Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Igazoltatás közben kérte meg a barátnője kezét

Matt Van Vliet és Samanatha Labo egy rendőrségi razzia során ismerkedtek meg, amely során mindkettőjüket bevitték az őrsre egy egyetemi buliról és megszondáztatták, de ehhez tudni kell, hogy Amerikában nagyon szigorúan veszik a korhatár alatti alkoholfogyasztást. A két fiatal sikeresen átment a teszten és miközben arra vártak, hogy elvigyék őket az őrsről, beszélgetni kezdtek, aminek komoly kapcsolat lett a folytatása.

Néhány évvel az egyetem elvégzése után, évfolyam-találkozóra mentek vissza a régi koliba, ám útközben megállította őket két rendőr, akik - mindenféle mondvacsinált indokkal - őrizetbe vették az autót vezető Mattet. A srácot látszólag nem rázta meg a dolog, mert odasétált a zokogó barátnőjéhez és megkérte a kezét. Szegény lánynak, csak akkor esett le, hogy ez az egész jelenet megrendezett volt, amikor a barátaik odarohantak gratulálni. A jó öreg Matt korábban felkereste azt a rendőrt, aki az egyetemi razziánál is intézkedett, és megkérte erre a kis trükkre. A hatás garantált, szegény lány egyik sokkból esett a másikba.

0 Tovább

A legbénább mentőakció

Eleve nem volt valami nagy terv, de a végeredmény egyenesen katasztrofális. Egy szimpla árokba csúszásból abszolút totálkár lett, bravó!

0 Tovább

Kiüti a bringást az agresszív audis

De mondhatjuk azt is, hogy a londoni biciklis magának kereste a bajt. Akárhogy is, bizonyos értelemben megérdemlik egymást, ez egy teljesen felesleges incidens volt.

15 Tovább

Megszívják a motoros banditák

Azt hitték, simán kirabolják a manust, de pechjükre a kollégája pont látta az akciót. Nem is vacakolt, a pickupjával simán a banditákba rongyolt, és az egyik ugyan elmenekült, a másikat azért megleckéztették kicsit.

0 Tovább

Élő diáksorfal a vészfékező tank előtt

Egy biztos, én nem álltam volna oda semmilyen tank elé, akárhányszor is ellenőrizték a féket a móka előtt. Már persze, ha nem fake az egész, de ha esetleg az, elég jól összerakták a srácok.

0 Tovább

Telibe kapta a rendőrautót a motoros

Nem száguldozott, nem szlalomozott ész nélkül a motoros, de pont akkor nézegetett lefelé, amikor nagyon nem kellett volna. Ennyin múlik egy baleset, lehet tanulni belőle.

0 Tovább

Padlógázzal próbált átmenni a tejfüstön

Aztán persze jött a meglepetés: állt a sor. De tényleg, miért kellett ennyivel menni? Naná, hogy jött az ajándék hátulról is.

0 Tovább

Elképesztő balesetsorozat a jeges úton

Mindig vannak, akik tükörjégen is úgy nyomják, mintha száraz aszfalton mennének. És aztán jönnek a balesetek, mint amilyen ez is: egy kamion zúz egy keveset az árokban, aztán jön a többi finomság is. Lassan jön a tél Magyarországra is, szóval csak ésszel!

0 Tovább

Viszi a lopós autó a Lamborghinit

Londonban nincs kecmec, aki szabálytalanul parkol, annak annyi. Akkor is, ha Lamborghini Aventadorja van. Nem vacakoltak a sportkocsival sem, de azért mázli, hogy a nagy emelgetésben nem lett semmi baja a vasnak.

1 Tovább

Megtelt egy árok a Dakaron

Első látásra nem is tűnik annyira technikásnak az árok, de zsinórban három versenyzőn is kifogott a Dél-Amerikában zajló Dakar-ralin.

 

Bonus track ugyanonnan, csak itt egy Kamaz jár pórul.

0 Tovább

Legyalulta a biciklit a buszvezető

Azt nem tudjuk, volt-e valami előzménye az esetnek, az viszont egészen biztos, hogy nem a paraguayi buszvezetőn múlt a biciklis kivasalása. Szerencsére csak a bicaj lett lapos.

0 Tovább

Elképesztő bénázás a parkolóban

Infinitije van, de vezetni nem tud szegény. Kiszáll, de az autó gurul tovább, mire visszapattan, és beletapos... a gázba. Priceless!

1 Tovább

Átmennek villamosba az autók

Az irdatlan moszkvai dugókat tényleg csak elképesztő türelemmel lehet végigülni. Nem is bírja mindenki, inkább az aluljárón rövidítenek - a síneken meg vannak bátrabbak és kevésbé ügyesek.

0 Tovább

Megmentette autóját a bátor nő

Két (szemlátomást amúgy amatőr) autótolvaj támadt rá, de a nő nem ijedt meg. Lefújta őket, mire fejvesztve elpucoltak.

0 Tovább

Elképesztő ralibukás Norvégiából

Kellemes, hangulatos kép, a nézők melegednek a tűz mellett, aztán hoppá, egyszer csak elrepül egy raliautó a kamera előtt. Szerencsére a pilóta és a navigátor nem sérültek meg, a Fiesta viszont eléggé összetört.

0 Tovább

Félbevágták a házakat az útépítők

Új utat építettek a kínai Nanningban. Az útépítéssel megbízott cég nem vacakolt teljes épületbontásokkal, a nyomvonalon fekvő házak nagy részét egyszerűen félbevágta. Több lakó is pert indított.

(via)

0 Tovább

Autóval hajtott be a gyógyszertárba

Kezdem úgy érezni, hogy most válik valóra a South Parkban látott Vének támadása. Először volt a 83 éves bácsi a benzinkútnál, most meg egy 71 éves néni rontott be autóstul egy New Jersey-i gyógyszertárba. Szerencsére senki nem sérült meg.

0 Tovább

Felgyújtotta a benzinkutat, elütötte a kutast

A 83 éves bácsi a fék helyett véletlenül a gázra lépett az amerikai Massachusetts államban. Minden további kommentár felesleges, de legalább nyilvánosan is bocsánatot kért. A kutasnak nem lett komoly baja.

0 Tovább

Markolóval zúzzák szét a sportkocsit

Amerikában csúnya végük lesz a lefoglalt autóknak. Ezen a felvételen éppen egy Dodge Vipertől szabadítják meg a világot, pedig milyen jó lett volna mondjuk nekünk. Fáj ezt végignézni, nagyon fáj.

0 Tovább

Repülő zuhant a pályára a gyorsulási versenyen

Az izlandi Akureyriben egy augusztusi gyorsulási verseny rajtja előtt egy kisgép zuhant a pályára. A hatóságok befejezték a vizsgálatot az ügyben, ezzel együtt pedig nyilvánosságra hoztak egy videófelvételt az esetről. A gépnek a jelentés szerint nem volt műszaki hibája, és hihetetlennek tűnik ugyan, de volt túlélője a zuhanásnak.

0 Tovább

Megszívja a bunkó BMW-s

A németországi Lemgóban türelmetlenkedett egy BMW-s, és beszélgetett el az egyik kereszteződésben ragadt autóssal. Az elindulás után megkapta a méltó büntetését, bár igazából nem fair ezt mondani, mert a jobbról érkező autós semmiről nem tehetett. A videó eredeti leírása szerint az autók majdnem elsodortak egy gyerekével sétáló anyukát a járdán, de végül nem történt újabb baleset.

2 Tovább

Szétesett az út a tartálykocsi alatt

A mexikói Tijuana-Ensenada, kétségkívül rendkívül látványos vidéken áthaladó partmenti autópálya évek óta veszélyzónának számított, december 28-án össze is omlott egy cementszállító tartálykocsi alatt. A környéket a helyiek amúgy csak úgy hívják, "Salsipuedes", ami körülbelül annyit tesz, hogy menekülj, ha tudsz. A geológusok a hatvanas évek, az út megépítése óta szajkózzák, hogy a terület instabil, eddig azonban nem történt nagy baj. A tartálykocsi sofőrje nem sérült meg.

1 Tovább

Megvadult pulyka üldözi a futárt

Nehéz a kézbesítők élete, szegény UPS-futárt is alaposan megkínozza egy megvadult pulyka. A legszebb az egészben, hogy a harc pont a rivális FedEx autója körül megy. A pulyka biztos az ellenségnek dolgozik!

0 Tovább

Zúzott a pirosnál a Porsche

Akkor, amikor kellett volna, nem sikerült megállni, a helyszínről viszont megpróbált elhúzni a Cayenne sofőrje. Szerencsére nem jutott messzire, gyorsan lekapcsolták.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek