Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Összetörte egymást a két önjelölt autóversenyző

Ha egy piros lámpánál két Corvette áll egymás mellett, akkor abból jó eséllyel gyorsulási verseny kerekedik az indulásnál. Az alábbi videóban is ezt történik, csak éppen győztes nem született, mert mind a két autót sikerült összetörni a nyílegyenes úton.



1 Tovább

Asztaldíszítés lett a Ferrari roncsból

A művészet csodákra képes, a legújabb asztal-összeállítással az újrahasznosítás egy új dimenziója nyílt meg az emberek előtt.

Gondolták volna, hogy egy kockára préselt Ferrariban is lehet valami szép? Egy művész számára semmi lehetetlen, így sikerült a gyakorlatilag a felismerhetetlenségig összeroncsolódott F360-as Modena Ferrariból is díszítést készíteni. Persze bizonyára az ismerősök előtt jó azzal villogni, hogy a nappalimban díszítésként bent áll egy Ferrari, de a legtöbb ember mégsem erre gondolna elsőként.

Ettől függetlenül az újrahasznosítás szép dolog, főleg ha környezetvédelmi célból tesszük ezt.

0 Tovább

Szervizben törték össze az autókat

Egy spanyol rendőrségi híradásban bemutatták hogyan rongáltak meg az autókat, hogy utána felvehessék utána a biztosítási pénzt.

A csalók az autószervizen belül szándékosan kárt tettek autókban, nekimentek a falnak, vagy éppen a csápos emelő karjának. Ezzel egyrészt folyamatos munkát adtak maguknak, másrészt így az alkatrész beszerzés közben is lehet üzletelni, amin akár extra nyereségre is szert tehettek. Egy hibát követtek el: rögzítették a szándékos rongálást.

0 Tovább

A világ legijesztőbb Moszkvicsa

Egy vállalkozókedvű orosz tuningcég elkészítette a világ alighanem legészbontóbb Moszkvics átalakítását: rémisztő chop top kupét építettek egy néhai 2140-esből. A gyárilag négyajtós kocsit rövidebbre vágott tetőoszlopokkal, hatalmas kerekekkel és brutális hűtőráccsal faragták át igazi gengszterautóvá, amilyennel az amerikai rapperek járnak, legalábbis a videoklipekben.

A kisfilm tanúsága szerint a gyárinál erőseb motort is kapott, hogy úgy pöröghessen, mint a búgócsiga. A rendszámmal rendelkező bemutatóautó ékessége a krómtükör, melyet a régi idők emlékére csavaroztak rá, bár az övvonalon és a csomagtartó kiszögellésén kívül már nem sok emlékeztet az eredeti kocsira.

0 Tovább

Vadító 500-asok hivatalnokoknak

Az autók és a nők közötti párhuzam már-már klisének tekinthető, Amerikának azonban sosem okozott fejfájást az ilyesmi. A Fiat 500-as megvadított változata, az Abarth 500-as tengerentúli reklámját is erre építették fel.

A szemüveges hivatalnok szerepeltetése egy menő verdával szintén nem mai ötlet, már az 1970-es Dodge Charger 500-as kisfilmjében is feltűnik a figura, igaz itt ő, vagyis a kocsija csábítja el a strandoló lányokat.

0 Tovább

Két balesetet került el egyszerre

Őrangyalának és reakcióidejének köszönheti szerencséjét ez a sofőr, aki először egy keresztbe csúszó kocsi, majd egy szemből érkező szabadidő-autó támadását hárította el. Nála már csak a jobbról érkező mondhatja magát nagyobb mázlistának, hiszen ő is megúszott két balesetet és még az autója is sértetlen maradt.

0 Tovább

Nagymama leparkol a medencébe

Egy idős asszony Austinban, Texasban bebizonyította, hogy autóval is lehet úszni, egyszerűen belehajtott egy medencébe.

A biztonsági kamera felvételein látszik, ahogy a 86 éves asszony kék Dodge Neonjával kiüti a kerítést, majd beleugrat a medencébe. A videón az is látszik, a járókelők nem esnek kétségbe. Az asszony mentésére „siető” férfi előbb szép nyugodtan levetkőzött, csak utána húzta ki az öregasszonyt az autóból.

A néni azt állította, hogy egy másik autó túl közel parkolt le mellette, ezért az utasoldalon akart beszállni. Utána nem egészen világos, hogyan sikerült beindítani az autót, majd hogy szabadult el a jármű. Szerencsére senki sem sérült meg a balesetben.

1 Tovább

Tömegbaleset az autópályán

Az autósok egyik legnagyobb ellensége az aquaplanning, az alábbi videóból ki is derül, hogy miért.

Thaiföldön hatalmas balesetet okozott, hogy az autópálya felüljárón megállt a víz, és az alagútból kiérkező autósok hirtelen megoldhatatlan helyzet elé kerültek. Az abroncsok már nem tudtak elegendő vizet kiszorítani maguk alól, ezért felfutottak a vízre, amely olyan, mintha jégen mennénk.

0 Tovább

Autóbontás puszta kézzel-lábbal percek alatt

Egy ázsiai harcművész megmutatja, hogy a pusztán két emberi kéz és láb hogyan tud megsemmisíteni egy Kiá Sephiát pár perc alatt. Erre biztosan nem terjed ki a gyártó híres, hét évre szóló garanciája. A jelenethez az ötletet a Street Fighter c. videójátékból vették, ott ugyanis az egyik pályán pont ezt kell tenni.


szólj hozzá: Autóbontás két kézzel

 

wekfilm:

 


szólj hozzá: Autóbontás puszta kézzel -werk

3 Tovább

Mire jó egy városi terepjáró?

Az emelkedőn elindulás bonyolult mozgássorozata gyakran kifog a kezdő vezetőkön, nem csoda, hogy ez a kínai hölgy is így járt Volkswagen Polójával. Bár a mögötte várakozó Cadillac SRX lökhárítója megsínylette az ügyetlenkedést, a sztereotípiákkal szembemenő tulajdonos jóindulatúan kisegítette, és feltolta a sík padlóra a károkozót, hiszen városban mi másra jó a sok lóerő és a robosztus karosszéria?

0 Tovább

Autóalkatrészekből hegesztett bölényt

Ha tele vagyunk fölösleges autóalkatrészekkel, és már nem tudjuk, hogy hová tegyük őket, akkor itt egy újabb lehetőség a tárolásra.

A fehérorosz fiatalember, Roman mindössze három nap alatt egy bölényt hegesztett össze autóalkatrészekből. Ahhoz képest, hogy még sosem látott ilyen állatot, meglepően élethű lett a több mnt egytonnás szobor.

0 Tovább

Ne drifteljünk melltartó nélkül!

Egy orosz hölgy úgy ült be egy driftversenyző mellé egy próbaköre, hogy a blúza alatt nem viselt melltartót. A hölgy méreteinek és a tekintélyes oldalgyorsulásnak hála a blúz hamar szétszakadt, így igazán kellemes videó született az élményautózásból.

Azt azért meg kell jegyezni, hogy a videó kicsit gyanús, valószínűleg nem véletlen született meg. A blúz gombjai feltűnően hamar megadják magukat, és az sem normális, hogy a biztonsági öveket csak hölgynél nem kötötték be, így nem akadályozza a "szabad mozgást".

0 Tovább

Így kell elkapni egy kisrepülőt

Ha a bűnözők el akarnak menekülni egy kisrepülővel, akkor nincs mit tenni, neki kell menni a gép szárnyának.

Ezt gondolhatta az a két brazil rendőr, akik egy csempészbandát üldöztek a minap. A notebookokat és egyéb elektronikai berendezéseket szállító kisrepülő menekülésre fogta az irányt, de a rendőrök nem estek kétségbe. A vezető olyannyira elszánt volt, hogy az autót egyenesen nekivezette a kisrepülő szárnyának, ami így letört, a gép működésképtelenné vált. Ezek után már könnyű volt letartóztatni az öt gyanúsítottat.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek