Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az év legjobb orosz belső kamerás videói

Egy hosszabb cikkben már kifejtettük, miért kötelező felszerelés az Oroszországban közlekedő autókban a belső kamera, kötelező olvasmány azoknak, akik esetleg nem értik ezt a jelenséget. Az idén még több kamera került az autókba, még több hajmeresztő jelenet került fel az internetre, íme egy remek válogatás ezekből. Tökéletes szilveszteri szórakozás!

0 Tovább

A Citroën DS4 a melegek Év autója

A melegek is választanak maguknak Év autóját, bár ez egy amolyan nemhivatalos szavazás. Tavaly a Peugeot RCZ lett a bajnok, idén egy Citroën, a DS4 futott be az első helyre. A francia kompakt a Range Rover Evoque-ot és a Mini Coupét előzte meg, a verseny szoros volt az első három között. A negyedik helyre is egy Citroën, a DS5-ös került amúgy, tavaly a DS3-as második lett. Árulkodó? Talán.

0 Tovább

Az audisok a legszexibbek

Egy felmérés szerint az autók alapján az Audikat vezető férfiakat tartják a szexuálisan legvonzóbbaknak a nők Németországban, míg a férfiaknak a minis nők tetszenek leginkább kocsi alapján.

0 Tovább

Háromszáznál kijött a traktor

Azt hinné az ember, hogy legalább egy kicsit megijed az alábbi videót készítő GSX-R-es, amikor egy laza háromszázas csapatásnál kijön elé egy traktor, de nem. Miután élete legnagyobb fékezését végrehajtja, ott folytatja, ahol abbahagyta, nyélgáz és laza egykerekes gyorsítások.

6 Tovább

Az év legnézettebb autós reklámja

Cuki kutyával mindent el lehet adni. Valószínűleg az új Volkswagen Beetle-t is, különben biztos nem egy fogyizó négylábúra bízták volna az idei Super Bowl egyik reklámszünetében vetített film főszerepét. A spotot több mint 41 milliószor nézték meg idén, gratulálunk!

0 Tovább

Így törtek idén az autók a Zöld Pokolban

Nem véletlenül hívják Zöld Pokolnak a németországi Nordschleifét, hiszen rengeteg autós és motoros járt már ott pórul. Íme az idei válogatás.

Minden versenyzési ambíciót dédelgető autós és motoros álma, hogy legalább egyszer menjen egy kört a híres Nordschleifén, amit nem véletlenül nevezett 1968-ban Jackie Stewart a Zöld Pokolnak, hiszen mind a járművet, mind a pilótát alaposan próbára teszi. A több mint 20 kilométeres – helyenként igen rosszminőségű – pálya erdőkkel borított dombok között kanyarog és hivatalosan közútnak minősül, így akinek bármilyen érvényes forgalmival rendelkező járgánya van a birtokában, elvileg mehet rajta, persze csak ha kifizeti a különböző turnusokba szóló belépőt.

Így fordulhat elő, hogy egymást érik a Golf GTI-k és az M-es BMW-k, amelyek között 911-esek, Ferrarik és motorosok repkednek. Autógyárak is előszeretettel választják ezt a helyet prototípusaik tesztelésére és finomhangolására, ugyanis a 20,8 kilométer hosszú pálya minősége olyan, mint egy átlagos közúté, és a 154 kanyar alatt gyakorlatilag minden kiderül egy autó képességeiről. A változatos aszfaltminőség és a megjegyezhetetlenül sok kanyar azonban veszélyeket is rejt, amit az alábbi videók is bizonyítanak, ugyanis bukótér alig van, így ha valaki hibázik, pillanatokon belül a szalagkorlátban találhatja magát.

0 Tovább

Íme így néz ki a legerősebb népautó

Látszólag egy lestrapált szürke kettes Golf, valójában a világ egyik leggyorsabb autója.

1 Tovább

A macska, aki a tömény kipufogógáztól áll be

Vannak macskák, akik dorombolni szeretnek, mások kedvenc időtöltése a kipufogógáz inhalálása. Ha ez nem világvége-videó, akkor semmi.

0 Tovább

Tehenek potyognak a felborult kamionból

Kamionos baleset minden nap van, de ilyen azért ritkán: ebből az orosz járműből élő tehenek borultak az útra. Szegények, nem elég, hogy minden bizonnyal a vágóhídra tartottak velük, még ez is.

0 Tovább

Hihetetlenül brutális támadás az országúton

Azt hittük, az orosz belső kamerás felvételeken már mindent láttunk. Hát, nem. Ez az őrült egy ausztrál országúton csapott le, elképesztő, miket művel.

5 Tovább

A leglazább autós mutatvány a kikötőben

Amikor már tényleg úgy néz ki, hogy a rámpáról a tengerbe csúszik az egész cucc, megtörténik a csoda. Valószínűleg sokat kellett gyakorolni, de megnéznénk azt is, hogy megy a dolog fordítva.

0 Tovább

Így kell Rolls-Royce-szal füvet szántani

Azért, mert csak egy Rolls-Royce áll otthon a garázsban, még el lehet menni betyárkodni néha. És hát nincs is jobb móka, mint egy Phantommal felszántani a mezőt.

1 Tovább

Az év legjobb sportkocsihangjai

Ez akkor most nem más, mint 12 perc tiszta élvezet. Van itt minden Abarth 500-tól Koenigseggig, tessék hallgatni az év legjobb sportkocsihangjait. Csak jó hangosan!

0 Tovább

Felkente a szalagkorlátra az orvosi Porschét

Aki azt hiszi, hogy az orvosi kocsiban ülve nem lehet baja, téved. Az ausztrál V8 Supercars sorozat egyik versenyén az egyedi felszerelésű Porsche Panamera 4S rosszkor volt rossz helyen, az elbambuló Shane Van Gisbergen Ford Falconjával kente fel a szalagkorlátra.

0 Tovább

Hogyan ne parkoljunk BMW-vel

Aki meg tud venni egy BMW Z4-est, még nem biztos, hogy vezetni is tudja. Íme a bizonyíték, amit ez a szegény autó kap, az elképesztő. Az meg külön vicces, ahogy a videó készítője (vagy barátja) menet közben kapcsol, hogy talán az ő autójának ment neki az ügyes BMW-s.

2 Tovább

Összebilincselt kézzel lopta el a rendőrautót

Nem sokáig volt rendőrkézen egy texasi férfi, akit egy betörés miatt kaptak el. Az összebilincselt kezű gyanúsított egyszerűen kinyitotta a rendőrautó nyitva felejtett hátsó ajtaját, átült előre és elhajtott a kocsival, amíg az intézkedő járőrök a betörés sértettjének adatait vették fel. Az autót egy közeli lakónegyednél találták meg, a gyanúsított szökésben van.

1 Tovább

Szétveri a férje autóját a megcsalt nő

Brazil nővel ne packázz, mert úgy jársz, mint ennek az autónak a tulajdonosa. A férfi állítólag megcsalta feleségét, ezért kapta a büntetést. De a szegény autó mit vétett?

0 Tovább

Benézte a fekvőrendőrt, elrepült a motoros

Az elnöki konvojt vezette fel Mexikóban egy motorosokból álló csapat. A legelöl haladó rendőr nem vett észre egy fekvőrendőrt (a sors csúnya tréfája, ugyebár), a hibájáért egy rettentő nagy repüléssel fizetett. És az egészet még le is videózták. Azért jó kérdés, hogy miért nem vesznek fel valami normális védőruhát?

0 Tovább

Madárinvázió az orosz országúton

Erre a jelenetre Alfred Hitchcock is csettintett volna egyet. A sofőr aláhörgése meg igazi kincs.

0 Tovább

Egy skorpió, egy melltartó és egy Fiat

A Fiat 500C Abarth reklámjában a román szupermodell Catrinel Menghia kapott szerepet, de nem tudjuk eldönteni, hogy ő vagy a skorpió játszik jobban. A Topless címmel futó spot mindenesetre jól sikerült.

0 Tovább

Tesztelés közben zuhant csónakba az újságíró

A Moto-Journal újságírója, Lolo egy Yamaha FJR 1300-ast tesztelt, amikor Saint-Martin-de-Rében nekiment egy kikötői oszlopnak. A baleset miatt Lolo egy csónakba zuhant, de becsületére legyen mondva, a bénázását bemutató videót kitette a netre.

0 Tovább

Fülével húzta el a teherautót

A grúz Lasha Pataraya nagyon erős. Mi mással bizonyította volna ezt, mint azzal, hogy egy fülére tekert kötéllel elhúzott egy több mint nyolctonnás teherautót. Ezzel bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe, jó neki.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek