Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kicsit begőzölt az autótolvaj

Állítólag el akarta lopni videóban is látható Dodge Caravánt és állítólag dogok hatása alatt volt. Állítólag... Az mindenestre nagy mázli, hogy nem lőtték le a rendőrök, és az is, hogy ők kapták el, különben meglincselte volna az a pár szimpatikus alak, akik korábban ki akarták szedni a kocsiból.

 

0 Tovább

Legyalulja a táblákat a begőzölt hummeres

Valami rosszul alakulhatott a Hummer sofőrjének estéjében, a feszültséget pedig a közlekedési táblákon vezette le. De legalább nem a Balatonon akart korcsolyázni.

0 Tovább

Drifttel mentették meg a nagyi életét

Ugye, mekkora galibát tud okozni egy szabálytalan gyalogos? Jó, az autó valószínűleg kicsit gyorsabban ment a kelleténél, de a nagyi nélkül elmaradt volna a drift és a fájó csattanás a végén. Az akció 1:05-től kezdődik.

2 Tovább

Kivégezte a hülye autós mobilját

Nem teljesen világos, hogy volt-e pici kocc vagy nem. Ha volt, akkor azért, ha csak majdnem, akkor azért pattant ki a szemből jövő autós, és végezte ki a szitució kialakulásáért valószínűleg erősen felelős mobilt. Így kell ezt csinálni!

1 Tovább

Budapesten fotózkodott Miss Tuning

A Tuning World Bodensee idei szépségkirálynője, Leonie Hagmeyer-Reyinger magyar tuningautókkal fotózkodott, amihez remek fővárosi helyszínek adták a hátteret. A híres modellfotós, Max Seam tizenkét különböző helyszínen állította kamera elé Miss Tuningot, de úgy, hogy a szőke szépségkirálynő mellett az autók és a város szépségei is kiemelt figyelmet kapjanak. A 2014-es Miss Tuning naptár - limitált kiadásban - idén ősztől rendelhető, itthon a jövő évi Autó, Motor és Tuning Show-n is kapható lesz.

0 Tovább

Félmeztelen csaj vinnyog a raliautóban

A videós siker tuti receptje: ültess egy félmeztelen csajt raliautóba. Melltartónak jó lesz a biztonsági öv, a látvány innentől garantált.

3 Tovább

Bika tombolt az országúton

A guadalajarai Iriépalból szabadult el egy bika, és a városhatáron kívül terrorizálni kezdte az autósokat. Volt, aki a tetőre menekült, volt, aki a helyi hagyományoknak megfelelően hajkurászta a bikát, így is több autóban esett azonban kár. De legalább nem sérült meg senki, a bika sorsa ismeretlen.

0 Tovább

Lefejelte a szarvas a hidat

De mégis hogy gondolta a teherautósofőr, hogy ezzel a szarvasmakettel átfér a híd alatt? Komoly csattanás volt, a röhögés jogos.

0 Tovább

Zsiványkodott a munkagéppel, megszívta

Mindig vicces, amikor valaki menőzni akar, de csúnya égés lesz a vége. Jól a fejére öntötte a cuccot, remélhetőleg nem trágya volt!

0 Tovább

Ferrari után rohant, pofára esett

Londonban volt egy kisebb szuperautós felvonulás, amelyen eléggé fellelkesült az egyik néző. Futva kísért egy 458 Italiát, egészen addig, amíg orra nem esett. Elég kínos.

0 Tovább

Repülővel oltották el a lángoló kamiont

Kanada mindentől elzárt részén történt a baleset, órákba telt volna, mire a tűzoltók a helyszínre érnek. Úgyhogy riasztották az egyik légi egységet, a bombázó elég gyorsan megoldotta a tűzkérdést. A sofőrt egyébként időben kihúzták a kabinból, sérülései nem voltak életveszélyesek.

2 Tovább

Lefejelte a nyíló ajtót a motoros

Ezért érdemes a parkoló autóktól kellő oldaltávolságot tartani. Ez a kijevi motoros most pórul járt, elég nagyot esett szegény.

2 Tovább

Bepipult kos támadt a motorosra

Jó, hát nem minden állat szereti a hangos enduro motorok hangját. Ez a kos sem, szegény motorosnak küzdenie kellett egy kicsit, hogy el tudja hagyni a helyszínt.

2 Tovább

Félmeztelenül szambázott a forgalom közepén

A profi fotós Andrew Lucas projektjében a modell Jekatyerina olykor ruhában, olykor kevesebb ruhában sétálgatott végig az autók között az ukrajnai Odesszában. Baleset nem történt.

0 Tovább

Jött az őz, beleállt az árokba

Elcsapta az úton átrohanó őzet, de ijedtében el is rántotta a kormányt a ladás, így nem is érhetett véget máshol a kaland, mint az árok mélyén. Szerencsére mindenki élve szállt ki az autóból a felvétel készítője szerint.

0 Tovább

Brutális buszbaleset Kínában

Csak találgatni tudunk, hogy mi történhetett itt. Talán a sofőr elvétette a lehajtót és vissza akart tolatni, amivel addig nem is volt gond, amíg valami szörnyűség nem történt. Mivel nem látszik, szintén csak találgatás, hogy hátulról érkezhetett egy figyelmetlen kamionos. A buszvezető valamit észlelt a tükörből, de akkor már késő volt, a belső kamerás felvételek elég ijesztőek.

2 Tovább

A dudával okozott csúnya balesetet

Vannak olyanok, nem is kevesen, akik halálra rémülnek, ha rájuk dudálnak. Itt egy példa: megszólal a kürt, és a jobbról érkező autó már neki is csattan a villanyoszlopnak. A kamerás kocsival persze nem állnak meg, papírforma.

1 Tovább

Egy igazán bizarr ralibaleset

Van itt minden, amiért a rali igazán őrült sport. A pályáról lecsúszó autó először is elsodor egy operatőrt, semmi gond, felpattan és elszalad. Al Rajhi ennek örömére lenyom egy piruettet, hogy üvöltsön a közönség, majd megpróbál visszamenni a pályára, de persze elakad és kissé felgyújtja a gazt. Aztán némi külső segítséggel visszatalál a pályára - zseniális az egész. Ezért imádjuk a ralit!

0 Tovább

Az életéért kapaszkodik a rendőr

Sima rutinellenőrzésnek indult, aztán más lett a vége. A sofőr hirtelen gondolt egyet, és padlógázzal megpróbált elhúzni a helyszínről, de az egyik rendőrt is magával vitte. A járőr egy ideig kapaszkodott, aztán lezuhant, de nem lett komolyabb baja. Az autóst rövid idő alatt elkapták.

0 Tovább

Ég a rakomány? Semmi gond!

Óriási nyugalommal viseli az orosz sofőr, hogy a teherautó platója konkrétan lángol. Ha menni kell, akkor menni kell, apróságok nem lassíthatják le.

0 Tovább

Golfütővel veri szét a férje autóját

A nő rajtakapta a férjét a szeretőjével. Fogta a golffelszerelést, és levezette a feszütséget a férfi autóján.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek