Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Felfrissült a Lada Niva

Hiába 36 éves konstrukció, még mindig van létjogosultsága a piacon a Lada Nivának. Erre tekintettel a 2010-es modellévre apró frissítésen esett át a legendás terepjáró, külseje azonban ezúttal is szinte érintetlen maradt.

Forrás: [origo]



Csupán a fényszórók feletti indexek és helyzetjelzők lettek nagyobbak, valamint jobban beleolvadnak a karosszériába. Nagyobbak lettek a külső visszapillantók és immár belülről is állíthatóak, az új műszerfalegységen digitális napi- és összkilométerszámláló jelent meg, emellett digitális órát, külső hőmérséklet kijelzőt és feszültségmérőt is integráltak bele.

Forrás: [origo]

Erősebbre cserélték a kuplungtárcsát, átdolgozták a fékerő-rásegítést, illetve végrehajtottak néhány módosítást a vízpumpán és az üzemanyagellátó rendszeren, így próbálva javítani az autó megbízhatóságán. Hátul új lengéscsillapítók jelentek meg, így ezentúl kényelmesebb lesz a Niva.

0 Tovább

Alternatív tűzoltási megoldások raliautóra

Egy balul sikerült tesztről találtunk érdekes képeket. Csak találgatni tudunk, de minden bizonnyal egy orosz csapat tartott tesztet egy épített autókrosz, vagy ralikrosz pályán, ahol a Mitsubishi Lancer Evo VI-os versenyautót menet közben kigyulladt.

Az autó olyan vehemenciával égett, hogy a helyszínen lévő tűzoltópalackokkal nem tudták megfékezni a lángokat, ezért egészen extrém megoldásokat próbáltak ki. Sajnos a végére a versenyautó így is megsemmisült, ilyen fokon kiégett autóból már semmilyen alkatrészt nem lehet használni.

Forrás: www.izismile.com

Kattintson a képre, és nézze meg a speciális oltástechnikáról készült galériát!



0 Tovább

Motorhang szájjal

Különös tehetséggel áldotta meg a sors az alábbi videóban látható fiatalembert. Sok gyakorlati haszna ugyan nincs ennek az adottságnak, de felettébb szórakoztató. Persze egy kis menedzseléssel még akár színpadra is vihető az alábbi műsorszám, bár ez esetben figyelni kell majd arra, hogy az első sorban ülőket ne terítse be nyállal a srác.

 



0 Tovább

A síbajnok Lamborghinije

Így néz ki a svéd freestyle síelő Jon Olsson téli viszonyokra átszabott szupersportkocsija.

Forrás: [origo]



Előző Lamborghinije, a Murciélago LP640-es is matt fekete volt és azt is felszerelték a sílécei szállításához praktikus tetőboksszal, de a legutóbbi szériába tartozó LP670-4 SuperVeloce ezeken túl rikító narancssárga díszítéseket kapott és a tulaj monogramját is ezzel a színnel írták a kocsira.

Forrás: [origo]

Az átalakítások, ha nem is lettek a legízlésesebbek, de annyit nem rontottak a Lamborghinin, hogy Olsson választott otthonában - a gazdagságáról híres monacoi Monte Carloban - valamelyik kaszinó előtt ne lehetne otthagyni.

0 Tovább

Egy hatásos biztonságiöv-reklám

A neten számos olyan videó kering, amely a biztonságos autózásra vagy motorozásra hívja fel a figyelmet, így meglehetősen nehéz olyat alkotni, amely új oldalról és tényleg hatásosan nyúl a témához. Az alábbi angol rövidfilm szerencsére ilyen. Aki a megtekintése után sem köti be magát, reménytelen esetnek nyilvánítható, és teljesen megérdemelten marad rajta a kihalásra ítélt fajok listáján.

 



0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek