Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hiába ordították neki, hogy fékezzen

Az indulástól számított igen rövid idő alatt összejött a totálkár. A nő biztos úgy értette, hogy gyorsítson.

0 Tovább

Hőlégballon zuhant az országútra

Amszterdam közelében, tizenegy utassal indult sétarepülésre egy hőlégballon, amelynek hirtelen magasságvesztés miatt kellett kényszerleszállást végrehajtania. A pilóta viszonylag biztonságos helyet, egy tavat választott a landolásra, a ballon azonban az országútra sodródott és elzárta az utat. Súlyos sérülés nem történt.

0 Tovább

A kétéves kislány, aki minden autót felismer

Cukiság a köbön: még csak kétéves, de úgy ismeri az autókat, ahogy sok felnőtt se. Apu biztos unta ezeket a sétákat, és ezzel szórakoztatta magát.

0 Tovább

Valaki vegye el ennek a nőnek a jogsiját!

Sok megdöbbentő dolgot látni parkolással kapcsolatban, de ez már tényleg egészen hihetetlen. Az ukrán nőnek már leparkolnia sem sikerült túl ígéretesen a Micrával, amit azonban az elindulás után művelt, arra nincs mentség. Jogosítványt elvenni, bezúzni, soha vissza nem adni!

2 Tovább

Kizuhant az autóból a sztrádán

A koreai nő valahogy kiesett az autópályán haladó kocsiból, és ugyan meglepetésében majdnem egy másik autó elé lépett, saját lábán hagyta el a helyszínt.

0 Tovább

Rakétaként szállt el az autó

Kegyetlenek a beton terelőelemek. Ha valaki nem veszi észre őket előzés közben, vagy egy másik autós miatt el kell rántani a kormányt, azonnal kész a baj. Óriási repülés lehetett ez is!

1 Tovább

Leckéztetett a motoros, beleszálltak hátulról

Van az úgy, hogy nem édes a bosszú. Mit ért el például ez a motoros? Csak annyit, hogy jól felnyalta az aszfaltot, hát ennyit biztosan nem ért a dolog.

15 Tovább

Megmentette a családot a boruló Ladától

Jó reflexek, és egy kis mázli. Ennyi kellett a baleset elkerüléséhez, amely egyébként pillanatok alatt történt. A Lada vezetője elbambult/elaludt, nekiment a traktornak, és már bukfencezett is át a másik oldalra. Akció 1:50-től!

7 Tovább

Nehéz sajnálni ezt a barmot

Egy olaszországi harley-s felvonuláson történt az alábbi incidens. Kidolgozott felsőtestű hősünk hatalmas gázzal érkezik, majd a túl nagy fékezéstől kicsúszik alóla az átépített V-Rod. Két dolog is említésre érdemes: az egyik az a piruett, ahogy lendületből felkel a földről, a másik az a mozdulat, ahogy a kissrácot arra utasítja, hogy hajtsa ki a lábtartót. A nevetgélő közönség – akikben szerencsére nem tett kárt az elszabadult motor – hangos tapssal jutalmazza, ahogy felveszi az addig kézben tartott bukósisakot, majd bőgő motorral távozik.

1 Tovább

Egymásnak feszült a motoros és a toyotás

Nemes versengés kezdődött, hogy ki legyen egy méterrel előrébb. Hatalmas bukás lett a vége.

0 Tovább

Átszaladtak a lányok az úton, hárman is összeütköztek

Az alábbi videó remek példa arra, hogy miért kell komolyan venni a követési távolságot és arra is, hogy rövid szoknyácskákban szaladgálni az úton meglehetősen balesetveszélyes.

0 Tovább

Nem tudta betörni az ablakot

Pedig rendesen megpróbálta, így csak egy klasszikus tükörlerúgás maradt az agresszív kopasz fiatalember repertoárjában. Újabb gyöngyszem az orosz utakról. Sajnos se az előzmény, se a további történésre nem derül fény.

2 Tovább

Megmenekül a kávéscsésze

Ha nem egy megrendezett jelenettel van dolgunk, akkor le a kalappal a motoros előtt, bár kicsit kockázatos módját választotta a csészementésnek.

0 Tovább

Tele van a londoniak hócipője a szupersportautósokkal

Aki járt nemrégiben Londonban és egy kicsit is érdeklődik az autók iránt, biztos észrevette, hogy egymást érik a méregdrága sportautók.  A jelek szerint a helyieknek kezd elegük lenni abból, hogy kétpercenként elhúz derékmagasságban egy bömbölő szupersportkocsi és ezt egyre többször ki is fejezik. Erre jó példa az alábbi videó, amelyben egy túlbuzgó kerékpáros tart fel egy Lambót.

És itt van egy másik videó szintén Londonból. Itt egy Ferrari 458 Spyderrel araszoló hölgy kap egy tojást a szélvédőjére. Érdekes megfigyelni, hogy az alig félperces felvételen hány sportkocsi bukkan fel: a sort egy KTM X-Bow vezeti, utána egy Nissan GTR iparkodik, amit a megdobált ferraris követ, nem mellesleg az út szélén egy Mercedes SLS AMG is szerénykedik.

6 Tovább

Na így kell tüzet rakni

Lehet, hogy nem egy érsebész konferencia grillezése kezdődik az alábbi videón, de az biztos, hogy ennél stílszerűbben nehéz tüzet csiholni.

0 Tovább

Berepült a szélvédőn a Daewoo

Az ember szépen halad a kocsisorral az egyirányú forgalomban, aztán egyik pillanatról a másikra azon kapja magát, hogy egy autó repül be a szélvédőjén. Mivel a felvétel Kínában készült nem lehet egyértelműen kijelenti, hogy a Deawoo Matiznak kinéző autó, valóban az is, mert jó eséllyel egy Chery QQ vagy egy hasonló átirata is lehet a korai kisautónak, a lényegen azonban nem változtat: egy igazi idióta vezette. Csak remélni tudjuk, hogy a hátul utazó gyerekeknek az ijedségen kívül nem esett bajuk.

0 Tovább

Fegyverrel tesz rendet az út közepén

Az önjelölt rendőr akcióban. Úgy tűnik, az oroszoknak is elegük van abból, hogy nap mint nap az út közepén zajló közlekedési vitákba futnak bele, szemlátomást nem mindenki csípi az ilyesmit. Emberünk kívülállóként érkezik a civakodók mellé, pisztollyal a kezében szól néhány jó szót, és mindjárt mindenki úgy gondolja, hogy tényleg nincs szükség verekedésre, lehet szépen továbbhaladni. Az akció 1:40 körül kezdődik, az előzmények nem mondanak túl sokat.

0 Tovább

Pisztollyal vetett véget a kakaskodásnak

Az orosz autós videókat képtelenség megunni. Itt van mindjárt egy ez a kis hétköznapi szösszenet egy kiadós közút kakaskodásról, pontosabban annak csak a szándékáról, mert mire rendesen beindulnának a dolgok egy kolléga véget vet az egésznek.

0 Tovább

Szexelő teheneket ütött el az autós

Kész, vége, le lehet szerelni az összes orosz belső kamerát, ki lett maxolva a történet. Ennél bizarrabb jelenetet nem lehet megörökíteni. Szerencsére úgy tűnik, hogy a tehén és a bika is jól vannak.

0 Tovább

A világ legnevetségesebb autóbalesete

Mit keres bezárva, lelakatolva, beriasztózva az út közepén a narancssárga autó? Honnan szabadult el a kis munkagép? Megannyi kérdés, de a válaszokat sajnos nem adja meg a videó. Viszont szórakoztató.

0 Tovább

Letarolta a nézőket a fakezű luxusautós

Már az elején rosszul indult az egész: a Koenigsegg CCX sofőrje rögtön a kezdő piruettet elrontotta a Gran Turismo Polonia luxusautós látványralin. Az elektronika persze kikapcsolva maradt, és a tök egyenes szakaszon eldobta a vasat. 19 néző sérült meg, közülük négy súlyosan.

2 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek