Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Direkt elgázolta a rendőrt a BMW-s

Az orosz rendőr a fekete oldalüvegek miatt állította meg a 7-es BMW-t, ez ugyanis az országban szabálytalan. A sofőr kicsit sem volt együttműködő, megpróbálta kivasalni az intézkedő járőrt, aki azonban nem rezelt be: kollégái segítségét kérve utánament, és letartóztatta. Más kérdés, hogy a rendőrőrsről végül szintén meglépett.

1 Tovább

Odaégett a konyhában a gumi

A jelek szerint elég korán az agyárament, hogy tavaszig nem motorozhat.


0 Tovább

A világ egyik legbénább sofőrje

Annyira fakezű, hogy kiparkolás közben nekimegy a másik autónak, de az igazi bénázás csak ezután jön: full gázzal beledurran a falba. De mégis, hogy kaphatott ez a nő jogosítványt? És mit művelt korábban az utakon?

0 Tovább

Kézzel próbálta megállítani a zuhanó Audit

Az orosz szerviz alkalmazottja szépen felállt az emeletes parkoló tetejére, csak a kéziféket elfelejtette behúzni. A meginduló A3-ast a kezével próbálta megállítani, nagy szerencse, hogy nem maradt alatta.

0 Tovább

Felrobbant az út az autó előtt

Megadta magát a méretes víznyomócső, de akkora erővel, hogy valósággal széttépte az aszfaltot. Ezt az ütközést nehezen lehetett volna elkerülni.

1 Tovább

A nagypapa elvitte egy körre az unokáját

Kár volt, mert közben totálkárosra törték a 740 lóerős Ferrarit. Szerencsére senki sem sérült meg.

A hollandiai Breukeleveen nevű városban történt baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok. A Regio14 híroldal beszámolója szerint az F12 Berlinetta a helyi Ferrari kereskedés tulajdonában van, és egy férfi bérelte (vagy kapta tesztvezetésre) a hétvégére. Állítólag a sofőr az unokájának akarta megmutatni az autó képességeit, de a bemutató egy fa tövében ért véget, ahol az oldalán állt meg a 740 lóerős szupersportautót. A képek alapján borítékolható a totálkár, de akármit is hoznak ki, drága kör volt. A vasárnap történt balestben állítólag senki sem sérült meg.

3 Tovább

Kiszállt egy pofonra

London tömött utcáin egymást érik a szupersportautók. Most éppen egy hangos Lamborghni verte ki a biztosítékot.

A Lamborghini Murcielago ellé álló fiatalember pontos indítékai nem ismertek, de valószínűleg az nem tetszett neki, hogy a sportkocsi gazdája a buszsávban bömböltette az autóját, ami alatt – a hangjából ítélve – nem az amúgy sem túl halk gyári kipufogórendszer dolgozott. A Lambós idióta mellett azért még ott állt a dugóban két Nissan Skyline is szintén megberhelt kipufogókkal, ami azért hozzátett a zajhatáshoz.

0 Tovább

A másik autón füstöli el a gumiját

Fantasztikus jelenet Dél-Koreából. Az még hagyján, hogy a szemből jövő autós olyan béna, hogy tolatás közben két kerékre teszi az autóját, de mégis mit gondolt? Hogy ha a parkoló kocsin leégeti a gumiját, akkor kiszabadul?

0 Tovább

Trágyahalomba borultak a ralisok

Mikko Hirvonen kissé elnézett egy kanyart a Wales-ralin, pechjére a Citroën DS3-as egy trágyahalom közepén landolt, az anyag a kabint is beborította. Hirvonen szerint navigátora, Jarmo Lehtinen hibázott egy kicsit, mert elfelejtette megemlíteni, hogy a gyors hatosban vett kanyar "ennyire beszűkül."

0 Tovább

Mennek, mint az őrültek, bele az árokba

Egy már az árokban, és jön a következő száguldozó. Nem sokon múlt a kemény csattanás a túloldalon.

0 Tovább

Leégett a robogós ruhája a balesetben

Szerencsére ez egy olyan baleset, amely csúnyának néz ki, valójában mégis szerencsés véget ért. A robogós a járművével együtt simán a teherautó alatt maradhatott volna, ehelyett saját lábán menekült biztonságba, ahol a járókelők gyorsan segítettek is rajta. A nőt enyhébb égésekkel szállították kórházba.

0 Tovább

Ropira törte a Ferrariját a részeg focista

A török Gaziantepspor ukrán csatára, Artem Milevszkij részegen száguldozott tavaly vásárolt Ferrari Californiájával Törökországban. Persze, felkenődött vele a szalagkorlátra: az autónak annyi, a játékos megúszta.

0 Tovább

Áthajítja a korláton a részeg stoppost

Addig téblábol az autók között a részeg stoppos, amíg valakit sikerül megállítania. De a sofőrnek esze ágában sincs felvennie, ehelyett szó szerint lepofozza az útról. Elképesztő, de az biztos, hogy ő sem látta ezt a videót: nem úgy tűnik, mintha kivette volna a kulcsot kiszállás előtt.

0 Tovább

A legpatkányabb autólopás

Nem mai a felvétel, de mindig aktuális. A tolvajok semmitől sem riadnak vissza - így szálljon ki az ember segíteni.

0 Tovább

Roncsderbi az orosz télben

Oroszország egyes részein már régen tombol a tél, de ettől még bárkinek tud meglepetést okozni egy tükörjeges lejtő. Lehet készíteni a popcornt, a szórakozás garantált!

0 Tovább

Láthatatlan lyukba hajtott az autóval

Tény, hogy a Juke-ot vezető nő kissé szélesre vette a kanyart, de tényleg nem volt annyira látványos, hogy ott valami gödör van. Kellemetlen szitu.

0 Tovább

Nem adta ki a kanyar

Ez a vége, ha nem kellően választjuk meg a sebességet – lovaskocsival. Innen kívánunk szegény pacinak jobbulást és csak remélni tudjuk, hogy nem viselte meg túlságosan a baleset.

0 Tovább

Lángoló kerékkel az autópályán

A bekapcsolt vészvillogó alapján a Kia Rondót vezető nő legalább érezte, hogy valami baj van a kocsival. A defektes bal elsőt teljesen szétnyírta, mire megállt, égett a fék, a gumi meg ki tudja, mi még.

0 Tovább

Szépségkirálynők visítoznak a sportkocsiban

Oroszországban megautóztatták kicsit a Miss Universe indulóit. Egy Mercedes SLS AMG-vel ment a pörgés-forgás.

0 Tovább

A nap hirdetése: ezzel cipeld a szomszéd kiscsajt!

Nem hittük volna, hogy a magyar rögvalóságot egy autóhirdetés foglalja össze a legjobban, de így van.

„Eszed a szombat délbe a babfőzeléket, most rakta eléd muter, még meleg. Kinézel az ablakon, szakad az eső, három műszak, szombati túlóra, délutános vagy. két dolog vigasztal, hogy nem vagy elkésve, és a szomszéd lépcsőházból a kiscsaj talán melléd ül a buszon. Fél szemmel ránézel a hirdetésre, dci clio 5 literes fogyasztással! Buszbérlet 19.000, - tegnap vetted. Matekolsz. munkahely 3 km, clio 5 liter. napi 6 km. számolod 20 nap munka/hó az annyi mint 4600 ft. Ráadásul cipelheted a szomszéd kiscsajt is, úgyis egy helyen dolgoztok. Meg se ázol, meg Ő se! Felugrasz az asztaltól, gondolkodsz h miért csak most jut eszedbe? de nincs pénzed. Hallod, nézd már végig! nem is kell! havi 27 és ennyi, nulláról mert van egy hiteles haverom! Ne köszönd meg, ráér ha elvitted. Kocsiról még tudni kell: légzsáknál kontakt hiba van, nem nézettem meg gondoltam így nem fáj. Első lökhárító nincs kímélve, mindent elért, majd te megcsinálod ha nem tetszik, nekem így is jó volt. Van egy 15-ös öltözőszekrény-kékre fújt OZ alufelnim ajándékba, két kopott gumival. Ha gondolod megködölöm kályhaezüstre, ha azt jobban bírja a gyomrod. Téli se jobb, de ha ezen múlik azt megoldjuk. plusz utcára néző ablakok, forgatható kormány, nyitható ajtó, jobaska állítható, csúsztatós hugafrest, mazirtus gyári, olkuhasdu gyönyörű, bátenálebe most volt cserélve, Tordai Klári féle alulhasításos ülés, többit szóban. Csere érdekel, egy raklapnyi epres I love milkára, másra nem! Nem kell hívni robi kapálógép és 200 kilós sertés miatt se, köszi.”

 

További részletek itt.

 

0 Tovább

Rommá törte az autót, elborult az agya

A részeg ukrán férfi kivégzett néhány fát Mitsubishi Outlanderével, de nem igazán fogta fel, mi történt vele. Előbb a középső ujjaival kezdett mutogatni, aztán stoppolni próbált. Hihetetlen jelenet.

0 Tovább

Így kátyúznak az oroszok

Csodálkozik még valaki, miért olyan rosszak az orosz utak? Itt van például egy kátyúzás: forró aszfalt a vízzel teli kátyúba, és már megy is tovább a brigád. Nyilván tartós lesz az ilyen munka.

1 Tovább

Őrült dupla borulás az autópályán

A fekete Kia sofőrje elaludt, súrolta a betonterelőt, majd átvágódott a másik oldalra. Ott éppen egy ezüstszínű autó haladt, amelyet úgy sikerült megtolni, hogy mindkét autó felborult. A videó vidám készítője szerint senki nem sérült meg súlyosan.

0 Tovább

Csak a fékezni felejtett el

Szegény annyira leblokkolt a szemből érkező, pontosabban már álló autótól, hogy végül beledurrant. Vajon, ha egy ilyen szituációtól ennyire megijed, mit művelhet egy forgalmas főúton?

0 Tovább

Ő sem így tervezte

Pedig olyan jól indult minden: egy kis etyepetye a platón, de aztán elkezdte produkálni magát. Kár volt.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek