Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A tökéletes parkolás

Az alábbi, valószínűleg Oroszországból származó videó megmutatja, hogy akkor is meg lehet csinálni egy kaszkadőrmutatványt, ha az embernek ez egyáltalán nem áll szándékában.
A Subaru Outback sofőrje mindössze annyi hibát vétett, hogy nem nézett a tükörbe sávváltás előtt,  utána már csak utas volt a saját autójában, miközben az egy180 fokos fordulóval egybekötött, csaknem tökéletesen végrehajtott parkolást mutatott be.


szólj hozzá: Tökéletes parkolás

5 Tovább

Friss aszfaltba ragadnak a gyalogosok

Útfelújítás orosz módra: csak úgy leterítik a friss aszfaltréteget, az autósok és gyalogosok meg boldoguljanak, ahogy tudnak. Ez legalább nem kátyús, hanem cipős útszakasz lett.

1 Tovább

Durván elkergetik a rendőrautót az arab drifterek

Szaúd-Arábiában nem tisztelik túlságosan a rendőröket, legalábbis erről árulkodik az alábbi videó. Éppen a szokásos, közveszélyes utcai driftre készül egy csoport, amikor megjelenik egy rendőrautó. Ettől senki nem csinálja össze magát, sőt, végül a rendőrnek kell visszavonulót fújnia. Kemény pofonokat is kap a Camry.

3 Tovább

Négyszer nyomja meg parkolásnál a Ferrarit

Rendben, hogy szűk a parkolóhely, az is igaz, hogy a franciáknál divat a másik autónak koccanni a lökhárítóval, de azért mégis csak nonszensz, amit ez a golfos művel. Négyszer nekimenni egy F430-asnak, amelynek állítólag közel hétmillió forintba került az egyedi fényezése, nos, nem túl elegáns.

6 Tovább

Három néző halt meg egy autóversenyen Szerbiában

Múlt hétvégén a Tara 2012 nevű hegyi versenyen egy Mitsubishi Lancer Evo lesodródott az útról, és a nézők közé csapódott. Hárman nem élték túl.


Évtizedek óta probléma a rali és hegyi versenyeken a nézők elhelyezése. A videón látható, hogy a tragédia azért történhetett meg, mert a nézők rossz helyen, egy gyors kanyar külső ívén álltak, ráadásul szinte közvetlenül az aszfalt mellett. Branimir Simic versenyző túl gyorsan próbálta bevenni a jobbost, lesodródott a Mitsubishijével asz aszfaltról, és elgázolta a nézőket 300 méterrel a cél előtt. Négyen sérültek meg az esetben, ebből hárman meghaltak, egy 17 éves fiú könnyebb sérülésekkel megúszta. A rendőrség őrizetbe vette a versenyigazgatót, az asszisztensét, és a biztonságiak főnökét.


szólj hozzá: Tragédia az autóversenyen

0 Tovább

Sziklának vezette a BMW-t a balfék sofőr

Ezért baj, ha sok videójátékozás után a fiatalok azt hiszik, tudnak vezetni. A kormányt eleve furán fogó srác gyakorlatilag meg sem próbálta elfordítani az M3-ast a kanyarban, nem is lehetett más, mint totálkár a vége. Legalább be volt kötve és a légzsák is nyílt, baja nem lett, de remélhetőleg jó ideig nem ül újra autóba.

2 Tovább

Flexszel kapta le a kerékbilincset a rendőr orra előtt

Rossz helyen parkolt a Toyota Hiluxszal, meg is kapta érte a kerékbilincset. A helyi kemény embernek még a rendőr jelenlétében nyomtak a kezébe egy flexet, senki nem mert kötekedni vele.

2 Tovább

Horrorbaleset egy autóversenyen


A videókon látható baleset még augusztus 12-én történ a híres Pikes Peak-i hegyi felfutón, ahol az egyik kanyarban kisodródott egy Jeremy Foley nevű versenyző a Mitsubishi Evójával. Aktualitást az ad a dolognak, hogy előkerültek az autóra szerelt kamerák felvételei is, de bármilyen szögből nézzük is az esetet, mindenhonnan fájdalmas. Csodával határos módon se a pilótának, se a navigátorának (akinek csak a válla sérült meg könnyebben) nem lett komolyabb baja az ijedségen kívül.




0 Tovább

Ráeresztették a riválisokat a Toyota GT86-ra

Az angol Chris Harris ért az autókhoz, remekül vezet és el tudja intézni, hogy megkapja a világ legjobb verdáit. Idén tavasszal már kipróbálta a Toyota vadonatúj sportautóját, a GT86-ot a nemzetközi menetpróbán és bele is zúgott a boxermotoros modellbe, de ez nem akadályozta meg abban, hogy bedobja a mélyvízbe. Összeeresztette egy Nissan 370Z-vel és egy használt (de hasonló áron kapható) Porsche Caymannal az angliai dombok között. Nem akarjuk lelőni a poént, csak az angolul kevésbé tudók számára íme röviden a verdikt: a 370Z ugyan sokkal erősebb, mint GT86, viszont sokkal nehezebb és kevésbé élvezetes vele a csapatás. A Cayman hozza ugyan a tökéletes Porsche-szintet, de ellene szól, hogy annyi pénzért, mint amennyibe az új Toyota kerül 5 év garanciával, csak sokat futott példányokat lehet kapni, amelyeknek a fenntartásuk nem éppen olcsó mulatság.



0 Tovább

Kiszúrta a kereket, pofára esett

A videót eredetileg feltöltő felhasználó kommentje szerint az ügy előzménye, hogy a pórul járt kínai úriember korábban sikertelenül próbált védelmi pénzt egy üzlettulajdonostól. Bosszúból kiszúrta a bolt előtt ácsorgó teherautó kerekét, de nem számolt nyomáskülönbséggel. Nehéz sajnáni.



0 Tovább

Az év mentése: az árokból hozta vissza a raliautót

Az alábbi videót nézegetve (amely egy lengyel raliversenyen készült) egy nagy tanulság kristályosodik ki: nem szabad leszállni a gázpedálról. Persze ehhez kellett az összkerék-hajtás, a kedvező terepviszonyok (nincs ott fa) és egy hatalmas adag mázli is.



1 Tovább

Ikarusból dolgozósarok

Egyedi módját választotta egy önjelölt lakberendező a dolgozósarok kialakításának a nappalijában. Egy régi 260-as Ikarusnak levágta a jobb elejét, és ebből lett a munkaállomás. Még azt is megoldotta, hogy a lámpák működjenek, és az eredeti kapaszkodót, valamint kapcsolókat is felhasználta.

További képekért kattintson a folytatáshoz!

0 Tovább

Döglött mosómedvére festették a záróvonalat

Egy pennsylvaniai útkarbantartó brigádot nem izgatott fel túlságosan, hogy egy döglött mosómedve hever a záróvonalfestésre kijelölt szakaszon. Nem fárasztották magukat az út közepén heverő tetem eltakarításával, inkább ráfestették a vonalat. A képet egy arra járó motoros készítette.

0 Tovább

Döbbenetes országúti káosz a vakációzó ukránoknál

Ha az ukránok vakációzni indulnak, gigantikus káosz van az utakon. Ezt jól szemlélteti az alábbi videó: az egy sávból simán hármat csinálnak a türelmetlen autósok, nem foglalkozva azzal sem, hogy néha azért szemből is jönnek. Az igazán kemények (köztük buszok) a szembejövők mellett, a padkán előzik a sort, ez tényleg elképesztő. Vajon hányan halnak meg egy ilyen hétvégén?

1 Tovább

Kétszáz forintért vett hibátlan BMW-t egy szerencsés vevő

Egy új-zélandi használtautó-kereskedés tévedésből egy dolláros villámáron tett fel az eBayre egy 1994-es BMW 320i-t. Egy jókor, jó helyen kattintgató felhasználó azonnal lecsapott a lehetőségre és leütötte az autót, a lelke mélyén valószínűleg felkészülve arra, hogy ennyiért nem fogja megkapni.

Pedig megkapta, a Stadium Cars vezetője, Mike Nokes ugyanis benyelte a mellényúlást, így a bignz nevű felhasználó egy dollárért tényleg hazavihette az autót. "Azt gondoltam, hoppá, de ez van" - mondta Nokes. "A szabályok szellemében nem tehettünk mást, a leütési áron átadtuk az autót. Csak nevetni lehet az egészen." Azért nem lennénk meglepve, ha ez az egész csak színjáték lett volna, az esetről ugyanis az egész új-zélandi sajtó és a világ rengeteg autós blogja beszámolt. Aukciós formában körülbelül 3000 dollárért ment volna el az autó, ennyi pénzért esélye sem lett volna a kereskedésnek ekkora médiamegjelenésre.

0 Tovább

Majdnem nekiment a Lada, rálőtt a pirosnál

Az alábbi fedélzeti kamerás videó természetesen Oroszországban készült és azt örökítette meg, amikor egy nagy sebességgel érkező (talán?) Volkswagen Tiguan majdnem összeütközik egy sávot váltani készülő Lada Samarával. Az eset nyilván mutogatással majd szóváltással folytatódott, amit a fekete SUV sofőrje zárt le azzal, hogy a piros lámpánál egyszerűen rálőtt a Ladára valamilyen fegyverrel, feltételezhetően egy gázpisztollyal. A videót feltöltő szerint négyen ültek a Ladában, akik közül senki sem sérült meg.

0 Tovább

Tankkal a strandra

Oroszországban semmi sem lehetetlen. Ha a Balti-tenger közelében állomásozó katonák úgy gondolják, hogy bikinis lányok társaságában szeretnék eltölteni a délutánt, akkor bepattannak a tankokba, és lemennek a vízpartra.


szólj hozzá: Tankkal a strandra

Az eset állítólag augusztus elején történt a Kalinyingrádi régióban, a Balti-tenger partján. Persze valószínűbb, hogy nem strandolási célból mentek le a vízhaz, egyszerűen csak meg akarták kímélni a melegben felpuhult aszfaltutakat a tankok hatalmas súlyától.

1 Tovább

Guminővel lassítja a forgalmat

A kínai Ningbóban lakó Lin Csen megelégelte, hogy a háza előtt felszerelt közlekedési lámpát semmibe veszik az arra haladó autósok és motorosok ezért egy szexin felöltöztetett guminőt rakott ki az út mellé. A 67 éves kínai nő korábban számtalanszor tett panaszt a rendőrségen a háza előtti gyorshajtókra, és kérte egy fekvő rendőr telepítését, ám a hatóságot nemigen érdekelte a probléma.

Az alternatív forgalomlassítás úgy néz ki bevált, mert a helyi rendőrség szerint azóta kevesebb a baleset történt a kereszteződésben. "A módszert nem fogjuk magunkévá tenni, de azt nem mondhatjuk, hogy nem vált be" - mondta Ningbo város rendőrségének szóvivője.

0 Tovább

Balesetet okozott Medvegyev konvoja

Az út szélére húzódott és álló autónak csapódik az orosz államfő konvojának egyik kisbusza. Az eset még július elején történt Kamcsatkában, ám az alábbi videó csak most került fel a netes megosztó oldalakra. A Toyota Land Cruisert vezető nő elmondása szerint az ütközés 319 ezer rubelnyi (mintegy 2,2 millió forint) kárt okozott az autójában. Szerencsére se a nőnek, se a vele utazó hathónapos csecsemőnek az ijedségen kívül nem esett baja. Az ügy a bíróságon folytatódik, mert a balesetet okozó nemzetvédelmi hatóság nem ismerte el a felelőséget.



2 Tovább

Dupla záróvonalon át gázolt a BMW-s

Újabb videó Oroszországból: ezúttal egy BMW X5-ös ténykedését örökítette meg egy autó fedélzeti kamerája. A dupla záróvonal szemmel láthatóan nem sok visszatartó erővel bírt a BMW-s számára, aki a nagy igyekezetében még egy elé kanyarodó robogóst is elcsapott. Arra azért figyelt a vétkes sofőr, hogy a baleset után visszatérjen a szabályos oldalra, bár egy ilyen helyzet, - amit kamera is rögzített - menthetetlen.



1 Tovább

Áthajtott a rendőr lábán a Ferraris, kiszedték az autójából

Áthajtott a rendőr lábán a Ferraris, letartóztatták A ferraris fiatalember valamiért azt gondolta, hogy a parkolási bírságot megúszhatja, ha „szép csendben” elhajt a papírmunkát végző rendőr mellett New Yorkban. Nem jött be a számítása, így kicsit drágábban és macerásabban jött ki a dologból.



3 Tovább

Őzet gázol a motoros, majd lazán továbbmegy

Ha verseny van, egy profi nem ér rá olyan apróságokkal foglalkozni, hogy elütött egy őzet. A Rally West Virginia utolsó szakaszán rögzítette a sisakkamera a következő esetet, de azt nem tudjuk, hogy a motoros végül hányadik lett.

4 Tovább

Frontális ütközés egy kamionkerékkel

Vannak kellemetlen pillanatok az életben, ezek közé tartozik például, amikor hirtelen leesik a szembejövő kamion kereke. llyen esetekben nem sok mindent lehet tenni, itt nem is maradt el az ütközés.

1 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek