Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Yvan Muller Ken Blockosat játszik egy Camaróval

Az amerikai-koreai Chevrolet már többször is bebizonyította, hogy legalább olyan büszke a WTCC-ben induló pilótáira, mint autóira. A felfrissített Captiva menetpróbáján például Robert Huff autóztatott minket az Alpokban, most pedig Yvan Muller vitte el a retrós Camarót egy körre a spanyolországi Navarra versenypályán. Muller kezei között az újraélesztett amerikai legenda a legjobb formáját hozza. A Ken Block előtt tisztelgő csapatós videóból semmi sem hiányzik, amit egy izomautótól, egy ügyes sofőrtől és egy gyári forgatócsoporttól elvárunk.

0 Tovább

Utasszállító gép landolt egy pickup platójára

A felfrissített Toyota Hilux három ötletes kisfilmje után a Nissan is szuperképességekkel hirdeti saját pickupját. A repülőtéren várakozó utasok lélegzetvisszafojtva figyelik, ahogy egy repülőgép sérült futóművel próbál meg landolni. A katasztrófa ott van a levegőben, amikor feltűnik az aszfaltcsíkon a Navara, és úgy ügyeskedik, hogy a kifordult kerék pontosan a platójára kerüljön, így megfogja a gépet, amely tökéletesen landolhat.

0 Tovább

Kemény terepre kemény autót

A megbízhatóság még mindig jó reklám, ezt ki is használja a Toyota és a munkára szánt Hiluxot legendásan elpusztíthatatlan elődeihez hasonlítja, örökéletűnek és nagyon macsónak állítja be fantáziadús hirdetéseiben. Három különböző piacra készült kisfilmjében elsősorban a japán pickup tulajdonosaira gyakorolt hatására koncentrál, de a bizarr ötleteken kívül néhány látványos felvételt is sikerült rögzíteniük a készítőknek.

Ausztrália

Új-Zéland

Dél-Afrika

0 Tovább

Londoni taxisok, csepeli munkások és egy rejtélyes időkapu - István Kovács a Millenáris Velodromon

A Berlini Magyar TV mindig kíváncsi riportere a Millenáris Velodromon járt, ahol csupa kosztümös figurába botlott, akik fel-alá száguldoztak öreg járgányaikkal. István Kovács megpróbálta kideríteni, hol van az időkapu, ahol a régi korok sofőrjei átszöktek a jelenbe. Londoni taxisok, csepeli munkások, gentlemanek, rosszlányok és veterán autók egy helyen.

0 Tovább

Őrült arabok családi szedánokkal driftelnek

 

A Honda Accord, Toyota Camry, és a Hyundai Sonata tervezői biztosan nem ilyen sorsot szántak autóiknak.


szólj hozzá: Őrült arabok driftelnek 

Rendszeresen bukkannak fel a Közel-Keletről olyan videók, melyekben a közutakat versenypályaként használják az arab sofőrök. Ebben a filmben szintén olyan jelentek láthatók, amelyeket nem tanácsos utánozni, és nem csak azért, mert nálunk keskenyebbek az utak.

A legmegdöbbentőbb, hogy a kaszkadőrmutatványaikat forgalomban mutatják be az arabok, és még arra sem veszik a fáradtságot, hogy bekössék a biztonsági övüket. A vezetési tudásuk viszont kétségtelenül lenyűgöző, hiszen megmutatják, hogy elsőkerekes autóval is lehet szépen keresztbe autózni.

Az csak a hab a tortán, hogy a film elején látható jelentben két gépfegyverből a levegőbe lőnek a Honda hátsó ablakán keresztül a piruett előtt.

0 Tovább

Ezért ne előzzünk jobbról – videó

Így jár az, aki egy kamiont jobbról akar megelőzni, de pont ott lassít le, ahol a vezető holtterében van. Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem lett nagyobb baj.

Az alábbi orosz videóból kiderül, hogy miért veszélyes kamiont előzni, főleg jobbról. Ekkor ugyanis egészen biztosan elérünk egy olyan részre, ahol a kamionsofőr holtterében vagyunk. Ekkor vagy nagyon gyorsan meg kell előzni a kamiont, vagy nagyon gyorsan lelassítani mögé.

Főhősünk azonban egyiket sem választotta, csak nagyon lassan akart a kamion elé kerülni. Nem számított arra, hogy az autó hátulját még így is eltalálja a kamion, így beforgatta a szembe jövő sávba. Csak a szerencsén múlott, hogy nem lett nagyobb baj, ha egy másodperccel később történik meg ugyanez, akkor hatalmas karambol is történhetett volna.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek