Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

V8-as motort kapott egy Porsche 911

A Porsche hívők valószínűleg agyvérzést kapnak az alábbi videó láttán, azonban nagy tanulság, hogy egy hétliteres, V8-as Chevrolet blokk is befér a 911-es fenekébe. Sajnos menet közben nem látható az átépített Porsche, viszont a hangja még álló helyzetben is egészen elképesztő.



0 Tovább

Újjászületett a kamionos

Békésen kaptat felfelé a kétsávos emelkedőn a kanadai kamionos, amikor egy kanyarból egyszer csak felbukkan egy kollégája. Ezzel még nem is lenne baj, de a szembejövő kamion az oldalán közeledik.



0 Tovább

Autónyitás kódlopással

Nem mostanában készült az alábbi cikk és videó, de még mindig nagyon tanulságos. Egy jól felkészült csaló, gyakorlatilag azt csinál az autóval, amit csak akar.

0 Tovább

Zsigulival kenik el a Porsche száját

Ki mondta, hogy gyorsulási versenyre csak hiper-szuper csodaautókkal lehet menni? Aki bátor, Zsigulival is felmegy a pályára, az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy a videón látható Ladát alaposan megdolgozta a Vintic & Spuntic Workshop. A motorháztető alá 240 lóerős motor került, és ugyan az autó egy mérföldön végül alulmaradt egy 90-es évek közepén készült, 300 lóerős Porschéval és egy 1000 lóerős Nissan GT-R-rel szemben is, negyed mérföldön elkente a 911 Carrera RS száját rendesen.

0 Tovább

Idegrohamot kapott a menyasszony a hatalmas dugótól

Oroszországban nehéz közlekedni, mindennaposak a hatalmas dugók. Ez a nő valószínűleg az esküvőjére sietett a limuzinnal, amikor belekeveredett egy torlódásba, a feszültséget ordibálással és a limó ütögetésével vezette le.

0 Tovább

Öngyújtóval játszott tankolás közben, felgyújtotta az autót

Nem kell hozzá nagy ész, hogy világos legyen, gyúlékony anyag mellett nem játsszunk a tűzzel. Ez az ausztrál srác tankolás közben, unalmában kapta elő az öngyújtót, persze, hogy azonnal begyulladt a cucc. Ő elfutott, de szerencsére volt ott valaki, aki oltani is mert.

0 Tovább

Eladó a volt Centrum vezér luxusautója

Kerek 100 millió forintot kérnek a nemrég megbilincselt mattfekete Rolls-Royce Phantomért, amit eddig Fürst György használt.

Az egyik használt autókat kínáló weboldalon hirdették meg azt a mattfekete Rolls-Royce Phantomot, amit június 13-án láttunk a József Nádor téren megbilincselve szabálytalan parkolás miatt. Azóta kiderült, hogy a BEAST-1 rendszámú luxusautót az egykori terézvárosi alpolgármester, Fürst György használja, aki korábban a Centrum Parkolási Kft. igazgatója is volt.

hirdetésben kerek 100 millió forintot kérnek az "ország legmenőbb verdájának" titulált  2003-es mattfekete Phantomért, amellyel eddig 101 ezer kilométert tettek meg. Az árképzés egyébként meglehetősen bátornak mondható, ugyanis hasonló korú és futásteljesítményű Phantomokat már (átszámolva) 50 millió forint körül is lehet találni a német mobile.de hirdetési portálon.

A Magyar Nemzet információi szerint Fürst Györgyöt a napokban hűtlen kezelés miatt gyanúsítottként hallgatta ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a legújabb terézvárosi ingatlanpanama ügyében.

5 Tovább

Egy Jaguar tetején állt meg a BMW

Az X5-ös BMW 74 éves sofőrje túl gyorsan hajtott egy Chicagói garázsban. Ezt egy ott parkoló 2005-ös Jaguar XJ és egy 2003-as Mercedes E osztály bánta, a tetejükön kötött ki az szabadidő-autó.

0 Tovább

Négyszer küld áramot apjába a gyújtással

Van rá némi esély, hogy a videó megrendezett, de ha mégsem, akkor egy nagyon türelmes apukát láthatunk. A kormány mögött ülő fiú négyszer adja rá a gyújtást, miközben apja a motortérben turkál, sokan már a második tréfa után kiosztották volna a jogos pofont.

0 Tovább

Duplahurkos világrekord a Top Geartől

Egy dél-afrikai rendezvényen, 15 ezer néző előtt a Top Gear megcsinálta, ami korábban még senkinek sem sikerült. A Deadly 720 keretében egy kaszkadőr egymás után két hurkon is végigment, bár annyi csalás volt a történetben, hogy a két, egyenként nyolc méter magas építmény között volt egy rövid átvezető szakasz. Egyedi építésű buggyval sikerült a mutatvány, sebessége állandó, 38-41 km/óra közötti volt.

0 Tovább

Oroszországból szeretettel

Talán egy másik országban sem olyan siralmasak az állapotok az utakon, mint Oroszországban. Széthajtott Ladák és sokmilliós gengszter-terepjárók kerülgetik egymást az utakon, és a nézeteltéréseket is szeretik helyben, pofonokkal lerendezni. Az alábbi videó egy remek válogatás az idei belső kamerás felvételekből, a sofőrök bokszmeccsein kívül van benne felborult kamiontól bukfencező terepjárón át pörgő-forgó Lada Samaráig sok olyan pillanat, amiket nehéz lehet elfelejteni, ha valaki a helyszínen élte át.


szólj hozzá: Orosz belsőkamera-válogatás

2 Tovább

Túlélte, hogy kirepült a villanyoszlopnak csapódott autóból

Tanmese arról, hogyan ne előzzünk meg egy vészvillogóval közlekedő, lassú járművet. A biztonsági övet csak hírből ismerő fehér ladás nagyon sietett, elveszítette uralmát autója felett és egy villanyoszlopnak csapódott. Szerencséjére a bal hátsó ajtóval kapta el a póznát, de a kocsiból így is kirepült, éppen a megelőzött Mercedes elé. Mivel az lassan ment, nem hajtott át rajta.

0 Tovább

Fényes nappal lopják az üzemanyagot az utcán

Egy angol férfi autójából nemrég leszívták az üzemanyagot Londonban. Az eset kíváncsivá tette Rory Reidet: saját Volkswagen Polóját használva a város több pontján is eljátszotta a "bűncselekményt", a fényes nappal végzett kísérlet borítékolható végeredménnyel zárult. Egyetlen alkalommal sem vonta kérdőre senki, azt csinált a benzinnel, amit csak akart.

0 Tovább

Kalapáccsal verték szét a hetvenmilliós Ferrarit

Egy kalapácsos ámokfutó vert szét egy skóciai Ferrari-kereskedésben parkoló 612 Scagliettit. Az autóban körülbelül 15 millió forintos kárt okozott az ismeretlen, akinek akcióját elejétől a végéig megörökítette a biztonsági kamera. Az autó az ingatlanfejlesztő Rajinder Singhé, aki egyszerű alkatrészcserére adta le a sportkocsit. "Olyan az egész, mint egy rossz vicc. Leadtam egy 200 ezer fontot érő autót, amit gyakorlatilag totálkárosan kaptam vissza. A rendőrök kérdezték, van-e haragosom, de könyörgöm, a kereskedéstől mérföldekre lakom, senki nem tudhatta, hogy ez az én autóm. Sok jóra nem számíthatok az ügyben" - panaszolta a tulajdonos az egyik helyi lapnak.

0 Tovább

Lebilincselt a Rolls-Royce a József Nádor téren

A mattfekete luxusautó sofőrje valamiért azt gondolta, hogy büntetlenül parkolhat tilosban. Nem jött be.

4 Tovább

Antik porcelánokkal ragasztotta tele Land Roverét egy kínai gyűjtő

Körülbelül egymillió jüant (37,5 millió forint) érő, összesen tízezer darab kínai porcelán régiséggel ragasztotta tele Land Rover Discovery autóját egy gyűjtő, porcelánmúzeum-tulajdonos az észak-kínai Tiencsin (Tianjin) városban.

A China House nevű kis múzeum előtt parkoló használaton kívüli terepjáró mellett sokan fényképezkednek, s a tulajdonos Csang Lian-cse (Zhang Lianzhi) büszkén hirdeti, hogy a rendhagyó ötlettel a kínai porcelánnak csinál reklámot hazájában és a világon.

Sokan azonban úgy vélik, a porcelánok felragasztásával kárt tett az értékes tárgyakban, öncélúan - a feltűnéskeltés érdekében - tönkre tette, lényegében élvezhetetlenné tette azokat. Csang, aki egy kantoni étteremnek is tulajdonosa a városban, elmondta a Hszinhua hírügynökségnek, hogy több mint két évtizeden át hajtotta Land Rover Discovery-jét az országban, élt hobbijának, gyűjtötte a különlegességeket.

A férfi egy régi épületet vásárolt Tiencsin belvárosában még 2002-ben, amiből négy év munkájával kialakította magánmúzeumát. Ötezer darabos kollekciójában ősi vázák, tányérok, tálak találhatók, de van köztük több száz fehér márványszobor és húsz tonna kristály is. Együttes értékük 2 milliárd jüanra (75 milliárd forint) rúg. A Land Rover díszei a szakemberek szerint 618-1911 között készülhettek.

A gyűjtő azt mondta, hogy az autó dekorálására használt, valamint a kiállított, falra ragasztott porcelánoknak a 80 százaléka sérült, törött darab. Pien Cseng-ming (Bian Zhengming), aki a nemzeti kulturális ereklyék szakbecsüse, úgy vélte, akármennyire is sérültek a tárgyak, megőrzésüknek ez nem szakszerű módja. Sőt, úgy gondolja, hogy a kutatók számára igazi csemegék kerültek veszendőbe, hiszen alapos vizsgálatukra így már nem nyílik lehetőség.

0 Tovább

A vásárlás napján törtek totálkárosra egy vadiúj Mustangot

Ezt a gyönyörű, 420 lóerős Ford Mustang GT California Special különkiadást mindössze nyolc órán keresztül élvezhette amerikai tulajdonosa, ennyi idő kellett neki ugyanis ahhoz, hogy totálkárosra törje egy fán.


Szemtanúk szerint a tulajdonos nagyjából 80 mérföld/órás sebességgel (130 km/h) hajtott be egy kanyarba, és valószínűleg a menetstabilizáló elektronika is teljesen ki volt kapcsolva, mert azonnal elvesztette uralmát az autó fölött. Nagy sebességgel csapódott a környék egyetlen fájába a Ford, az autó szinte körülölelte a szerencsétlen növényt. Nagy szerencséje volt a sofőrnek, hogy az autó jobb oldalával kapta el a fát, ha a másikkal kapja el, valószínűleg belehal az ütközésbe.

3 Tovább

Országútra esett egy ház, átment rajta a szembejövő autó

Oroszországban bármi megtörténhet, akár az is, hogy egy faház zuhan az országút közepére. Ebben az esetben a szállítócég hibázott, valószínűleg nem volt megfelelően rögzítve a teherautóra, ez azonban biztosan nem vigasztalja azt a szerencsétlent, akinek autója elé a legrosszabb pillanatban zuhant az építmény. Nem tehetett mást, átvágtatott rajta.

0 Tovább

A benzinkannát bekötötte a gyerekülésbe, gyerekei öv nélkül utaztak

Az év legfelelőtlenebb anyukája címet érdemli az a coloradói nő, aki egy rutinellenőrzésen bukott le. Jól látható az intézkedő rendőr által készített képen, hogy a hátsó gyerekülésben egy benzinkanna utazott, miközben a hároméves kisfiú öv nélkül üldögélt a túloldalon. Az anyuka szerint tehetetlen a gyerekkel szemben, folyton kibújik az övből - biztos valami ilyesmit talált ki az elöl szintén öv nélkül utazó 14 évessel kapcsolatban is. Valószínűleg ő maga sem volt bekötve, mert a biztonsági öves szabályok háromszoros megsértéséért kell felelnie, de eljárás indult ellene azért is, mert az autónak nem volt érvényes biztosítása.

1 Tovább

Villámgyors bevásárlás Porschéval

Egy török nő Isztambulban június első hétvégéjén összekeverte a gázt a fékpedállal, és nagy sebességgel beszáguldott egy benzinkút üzletébe.

A nő szombat éjfél körül, normál sebességgel hajtott be a benzinkútra, aztán amikor a fék helyett a gázra lépett, szinte kiszaladt alóla a több mint 500 lóerős Porsche 911 Turbo. Ironikus, hogy az autó rendszáma 34 GTA 11 volt, a Grand Theft Auto videojátékban ugyanis pont hasonló dolgokat lehet művelni.

A balesetben csak az üzlet eladója sérült meg könnyebben.


szólj hozzá: Villámgyors bevásárlás Porschéval

0 Tovább

Rádudált a lóra, kapott egy rúgást a Ferrarijára

Pont akkor keveredtek a sanghaji lovasklub tagjai az egyik betonútra a World Expo Center közelében, amikor egy Ferrari 458 Italia és egy Lamborghini Aventador is a dugóban ácsorgott. A ferraris nehezen viselte a tétlenséget, folyamatosan nyomta a dudát, amire az egyik ló egy jól irányzott rúgással reagált. A tulajdonos, persze, kiakadt, de a hírek szerint nem hívta a rendőrséget, merthogy autójára "elfelejtett" rendszámot kérni.

3 Tovább

Egymás autóit törték a moszkvai BMW-klub tagjai

Kellemes kis kocsikázásra indultak Moszkvában a helyi BMW M klub tagjai, a felvonulásnak azonban rémálom lett a vége. Az egész az egyik autó kissé figyelmetlen sávváltásával kezdődött, ami megzavarta a hátulról érkező, mustárszínű M3 kupé sofőrjét. Ő és az autója járt a legrosszabbul, de a balesetben további három BMW és egy Subaru Forester is megsérült.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek