Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rálő az autóra, hogy átengedjék a zebrán

Jó, lehet, hogy a pisztoly igazából nem valódi, de valami azért durran. És hát ilyen erővel igazi is lehetne, szóval Oroszországban pillanatok alatt lehetsz áldozat. Tapsoljuk meg az év apukáját.

3 Tovább

Oszlopnak hajt, aztán könnyít magán

Mi mással is lehetne megkoronázni az autó villanyoszlopra kenését, mint egy jó pisiléssel?

1 Tovább

Legyilkolja a fékpadot a Mustang

Tegyük tisztába az elején, hogy az ilyen mobil fékpadokkal gyakran van gond, nem olyan megbízhatóak, mint a fixen telepített darabok. Ez valószínűleg most nem nagyon vigasztalja azt a szerencsétlen Shelby GT500-tulajt, aki a québeci Performance Expón mérte volna meg autója teljesítményét. A poént csak félig lelőve: csúnya vége lett a dolognak.

1 Tovább

Nyélgázon szállt bele az álló kocsisorba

Moszkvában, ahol tényleg bármikor kialakulhat (és ki is alakul) egy dugó, nem valami okos ötlet ész nélkül száguldozni. Márpedig okoska 180-nal tolja az alagútban, amelynek végén beáll a sor, mint a gerely. Próbál fékezni, de a megállásra vajmi kevés esélye van, tessék számolni, hány autót tarol le. A videó végén hallható ordibálás alapján lehet, hogy némi tettlegességre is sor került.

1 Tovább

Egy Bentleyt is kinyírtak az autómosók

Csak néhány nap telt el azóta, hogy egy hozom-viszem autómosást ígérő cég összetört egy Ferrari 458 Italiát, de máris itt a következő luxusautóroncs. A helyszín ismét Nagy-Britannia, csak annyi a különbség, hogy a Bentley Continental GTC-t nem közúton, hanem a mosó telephelyén törték össze. Konkrétan behajtott vele a váróba az egyik alkalmazott, szerencsére senki nem sérült meg.

0 Tovább

Bepöccen és szétveri a saját Audiját

Még csak május van, de ez az év egyik legdurvább videója. Egy egyszerű baleset után a spanyol sofőrnél eltörik valami, kiszáll az Audiból és saját kezével (meg a fejével) kezdi szétverni az autót. Az igazi akció a videó vége felé kezdődik, de érdemes végignézni az egészet. Ez tényleg elképesztő.

5 Tovább

Ütközik és menekül az őrült robogós

Még fel sem ocsúdtunk a Benny Hill Show-t idéző kínai móka után, máris itt a következő robogós őrült. Figyelmetlenül nekihajt egy autónak, de betétlapozás helyett inkább gyorsan továbbmegy. Nagy igyekezetében persze egy másik autónak is nekimegy, de eszében sincs lassítani.

0 Tovább

Fejes a kamion alá

Az alábbi videó egy újabb bizonyíték arra, hogy miért szerelnek fel annyi fedélzeti kamerát az orosz autósok. Rengeteg elkeseredett szerencsétlen flótás próbál úgy kártérítést nyerni, hogy egy autó elé veti magát. A lenti videóban nem bízza a véletlenre a dolgot az elszánt úr, mert egyenesen egy tartályautó alá ugrik fejest. A jelek szerint a sofőr már felkészült a hasonló esetekből, mert azonnal megáll. Az minden esetre priceless, ahogy főhősünk úgy elsétál - a ruháját azért kissé porolgatva -, mintha mi sem történ volna.

0 Tovább

Autómosó törte össze a Ferrarit

A méregdrága sportautó tulajdonosa a lehető legkényelmesebben akarta megúszni az autómosást, felhívott egy céget, aminek az egyik munkatársa el is vitte a Ferrarit 458-at, de nem egészen úgy történt minden, ahogy eltervezték.

A ritka sportautótól fellelkesült sofőrünk a nedves úton elvesztette uralmát az autó felett és a padkának csapódott, ráadásul olyan szerencsétlenül, hogy a bal első és a jobb hátsó kerék is kitört, ami szinte biztos, hogy gazdasági totálkárt jelent egy ilyen nehezen és drágán javítható autó estében. Biztosítás ide vagy oda, nem lennénk most a szerencsétlen flótás helyében.

2 Tovább

A világ leghülyébb robogósa

Tessék csak számolni, hogy hányszor ütközik ez a szerencsétlen robogós, akivel valami komoly baj lehet. A befejezés is olyan, mint a Benny Hill Show-ban: behajt az építkezési területre, és eltűnik a gödörben. Ilyet rendezni sem lehet.

1 Tovább

Keménykedni akart, bevertek neki az autópályán

Oroszországban bátor dolog nekiállni arcoskodni, mert simán lehet, hogy a másik autóban ülő simán előkap a kesztyűtartóból egy fegyvert. De ha nincs pisztoly, akkor is fájó emlék lehet egy autópályás keménykedős-fékezgetős kombó: a melegítős figura is csak addig jani, amíg nem kap egy hatalmasat, amolyan beköszönésként a behemóttól. Majdnem a lányok is megkapják a magukét, óriási a buli.

8 Tovább

Rácsukódott a kertkapu Kanye West Lambójára

Kanye West Lamborghini Aventadorját egy barátja fuvarozta Kim Kardashian házához. A sofőr nem számított arra, hogy a kertkapu gyorsan csukódik, pánikba esett, és végigkarcolta vele a majdnem kétszázmilliós sportkocsi bal oldalát. Kínos.



2 Tovább

Döbbentes fekvőrendőrözés egy Ladával

Így járnak azok a dél-oroszok, akik imádják az ültetett futóművet. Ami igazán durva, hogy a kellékek be is vannak készítve a csomagtartóba, szóval nem először játsszák el a dolgot. Azért elég kényelmetlennek tűnik.

2 Tovább

Az ablakon keresztül száll fel a buszra az őz

Hatalmas szerencséje az őzikének, hogy az ütközés pillanatában felugrik, így nem üti el a busz „csak” berepül a szélvédőn keresztül. Szegény pára látszólag nem sérült meg komolyabban, viszont az ijedségtől és a sokktól nem egy könnyen találta meg a kijáratot.

0 Tovább

Üti és rúgja a motoros a bunkó autóst

Érthetetlen, hogy miért kezdődik el a leszorítósdi, a motoros semmi rendkívülit nem csinált. A nagy sokkból feleszmélve követi az autóst a közeli parkolóig, ahol először lekever neki egy pofont, majd meg is rúgdossa kicsit. Legyünk igazságosak: lehet, hogy volt előzmény is, csak azt a motoros gondosan kivágta.

4 Tovább

Ha ön elé borul egy kamion, elhajt?

Egy újabb gyöngyszem az orosz fedélzeti kamerás őrületből, ezúttal egy kanyart benéző kamion és egy autó nagy találkozást örökítették meg. Az egészben az a legdurvább, hogy az esetet rögzítő autó sofőrje úgy elhajt a helyszínről, mintha mi sem történ volna.

1 Tovább

Hihetetlen jelenet az orosz autópályán

Az, hogy egy hülye miatt (mindenért az ezüst szedán a hibás) megpördülés az akció vége, még nem meglepő. Az annál inkább, hogy nincs bunyó vagy ordibálás, ehelyett baráti kézfogás zárja a sztorit.

0 Tovább

Törik egymást a lambósok

Az olasz sportautógyár buliján két ritka darab találkozott. Sajnos túl közeli élmény volt.

0 Tovább

Elszállt az ugratón a Ferrarival

Egy Ferrari 360-assal Hazárd megye lordjait játszani elég durva móka. Vagy ostobaság. De legyünk jó fejek, a tulaj nyilván csak elfelejtette, hogy a dombra ésszel kell felmenni, most már azonban hiába bánkódik. Ez egyébként egy sima, családi hangulatú autóbemutató volt, nem valami verseny vagy ilyesmi.

0 Tovább

Megverték az ámokfutó porschést

Kínában szétvertek egy Porsche Cayenne-t miután annak sofőrje részegen áthajtott egy piroson és nekiment egy taxinak. Az ütközés után a Porsche sofőrje kiszállt és nekiesett a taxisnak, ám több járókelő a segítségére sietett. A dolog végül odáig fajult, hogy a feldühödött tömeg mind a részeg sofőrt, mind az autóját alaposan helyben hagyta a rendőrök kiérkezéséig.

1 Tovább

Letarolta a biciklist a motoros

A Mulholland Drive igazi baleseti gócpont, hullajelölt az a biciklis, aki a sok önjelölt versenyző mellett nekiáll itt tekerni. Legközelebb ez a két srác is meggondolja, hogy merre kirándul, de ezzel együtt is érthetetlen, hogy a motoros figura ezt hogy hozta össze.

7 Tovább

Mami 900 lóerős autót vezet

Az anyósülésen kiabáló mamit már sokszor láttunk. Valaki végre a kormány mögé ültette anyukáját, aki ráadásul nem is bénázik a 900 lóerős vassal.

3 Tovább

A parkolóőr kegyetlen bosszúja

Egy parkolóőr élete nem fenékig tejfel Ukrajnában. A kisteherautós például annyira nem akar fizetni, hogy szó szerint maga előtt tolja a sárga mellényes figurát, aki egy jól eltalált mozdulattal azért megbosszulja az őt ért megpróbáltatásokat.

0 Tovább

Nem minden orosz autós bunkó

Néha elég fárasztóak az orosz belső kamerás videók. Baleset, gázolás, hülye sofőrök ésatöbbi. A netre felkerülő anyagok alapján sok jót nem lehet gondolni az ottani közlekedési morálról, pedig jó emberek is bóklásznak az utakon. Végre őket is láthatjuk.

3 Tovább

300-nál durrant el a Ferrari kereke, túlélték

Egy 41 éves ferraris nyomta, ahogy a csövön kifér a német A7-es autópálya egyik sebességkorlátozás nélküli szakaszán. Körülbelül 300-zal ment, amikor a jobb hátsó gumi szétdurrant, az F430 Scuderia irányíthatatlanul csapódott a szalagkorlátba. A csodával határos módon a sofőr és 39 éves utasa is karcolások nélkül szállt ki a roncsból. Amikor a rendőrök megkérdezték, hogy mégis mennyivel ment a baleset előtt, a tulaj lazán csak annyit mondott, hogy "amikor vezetek, nem nézem a sebességmérőt."

0 Tovább

Ennél bénábban nem lehet parkolni

Hosszú ez a videó, de minden egyes perce aranyat ér. Tulajdonképpen elképesztő, hogy ez a nő jogosítványt kapott, de kicsit őt is sajnáljuk: nyilván tudja, hogy minden nap, amikor hazaér, ilyen tortúra vár rá. Talán nem tart mindig ennyi ideig, de szörnyű lehet ezzel a tudattal élni. Vagy nem.

8 Tovább

Elszállt benzinlopás közben

Benzint lopni csak az menjen, akinek kötélből vannak az idegei, különben ez lesz a vége.

1 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek