Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Audi A7 papírból

Taras Lasko minden bizonnyal nagyon türelmes ember, máshogy biztosan nem töltött volna 245 munkaórát azzal, hogy egy saját tervezésű és kivitelezésű Audi A7-est alkosson papírlapokból és ragasztóból, körülbelül 1:5 méretarányban. Lasko 285 papírlapból vágta ki mind a 750 alkatrészt, az eredmény magáért beszél. A videón az egész építési folyamat megtekinthető, persze gyorsított formában.


szólj hozzá: Audi A7 papírból

0 Tovább

Száguldás fejjel lefelé Fiat 500-assal

Aki játszott gyerekkorában spirálos kisautó pályával, biztos elképzelte, milyen lehet egy valódi kocsival fejjel lefelé száguldani. Steve Truglia kaszkadőr nem ragadt le az álmodozásnál, és egy igazi játékautóval, az új Fiat 500-assal a gravitációt leküzdve végighajtott egy huszonkét darabból álló, tizenegy méter magas spirál alakú építményen.

0 Tovább

Jay Leno kipróbálta a Mustang Iacocca-kiadást

A baltaarcú Jay Leno ezúttal egy élő legendát, Lee Iacoccát, a Ford Mustang kitalálóját hívta meg autós műsorába. Az interjú apropóját az adta, hogy a kisöreg tiszteletére egy különleges kiadással jelent meg a Ford, Iacocca 45th Anniversary Edition néven, mivel pontosan ennyi ideje rántották le a leplet az első Mustangról. A mindössze 45 darabos széria egyes számú példányát Iacocca kapta, aki el is vitte magával a műsorba, hogy Leno egy kicsit megtapogathassa és kipróbálja. A sportautókért rajongó műsorvezető a próbakör alatt nem meglepő módon végig ajnározta a 400 lóerős járgányt, amellyel egy egészen tahó gumifüstölést is megengedett magának a film végén.

0 Tovább

Rombol az elszabadult traktor

Egy amerikai áruház parkolójában valahogy elszabadult egy hókotrásra rendszeresített traktor, amely szép komótosan kőrözve egy kicsit átrendezte a környéket. A magányos ámokfutásnak végül egy lámpaoszlop vetett véget, ám addig egy Toyota Corolla és egy piros Suzuki SX4 alaposan leamortizálódott. Útban voltak.


0 Tovább

Bőrkabát és hátsókerekes Fiat – Jean-Paul Belmondo 78 éves

Ma ünnepli 78. születésnapját Franciaország egyik legnagyobb színészlegendája. Jean-Paul Belmondo a filmezéssel töltött öt évtized alatt igazi sztárrá és valódi ikonná vált, mindegy, hogy művészfilmben, drámában, krimiben vagy vígjátékban szerepelt, a nézők mindig számíthattak vagány személyiségére, humorára, pofonjaira és kaszkadőrmutatványaira, melyekkel gyakran a dublőröket is lepipálta. Filmjeinek visszatérő eleme az igazság és a becsület, akárcsak a bunyó és az autós üldözés. Számtalan típust vezetett, de a piros, hátsókerék-hajtású Fiat ugyanúgy hozzánőtt az alakjához, mint a felhajtott gallérú bőrkabát.

0 Tovább

Ezért tartsunk követési távolságot

A videót felvevő autós túl közel ment az utánfutós teherautóhoz, később valószínűleg megbánta. Szerencsére komoly bántódása nem esett.


szólj hozzá: Ha a gerenda bejön a szélvédőn

0 Tovább

Gymkhana kamionnal

Mike Ryan már számtalanszor nyerte meg a Pikes Peak hegyiversenyt Freightliner Cascadia kamionjával, de most egészen másra használta a versenygépet.

Ken Block Gymkhana sorozata nagyon megihlette a pilótát, és ő is valami hasonlóra vállalkozott. Nem csak a koncepció, hanem még a helyszín is egyezik azzal, ahol Block első Gymkhana videóját forgatta. Az El Toro tengerész légibázis hatalmas nyitott terei, hangárjai ideális helyszínnek bizonyultak a látványos kisfilm forgatásához.

A filmen látott, öttonnás Freightliner versenykamion nem kevesebb mint 1950 lóerős, legnagyobb nyomatéka több mint 4000 Nm. Nem csoda, hogy könnyen elfüstöli a hátsó kerekekre szerelt, kézzel készített egyedi Michelin versenygumikat.


szólj hozzá: Gymkhana kamionnal

0 Tovább

Mekk Elek is adhatta az ihletet a másfél milliárdos robogóprojekthez

A Moveo nevű összecsukható, ultrakönnyű elektromos robogó kapcsán csak a Kistehénnel való rokoni szálra hívtuk fel olvasóink figyelmét. Egyik kommentezőnk azonban egy másik animációs sztárral is felfedezett - cáfolhatatlan – hasonlóságot.

0 Tovább

Hetvenmilliós Ferrarit tört az újságíró

A nagyobb piacok autós újságírói még a magyar kollégáknál is jobb helyzetben vannak: őket szuper exkluzív bemutatókra is elviszik a nagyobb sportautó-gyártó cégek. Ennek azonban nem mindig lesz jó vége.

A brit Car Magazine újságírója egyik volt annak a kétszáz szerencsés újságírónak, akik a Dolomitokban lévő Plan de Corones hegy körül próbálgathatták a Ferrari új négyüléses sportautóját.

A különleges összkerékhajtással szerelt 660 lóerős FF-ek irányítása azonban nem olyan egyszerű, mint ahogy azt a brit kolléga számolta, így pillanatok alatt sikerült a hetvenmilliós olasz csoda futóművét lenullázni. A padkázást a kolléga meg is örökítette.

1 Tovább

Az NBA-sztár Smarttal kapja el a festmény-tolvajt

Kevesen hinnék a Los Angeles Lakers 198 centiméter magas, világhírű kosarasáról, hogy egyáltalán befér egy Smart Fortwo-ba. Az alábbi kisfilmben ez is bebizonyosodik, valamint az is, hogy hezitálás nélkül szokott segíteni csinos galéria-alkalmazottaknak, ha egy festmény-tolvajt kell elkapni a Los Angeles-i dugóban.

Ebben nagy segítségére van, hogy remekül vezet, és hogy meg sem kottyan neki a Brabus-tuningos Smart bólogatós robotváltójának és 98 lóerős turbómotorjának a kezelése. Persze az egész csak egy megrendezett reklám a kínai tévénézők számára, de jó nézni, ráadásul a film végén még egy kosárlabda is jó szolgálatot tesz.


szólj hozzá: Kobe Bryant elkapja a tolvajt

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek