Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Földöntúli mázli a jeges lejtőn

Amikor már úgy néz ki, hogy minden veszve és menthetetlen a helyzet, egy láthatatlan kéz megállítja az autót. A felvételt elnézve korábban volt itt roncsderbi is.

0 Tovább

Nulláról totálkár két másodperc alatt

Túl sok akadály nem volt a parkolóban, mégis sikerült azonnal eltrafálni az egyik oszlopot. Ez már művészet!

0 Tovább

A legbizarrabb orosz belső kamerás videó

Elképesztő, ami az orosz utakon megy, a kameráknak hála ráadásul semmi sem marad titokban. Van esetleg valakinek ötlete, hogy itt mi történhetett?

2 Tovább

Így kell megúszni egy brutális balesetet

Ha esik a hó, Kazahsztánban is elszabadul a pokol. Nyilván a buszokra sem kerül minden évben új téli gumi, ez pedig okozhat kellemetlen meglepetéseket. De nem azoknak, akik higgadtan vezetnek és akkor sem veszítik el a fejüket, ha balesetveszélyes helyzetbe keverednek. A kamerás autó sofőrje az irányíthatatlan busz láttán finoman lefékez és arra is marad lélekjelenléte, hogy rükvercbe tegye a kocsit. Ügyes.

0 Tovább

Ott maradt egy ház az új autópálya közepén

Nem minden kínai nyugszik bele, hogy aprópénzért kiköltöztessék az otthonából egy építkezés miatt. A pár maradt, az autópálya megépült, egyelőre egy félig lebontott házzal a közepén. Még nem tudni, hogyan zárul az ügy.

0 Tovább

Justin Bieber a legirritállóbb sofőr

A 18 éves kanadai énekes simán megállítja a forgalmat hófehér Ferrarijával, ha be akar szólni egy paparazzinak.

6 Tovább

Laza driftelésnek indult


Gyönyörűen driftel fél kézzel is az alábbi videóban látható fiatalember – amíg össze nem töri a Nissanját. A hátsó futómű kuka, de jelek szerint ez nem túlságosan keserítette el.

0 Tovább

Csúnya baleset lett a gyorsulás vége


Túl nagy gázzal vágott neki a Ford Mustang Cobra Jet sofőrje a gyorsulásnak, amit a jó erőben lévő autó egy finom ágaskodással jelzett. Derék sofőrünk érdekes módon nem vette el azonnal a gázt, viszont a nagy gépészkedésben elkövette azt a hibát, hogy jobbra tekerte a kormányt, így amikor földet ért a kocsi orra, menthetetlenül nekicsapódott a betonfalnak.


A pórul járt Ford Mustang Cobra Jetről annyit érdemes tudni, hogy ezt már gyárilag gyorsulási versenyekre készítették fel. V8-as motorja szívó és feltöltős kivitelben is rendelhető, a pórul járt modell az utóbbi volt, 93 ezer dolláros árcédulával.

3 Tovább

Kézipoggyászban utazik a turbómotor

Ezzel aztán a Ford tényleg bebizonyította, hogy az egyliteres EcoBoost blokk kompaktabb már nem is lehetne: a Los Angeles-i Autószalonra hétköznapi kézipoggyászban utazott a háromhengeres motor. Egy átlagembert nyilván úgy kivágnának a reptéri biztonságiak egy ilyen csomaggal, hogy lába sem éri a földet, de az ötletet azért értékeljük.

0 Tovább

Egy kicsit ámokfut a részeg markolós

Azt kapja a több autót összetörő részeg markoló vezetője, ami kijár neki: alaposan helyben hagyják.



0 Tovább

Betiltották a Toyota reklámfilmjét

B"Felelőtlen és veszélyes vezetésre bíztat". Ezzel az indokkal tiltották be Angliában a Toyota alábbi animációs reklámfilmjét, amiben az új hátsókerekes sportautójukat a GT86-ost próbálják népszerűsíteni.


0 Tovább

A világ legelvetemültebb traktorosa

Mi a teendő, ha a pajtában csak egy traktor áll, de a gazda mégis betyárkodni szeretne? Egyszerű: betesz a régi helyére egy majdnem 200 lóerős Volvo-turbómotort. Azzal már lehet tolni.

0 Tovább

A Depeche Mode frontemberét is megvette a Volkswagen

A Volkswagennek semmi se drága, ha az új Golf eladásáról van szó. Hiszen az új kompakt az emberek autója, és ezt mindenkiben, nyomatékosan tudatosítani kell. Hogy átmenjen az üzenet, a Depeche Mode frontembere, Dave Gahan is csatasorba állt legendás nótájával együtt.

0 Tovább

Ha válni akarsz, vegyél Toyota GT86-ot!

Nem kétséges, hogy az utóbbi idők egyik legjobb autóját alkotta meg a Toyota a GT86-ossal. De mi van, ha a férfiember úgy dönt, saját örömére vesz egyet a hibátlan vezetési élményt nyújtó sportkocsiból? A kissé bizarr hangulatú vírusvideóból kiderül.

0 Tovább

Dögös csajok fürdetik egymást a Mustangok mellett

A Ford Mustangokra specializálódott AmericanMuscle elkészítette 2013-as naptárját. Nézzünk csak be kicsit a kulisszák mögé, hogy milyen volt a fotózás!

1 Tovább

Égből pottyant macska töri be a szélvédőt

Addig nyújtózkodott a cica az erkélyen, amíg lezuhant. Na bumm, a kilenc életből elment egy, nem csoda, hogy úgy sétál el, mintha mi sem történt volna.

0 Tovább

Ken Block a lángoló autónak is nyomja

Ken Block részt vett a SEMA tuningshow ralikrossz betétfutamain. Megnyerte az időmérőt, minden futamát és az utolsó versenyen is vezetett, amikor műszaki hiba miatt ki kellett állnia. Kigyulladt alatta a Fiesta, de ezt a jó öreg Block addig nem volt hajlandó tudomásul venni, amíg igazán meleggé nem vált a helyzet. Szédületes, ahogy az utolsó pillanatig tolja!

0 Tovább

Síkhülye diszkócicák a szervizben

Őszintén szólva, kicsit gyanús ez a videó, de attól még teljesen hihető. A Peugeot 508-as és 301-es között végül is nincs sok különbség elölről, a mai sablonarcú autókat pedig könnyű összekeverni. Hogy a villogó index segít, merre kell keresgélni? Lehet, hogy nem mindenkinek.

0 Tovább

300-nál vágja hátba a motorost a Porsche

Chris Harris nem olyan ember, aki csak úgy belenyugszik, hogy egy Porsche GT2 RS-ben ülve elkenik a száját negyed mérföldön. Márpedig a Ducati Panigale a klasszikus dragtávon rommá verte a sportkocsit, a visszavágót egy reptér végtelen hosszú betoncsíkján rendezték. Maradjunk annyiban, van az a távolság, ahol kijön a Porsche fölénye és kifejezetten látványossá válik a sebességkülönbség.

4 Tovább

Széttépte a mondeós a kútoszlopot, de észre sem vette

Nem tudjuk, hogy nő vagy férfi ül a kormány mögött, de az biztos, hogy a benzinkúttól a töltőpisztoly csövének letépésével együtt távozott. Ami megdöbbentő, hogy a mondeós észre sem vette a bakit, valószínűleg azt sem értette, hogy a csikkjét a kiintés után figyelmesen elhajító rendőr miért állította félre.

0 Tovább

Bombajó büntetés az iskolabusz kikerüléséért

Az iskolabusz Amerikában szent tehén, a legszigorúbb szabályok vonatkoznak rá. Ha a busz áll, nem lehet kikerülni semmilyen irányból, nehogy valaki elüssön egy szaladgáló gyereket. Egy clevelandi nőnek nem tetszett, hogy reggelente sokat kell várnia, amíg az iskolabusz felvesz egy mozgássérült gyereket, a járdára felhajtva kerülte ki a buszt többször is. Megelégelve a folyamatos szabálysértést, a sofőr felvételt készített a nőről, és a rendőrséget is értesítette furcsa szokásáról. A videón az is látható, hogy éppen lekapcsolják a renitens sofőrt, de tulajdonképpen nem ez a lényeg. Hanem az, hogy az ügy bíróság elé került: a bíró 200 dolláros büntetést szabott ki nőre, jogosítványát bevonták, mellékbüntetésként pedig két napon keresztül, reggel 7.45 és 8.45 között ki kell állnia egy kereszteződésbe, táblával a kezében. Ezen a következő felirat lesz olvasható: "Csak egy idióta kerüli ki a járdán az iskolabuszt." Zseniális!

1 Tovább

Autóval ütközik a leszálló kisrepülőgép

Vagy a leszállópálya van rossz helyen, vagy autóknak nem kellene a Texasban található roanoke-i reptér környékén bóklászniuk. A leszállópályát keresztező útra felfestett STOP feliratoknak szemlátomást nincs túl nagy hatásuk, a felvételen látható Volvo a legrosszabb pillanatban keresztezi a leszálló kisgép útját. A repülő húzta a rövidebbet, de szerencsére nem sérült meg senki.

2 Tovább

Lerángatták a sínekről a hülye nő Hondáját

A videó eredeti leírása szerint egy nő tévesztette össze a villamossíneket egy parkolóval. Ne firtassuk, hogy lehetett ennyire hülye, örüljünk annak, hogy kéznél volt néhány erős legény, akik lerángatták a pályáról a Jazzt.

1 Tovább

Marihuána-termesztéshez lopják a Porsche-fényszórót

Van egy eddig nem publikált tulajdonsága a Porsche-fényszóróknak: pontosan olyan hőmérsékleten üzemelnek, amit szeretnek a beltéri marihuána-ültetvények, miközben az erre a célra rendszeresített egyéb lámpáknál jóval kevesebbet fogyasztanak. Hollandiában már húsz Porsche-tulaj találta hűlt helyét fényszórójának, az egyik akciót videóra is vették.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek