Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egyszerre tahó és gyerekes bosszú a forgalomban

Az Avensis sofőrje veszi a bátorságot és nem engedi be a Land Cruisert, aki ezt eléggé zokon veszi. Pár méter múlva a padkán lefékez és szokatlan bosszút áll.

5 Tovább

Fenékrázással köszöni meg, hogy átengedték az úton

Ha nincs zebra, nem könnyű gyalogosként érvényesülni Oroszországban. A videón látható nő nagyon hálás azért, hogy átengedték, ezt sajátos módon mutatja ki. Persze, lehet, hogy ismerte az autóban ülőket.

0 Tovább

Beköszön a szélvédőn a repülő szalagkorlátdarab

Az autópálya túloldalán történt súlyos balesetet a Golf Plusban ülők sem úszták meg. A sérült szalagkorlát egy darabja becsapódott az utastérbe, szerencsére a két első ülés közé. Az autóban ülők közül senki nem sérült meg.

7 Tovább

A legrosszabb vicc az autópályán

Legszebb álmából felkelteni valakit és azzal tréfálkozni, hogy egy kamion jön szembe és mindjárt itt a halál, nem a legszebb dolog. A lekevert saller a minimum, ami ilyenkor jár.

0 Tovább

Forgalomban alázza Ken Blockot az arab drifter

Ken Block lezáratta fél San Franciscót, hogy leforgassa az aktuális Gymkhana-epizódot 650 lóerős Fiestájával. Ez az arab sofőr nyílt forgalomban mutat be elképesztő manővereket, ehhez ráadásul egy sima Chevrolet Aveo is elegendő számára. Túlélt néhány necces helyzetet, senki ne csinálja utána!

0 Tovább

Bódy Sylvi is a lézerblokkolóra esküszik

A Greenpeace valamiért Bódy Sylvit találta megfelelőnek arra, hogy kampányoljon egy kicsit a Shell ellen. Nyilván nem gondoltak bele, hogy nem túl hiteles egy hatalmas, 4,4 literes, V8-as motorral szerelt BMW 645CI luxuskupé mellett agitálni „a cuki jegesmackók” érdekében, mint ahogyan abba se, hogy Sylvi autójának elején jól látható lézerblokkoló fejek se teszik túlságosan szerethetővé a produkciót. A lézerblokkoló használata egyébként teljesen legális jelenleg Magyarországon és nyilván nagy hasznát vette eddig a jégsapkáért aggódó modell, hiszen autója mindössze 5,6 másodperc alatt éri el a 100 km/órás tempót és a végsebességet elektronika korlátozza 250 km/órában.



10 Tovább

Az autósok hat százaléka hidegvérű gyilkos

Egy amerikai fiatalember érdekes kísérletbe fogott: gumiállatokat tett ki egy út szélére és azt figyelte, hogy melyiket hányszor ütik el és milyen típusú autó volt a tettes. A gumipók, teknős és kígyó közül a pók élete forgott a leginkább veszélybe, második a kígyó, míg harmadik helyen a teknős futott be, de rajta is jó párszor szándékosan végigmentek. Érdekes, hogy a gumiállatok elütéséhez gyakorlatilag le kellett térni az útról, ezt a fáradságot az autósok mindössze hat százaléka tette meg, ám ami még érdekesebb, hogy a szándékos gázolók többsége, 89 százaléka egy nagyméretű terepjárót vezetett.



0 Tovább

Flipperezett a nagyi kocsijával a 13 éves kislány

Nagymama bement egy boltba vásárolni, a 13 éves unokát a kulcsokkal együtt a kocsiban hagyta. Az unatkozó kislány átült a kormány mögé, nekiment egy fának, egy oszlopnak, két másik autónak, majd a Mercuryval egy Buick tetejére ugratott.

0 Tovább

Kettészakadt Ferrari Moszkvából

Az 540 lóerős 612 Schaglietti olyan erővel csapódott egy oszlopnak szombaton Moszkvában, hogy leszakadt az orra. A négy utasból csak a sofőr sérült meg könnyebben.

0 Tovább

Zombipusztító Hyundai

Egyedi modellel készült a San Diegó-i Comic Con fesztiválra a Hyundai. Az Elantra Coupéból faragtak zombiirtó tankot, a Zombie Survival Machine névre keresztelt koncepciót a Walking Dead képregényszéria atyja, Robert Kirkman tervezte.

0 Tovább

A tetőablakon repült ki a felboruló autóból

Nagy-Britanniában rögzítette egy ipari kamera a következő balesetet. Valószínűleg gyorshajtás miatt borult fel és repült be egy kertbe Peugeot-jával a sofőr, aki kizuhant a nyitott tetőablakon. Rögtön felpattant, úgyhogy nagy baja biztos nem lett, újjászületése alkalmából talán a biztonsági övet is nagyobb lelkesedéssel használja majd.

0 Tovább

Puskával állítja meg a buszt a bácsi

Az ukrán tömegközlekedés kissé bizonytalan, hol megállnak a buszok, hol nem. Aki biztosra akar menni, fog egy puskát és kiáll a busz elé. Akkor nagy eséllyel azért nyílnak az ajtók.

1 Tovább

Mint az életükért, úgy futnak az elszabadult autó után

Egy ideig úgy tűnik, nincs semmi komoly látnivaló ezen a videón, aztán hirtelen elkezdődik az akció. Egy egész csoportnyi ember rohan egy autó után, amelyben valószínűleg elfelejtették behúzni a kéziféket és elindult a lejtőn. Az utolsó pillanatban sikerült megállítani.

0 Tovább

Óriásit repül a terepjáró az autópályán

Amerika egyes részein is hatalmas kánikula tombolt az elmúlt napokban, egyes államokban az autópályákban is nagy károk keletkeztek. Az egyik wisconsini sztrádán valóságos ugrató alakult ki, hiába helyezték ki a veszélyt jelző táblákat, volt, aki nem lassított. A balesetben nem sérült meg senki.

1 Tovább

Munkagépekkel verik szét a vadiúj Skodát

Ezt a szegény Superbet alaposan helybenhagyták, legalább kiderült, hogy munkagépekkel is lehet alapos pusztítást végezni. De vajon mi történhetett? Bunkó volt a főnök és az emberei így álltak bosszút? Nagyon várjuk a megfejtést!

3 Tovább

A próbaúton törtek rommá egy új McLarent

A München környékén, június végén történt balesetben a vevőjelölt sofőr és az eladó súlyos, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedett.

0 Tovább

Rövid lett az ugratás az X Gamesen

Az amerikai X Games rendezvényen a finn Toomas Heikkinen túl lassan ment rá az ugratóra a ralikrosszos ford Fiestájával. A 15 méteres rést a két rámpa között így nem tudta átrepülni, és a túlsó oldalfalba ütközött. Utána tetőre érkezett a Fiesta, és az autóból szivárgó folyadékok is lángra kaptak, miután a versenyzőt kiszedték az ülésből.

Az X Gamesen újonc Heikkinen a bokáját törte a balesetben és hasi fájdalmak is jelentkeztek nála, így a vasárnapi versenyen nem is tudott elindulni a versenyen.


szólj hozzá: Elrontott ugratás

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek