gondokkal kellett szembenézniük az alábbi, korábbi válogatásunkban már szereplő videóban látható arab úriembereknek is, akik egy távoli sziklás hegyoldalon állítottak talpra sikeresen egy pórul járt terepjárót. Kár volt.

0 Tovább

Elérte a Volkswagent a változás szele

A napokban tartja a Volkswagen az Amarok pickup nemzetközi sajtóbemutatóját Argentínában. Az esemény érdekessége a Scorpions együttes ottani koncertje volt, amelyet nem kevesebb mint 250 vendég előtt tartottak a helyi szállodában. Erről sajnos nincs fellelhető dokumentum, de bizonyára kitűnő volt a hangulat, ha már a fotózáson is ilyen remek formában voltak - az egyébként búcsúlemezüket készítő - fiúk. 

Forrás: Volkswagen



0 Tovább

A motorozás árulkodó jelei

Az alábbi kép meglehetősen leegyszerűsített formában, de annál találóbb módon adja vissza a különböző motorozási stílusok közötti hozzáállás-, pontosabban hozzáülésbeli különbségeket. Természetesen most is sportmotortulajdonosok egója növekedhet.

 



 

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek