Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

9 éves fiú vezette apja Ferrariját

Egy dúsgazdag indiai férfi megengedte fiának, hogy a vezesse a sportkocsit, miközben a gyerek 7 éves öccse ült mellette.

A nagyobbik fiú születésnapi ajándékul kapta az autózást, amelyet videóra vett az anya, az apa pedig büszkén feltöltötte a filmet a világhálóra. Ennek eredményeként eljárást indított ellene a rendőrség kiskorúak életének veszélyeztetése okán. A videó igen nagy felháborodást keltett szerte Indiában, azonban a szülők viszont egyáltalán nem röstellik a dolgot.

"Büszke vagyok a fiamra. Ötéves kora óta vezet. Óvatos és megbízható" - mondta az anya, hozzátéve, hogy a gyerek a 490 lóerős Ferrari F430-ason kívül vezette már a család Lamborghinijét és Bentley-jét is. Ha a fiú netán összetöri mind a hármat, még akkor is lenne mibe átülnie, mivel apjának 18 kocsija van, összértékük 900 millió forintra tehető. A férfi a dohány- és az ingatlanüzletben érdekelt. A fiú születésnapi autózása két hete történt - adta hírül hétfőn az AP amerikai hírügynökség.

4 Tovább

Bekattan a tolvaj a lopott autóban

Ez állítólag egy drogfüggő akciója, aki egy rendőrautót lopott el és tört össze látványosan. Igazából nem tűnik rendőrautónak, de láttuk mi már ezt a videót is, szóval ki tudja?

1 Tovább

Hátulról csapták el a motorost

Minden motoros rémálma egy ilyen baleset, ő viszonylag olcsón megúszta, csak az egyik karja és a Hondája bánta.

Az egy dolog, hogy a pórul járt motoros balról előz és a rendszámát is valószínűleg a hátizsákjában hordja, de amit a mögötte - az ugyancsak szabálytalanul - igyekvő Clio RS sofőrje művel arra nincs mentség, csúnyán eltrafálja hátulról a Hondát. Videófelvétel ide vagy oda, azért biztos volt nagy magyarázkodás a kiérkező közegeknek.

4 Tovább

Fogadjunk, hogy észre sem veszed a 900 lóerős Lambót!

Van az úgy, hogy egy 900 lóerős Lamborghini csak mellékszereplő. Itt van például az akciófilmkirály Michael Bay anyaga, aki ezúttal a Victoria Secret új kampányát rakta össze. Talán maga sem érti, hogy minek kérte el a DMC 900 lóerős Lamborghini Aventadorját, de sokadik megnézésre tényleg észre lehet venni, hogy valami sportkocsi is van a háttérben.

0 Tovább

Csak úgy potyogtak az autók a víznyelőbe

Kellemetlen meglepetésre ébredtek a lakók Dél-Chicagóban, ahol a rengeteg eső hatására egy víznyelő nyílt meg a 69. utcában. Összesen három autó zuhant bele, az utolsót egy kamera is rögzítette.

0 Tovább

Beköszön a buszmegállóba a civil rendőrautó

Tényleg nagyon hálásak lehetünk azért, hogy szinte minden orosz autóban van kamera. Mi lett volna velünk például, ha lemaradunk erről a félelmetesen abszurd pillanatról? Első pillanatra egy sima balesetnek tűnik az egész, de igazán érdekessé válik, amikor az anyósülésről egy nagyon tanácstalan és megszeppent rendőr száll ki. Zseniális pillanat, és nagy szerencse, hogy a megállóban ücsörgő bácsinak nem lett baja.

0 Tovább

Cuki kislány visít a Nissan GT-R-ben

Most viccelődhetnénk azzal, hogy persze, a GT-R hátsó ülésén csak gyerekek férnek el, de inkább mosolyogjunk az ötéves kislány padlógázra adott reakcióján. A kislány egyébként magyar, Rékának hívják, de a kiejtésén is hallani, hogy már régóta az Egyesült Államokban él, talán ott is született.

0 Tovább

A Google Street View újabb gyöngyszeme

Ezúttal egy feszültséget levezető párt kapott el a Google kamerás autója.

0 Tovább

Bikinis csaj rúgja szét a pasija kocsiját

A kissé ittasnak tűnő hölgy elég nagy lendülettel veti rá magát a hatalmas SUV-re, nagyon szeretné, ha kinyitnák neki az ajtót. Vicces, de azért benne van, hogy megrendezett műbalhé a dolog.

0 Tovább

A parkolófiú döbbenetes bénázása

Megállt a lejtőn, kiszállt a kocsiból - de a kéziféket nem húzta be. Nagyot csattant az autó a falon, a srácnak pedig valószínűleg ugyanekkora robajjal esett le, hogy kereshet új állást.

0 Tovább

Meghajtja apa Ferrariját a kissrác

A szemre hatévesforma indiai kisfiú alig éri el a pedálokat és a kilátással is gondban van, de ettől függetlenül egész magabiztosan terelgeti az F430-as Ferrarit kis barátjával az anyósülésen. Apa vagy nagyon tudta, hogy mit csinált, amikor a slusszkulcsot a gyerek kezébe nyomta, vagy csak szimplán egy idióta. 

0 Tovább

Eszement állatkodás méregdrága Ferrarikkal

Ezek azok a fiúk, akik korábban mezőn csapattak egy Rolls-Royce-szal, és ők vitték mellékutakra állatkodni a Ferrari Enzót. Ezúttal két Ferrari F50-est vettek elő, hogy a videó utolsó egy percében abszolút állatságot csináljanak velük. Ide érzem a gumiszagot.

2 Tovább

Golfütővel büntetett az orosz autós

Csak őrült orosz elé ne vágj be soha. Mert jön és golfütővel veri be az ablakot. Elég durva.

0 Tovább

Menekül az elgázolt gyalogos

Az észlény figyelmetlenül próbál átkelni az úton, hát persze, hogy elcsapja egy motoros. Talán a következményektől tartva menekülőre fogja, de a motoros nem hagyja eliszkolni. Szép jelenet.

0 Tovább

Óriáspénisz akasztotta meg a Nürburgringet

Késéssel nyitották meg hétvégén a Nürburgring-Nordschleifét a hobbiautósok előtt, mivel egy hatalmas, péniszt ábrázoló graffitit kellett eltávolítani róla.

0 Tovább

Menőzni próbált, beleállt a falba

Ehhez tényleg semmit nem lehet hozzátenni. De, mégis: ha egyszer esetleg megkérdezi tőled valaki, hogyan nem szabad driftelni, csak vedd elő ezt a videót. És nevess.

2 Tovább

Berepült a fák közé a Mustanggal

Sajnos, pont az akció lényegéről maradt le a lelkes angol kamerás. Egy ártatlan autós találkozón sokallt be a Mustang sofőrje, nyomott egy öblöset, és nem tudta megfogni. Van ilyen, de ennyi ember előtt különösen ciki. (A lényeg a 45. másodperctől.)

1 Tovább

Kamionra billentette autóját a béna nő

Most tényleg, hogy nem lehetett észrevenni azt az autót és kikerülni? Ha nem lett volna ott a kamion, csúnya borulás lett volna a dolog vége.

0 Tovább

Így jár, aki részegen vezet tankot

Na jó, nem tudjuk, hogy tényleg részeg volt-e, aki bent ült a páncélautóban, de más magyarázat nem nagyon van a történtekre. Mintha fogalma sem lett volna arról, mit csinál, még jó, hogy csak egy villanyoszlopnak ment neki.

3 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek