Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A világ legbénább autómentése

Már az első megcsúszásnál érezni, hogy baj lesz, de a végeredmény mindent felülmúl. Egyszerű talpraállításból a susnyás legaljára - ez tényleg világbajnok produkció. A kommentár is slágergyanús, de tessék egyedül kiszótárazni.

0 Tovább

Minden idők legbizarrabb tankolása

Látszólag semmi különös nem történik, a srác tankol a Swiftjébe, az viszont már kicsit gyanús, hogy mindeközben elkezdi levenni a hátsó rendszámtáblát, amit aztán egy hanyag mozdulattal bedob az autó hátuljába. Aki figyel, két kezet fedezhet fel a csomagtartóban.

1 Tovább

Bika támadt a közlekedési rendőrre

Nehéz a forgalomirányító rendőrök élete. A romániai Brailában egy közeli farmról elszabadult bika ugrott rá a rendőrre, nagy baj szerencsére nem történt.

1 Tovább

Belerongyolt a betonterelőbe

Az okos Chevy-sofőr követési távolság nélkül beleállt a Toyota Land Cruiser hátuljába, így nem is láthatta, hogy egy betonterelő kerül az útjába. Kegyetlen ütközés volt, de az autó mindkét utasa megúszta.

1 Tovább

Saját autójával dózerolta le a házát

Az asszony állítólag megcsalta, úgyhogy beült a Jeepbe, és rendet tett. Elég látványosan.

1 Tovább

Ütközött, és kizuhant a teherautóból a részeg sofőr

Pedig a kamerás autó vezetője egyszer még rá is dudál a teherautósra, hogy ébredjen már fel, de nem sok eredménye volt. Másodpercekkel később simán beleszáll egy a pirosnál álló kollégába, a vicces rész ezután jön. A részegeknek mindig szerencséjük van!

0 Tovább

Pocsolyában törött totálkárra

A jelek szerint nem csak a csatornafedelekkel érdemes vigyázni, mert egy komolyabb pocsolya is kivégezhet egy autót.

0 Tovább

Újabb lelkes szervdonorok mérték össze a tudásukat

Ezúttal egy Audi R8-assal kergettek meg két sportmotorost a forgalmas autópályán. Ők is megfutják a 280 km/órát.

A múlt heti svédországi ámokfutás után, egy újabb sportkocsi-sportmotor „csata” került fel a netre. A helyszín ezúttal egy brazil autópálya, ahol egy Audi R8 és két sportmotor, egy Suzuki GSX-R és egy Kawasaki ZX-6R pilótája mérte össze a tudását. Az Audi műszerfalán középen jól leolvasható a sebesség, ami egyszer átlépi a 280 km/órás tempót, tehát a jelek szerint komolyan vették ezt a nemes versengést, amelynek a legnagyobb vesztese a két motoros lehetett volna, ugyanis túlélési esélyeiket még azzal is csökkentették, hogy farmernadrágban és kesztyű nélkül pattantak nyeregbe.

6 Tovább

Elhányta magát a Porschétől

Miért húzódik félre a Nürburgringen a Porsche 911 GT3 Clubsport kölcsönözhető versenyautó? Mert szegény utasának sok volt a kanyar, és kidobja a taccsot. Pech, hogy az autóbuzik imádott helyén egy ilyen akció sem maradhat titokban, de emberünk becsületére legyen mondva, próbál jó képet vágni a kedves üdvözléshez.

0 Tovább

Fejtetőre tette a Lambót a 21 éves srác

Közhely, de attól még igaz: azért, mert valakinek Lambója van, még nem biztos, hogy vezetni is tudja. A kaliforniai Half Moon Bayben egy 21 éves srác tette tetőre az Aventadorját, az egyetlen szerencse, hogy senki nem sérült meg a balesetben.

3 Tovább

Csatornafedéltől robbantak a légzsákok

Szerencsétlen, éppen csak elindult a kisautóval, de pont egy csatornafedelet talált el a szétbombázott úton. Az ütés pont a légzsákszenzorokat érhette, így robbant minden, ami robbanhatott. Nem tudjuk, hogy Moldovában ilyenkor vajon fizet-e a közútkezelő.

1 Tovább

Két vonattal ütközött, de túlélte

Furcsa véget ért egy rendőri üldözés az amerikai Utah államban. A Mercedesével menekülő nő előbb nekiütközött egy vonatnak, majd mielőtt az intézkedő rendőrök kihúzhatták volna, egy másik vonat is elkaszálta a síneken ragadt roncsot. A csodával határos módon egy törött karral úszta meg a két ütközést a sofőr.

0 Tovább

Az emeletről ugrott, hogy beszálljon a lincselésbe

Hazai példából is tudjuk, hogy milyen az, amikor egy ártatlan baleset után elfajulnak az események. A furgon vezetője a legkevésbé hibás ezért a törökországi balesetért, láthatóan az elgázolt, idióta módjára bicikliző gyereknek sincs nagy baja, mégis mindenki elégtételt akar venni. Valaki még az emeletről is ráugrik az autóra. Komoly sérülés végül nem történt, de itt bármi lehetett volna.

0 Tovább

Ennyire bénán nem lehet kiállni egy parkolóból

Lehet mélázni azon, hogy ez a videó most kamu vagy igazi, de annyi mindent láttunk már, hogy bátran kijelenthetjük: tényleg vannak ilyen bénák az utakon. Ha ez most esetleg színészkedés is volt, a full fapad Corsa kormányának tekergetése közben legalább megdolgozott az elkövető a hírnévért. Érdemes amúgy nézni a háttérben lévő kombit, azzal is megy ám az ügyeskedés.

0 Tovább

Idióta hullajelöltek az országúton

Svédországban is vannak őrültek. Egy Mercedes SL63 AMG és egy Yamaha R1 játszik üldözősdit 300-as tempóval, de nem ám az autópályán, hanem sima országúton. Az akciót a motoros sisakkamerája rögzítette, csak aztán nehogy vizsgálatot indítson a rendőrség.

2 Tovább

Ezt a Ferrarit bizony összecsukták

Egzotikus ritkaság a pályahasználatra épített Ferrari 458 Challenge, amelyből most eggyel kevesebb van. Az alábbi videóban éppen a megsemmisülése látható. Az eset a németországi Nürburgringen történt, ahol a pilóta egy gyors kanyarból kijövet ráment a fűre, mire azonnal megpördült a 570 lóerős sportkocsi. A videó leírása alapján az utasnak nem lett baja, a sofőrről nincs információ.

1 Tovább

Beleszálltak a bámészkodó ladásba

Egy kis tanmese arról, hogyan okoznak a bámészkodások újabb baleseteket. Mondjuk, a brutális sebességgel érkező sofőrnek lett volna ideje a fékezésre, de valószínűleg éppen mással volt elfoglalva. Bónusz érdekesség, hogy a buszból tisztra úgy szivárognak az utasok az árokba borult autóshoz, mint hangyabolyból a hangyák.

0 Tovább

Brutális borulás belső kamerából

Csoda, hogy ezt a boruló pickupot sikerült kikerülnie a thaiföldi sofőrnek, az meg a másik csoda, hogy a Mazda BT-50-et vezető férfinek csak a karja sérült meg a balesetben. Az elképesztő kikerülő manőver után rendkívül hidegvérű reakció az ablaktörlő bekapcsolása.

1 Tovább

Fának csapódott, megölte a fél tonna drog

Autós üldözés lett a vége egy szimpla közúti ellenőrzésnek Brazíliában. A csomagtartójában fél tonna marihuánát szállító sofőr megpróbálta elkerülni a kínos kérdéseket, és menekülőre fogta, de nagy igyekezetében nekihajtott egy fának. Ezt még túlélte volna, a tarkójának csapódó rakomány ellen viszont esélye sem volt.

0 Tovább

Jön a fék nélküli teherautó, és tarol

Kellemetlen, amikor egy lejtős útszakaszon bedöglik a fék. Még kellemetlenebb, ha megáll a sor, és nincs hova menekülni. Egy ideig lehet próbálkozni, de a vége úgyis tarolás lesz.

0 Tovább

69-es pózban a motoron, egy keréken

Nyilván sokáig gyakorolták ezt a remek, de életveszélyes produkciót, innen már csak egy lépés, hogy ruha nélkül is menjen a dolog.

0 Tovább

Elképesztő női bénázás a benzinkúton

Hát, itt aztán van minden. Majdnem elviszi a töltőpisztolyt, bezárja a kulcsot az autóba, igazi aranybánya ez a kétperces felvétel. És ez csak egy tankolás, vajon mit csinál a kishölgy a forgalomban?

6 Tovább

Az év legostobább cserbenhagyója

Vajon mikor tanulják már meg az oroszok, hogy szinte minden autóban kamera van, és jó eséllyel nem úsznak meg egy cserbenhagyást? Például egy olyat, mint amilyen ez is: volt kamera abban az autóban, amelybe hátulról beledurrantott a Mazda6 sofőrje, és rögzítette az esetet a sorban következő autós is. És ráadásul volt olyan kedves, hogy megállt és a cserbenhagyott autós rendelkezésére bocsátotta a felvételt, így valószínűleg nem lehetett nehéz megtalálni a tettest.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek