Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Paris Hilton nem tudta beindítani a saját McLarenjét

Paris Hilton szemmel láthatóan rajong a méregdrága sportautókért, számtalan különlegesség van a garázsában, egyebek mellett egy rózsaszín Bentley Continental GT-vel és egy fehér Lexus LFA-val kelti maga körül a feltűnést, legutóbb azonban egy vadonatúj McLaren 650S-ben látták, amint éppen felkeresett pár luxusüzletet. A jelek szerint még csak az összeszokás elején járnak, mert Parisnak gondot okozott a 650 lóerős szupersportkocsi beindítása.

Ezen a videón egy rózsaszín Bentley-vel sokkol.

1 Tovább

A trélerrel pusztultak a luxusautók

Kigyulladt, és porig égett egy luxus- és szuperautókat szállító tréler Kínában. Nem világos, hogy mi okozta a tüzet, az áldozatok között mindenesetre volt egy Rolls-Royce Wraith is, a modellnek ez volt az első dokumentált balesete. A szállított autók teljes listája nincs meg, de biztos, hogy egy Porsche Cayenne és egy Audi R8 is a lángok martaléka lett. Szomorú.

0 Tovább

A Touareg megúszta, de mi történt mögötte?

Valószínűsíthető gyorshajtás, egy kis aquaplaning, és a kamionnak annyi is volt. A fehér autó és a mögötte érkező Touareg (utóbbi centikkel, esetleg milliméterekkel) megúszták a becsapódást, de vajon mi lett a mögöttük érkezőkkel? Ez sajnos nem derült ki, ütközés mindenesetre volt.

0 Tovább

Halálugrás egy disznótól

Felmászott, leugrott, meglógott!

0 Tovább

Füsttel szívatják a kabrióst

Elképesztően suttyó divat van terjedőben Amerikában. Sokan szórakoznak azzal, hogy környezetvédelmi szempontból leginkább a szemétdombra való pickupjaikkal megállnak egy gyanútlan kabriós mellett, és direkt úgy indulnak el, hogy fekete koromfelhő boruljon rá. A videót készítő srácok is rendkívül viccesnek gondolják magukat, csak aztán nehogy egyszer jól móresre tanítsák őket. Megérdemelnék.

0 Tovább

Repülni akart a robogón

Na, mi lesz a vége? Persze, hogy az!

0 Tovább

Áttolattak rajta, aztán simán elsétált

Vagy fel sem fogta, hogy mi történt vele, vagy csak így próbálta levezetni a feszültséget. Szó szerint ki kellett másznia a teherautó alól, erre elsétált, mintha mi sem történt volna. A sofőr meg tolatott szépen tovább.

0 Tovább

Szimpatikus ámokfutás egy BMW-vel

Az ember azt várja, hogy mikor jön végre egy rendőr és kapcsolja le ezt a gyökeret, de sajnos nem. A videó leírása szerint a jármű egy M3-as BMW (E92), a helyszín pedig Varsó.

0 Tovább

Neked pisztolyod van, nekem autóm

Ahogy annyi másnak, ennek az orosz incidensnek sincs túl sok értelme. Fegyvert fogtak a kamerás autó vezetőjére, erre büntetésből levitte a nyitott ajtót. És mit csinált volna, ha a begőzölt pacák erre le is lövi a feleségével együtt? A leírás szerint kapott egy maflást is a fehér pólóstól, így pláne még rosszabb döntésnek tűnik a dolog. De végül is túlélték. Az akció 0.30-tól kezdődik.

0 Tovább

Hirtelen megváltoztak az erőviszonyok

Íme az egyik legfurább közúti csetepaté Oroszországból.

0 Tovább

Kicsit elszabadultak az indulatok

Egy jó gokartozás mindenkiből igen könnyen kihozza az állatot. Örök barátságok tudnak tönkremenni, amint az ember beül az apró sportkormány mögé és az első kanyarban már bőszen lökdösi a másikat a gumifalba. Valószínűleg valami ilyesmi okozhatta ezt a feszkót is az alábbi videóban.

0 Tovább

Sisakkamera buktatta le a tolvajokat

A motoros jókor volt jó helyen, plusz volt egy bekapcsolt kamerája.

Az eset még Csehországban történt néhány hónapja, egy bevásárlóközpont parkolójában. A módszer ősrégi: várd meg azt a pillanatot, amíg nem figyelnek az értékekre, vedd el, és tűnj el minél gyorsabban, ha lebuksz, ugyanez a taktika, csak még gyorsabban tűnj el. Ez esetben remekül dokumentálták a lopási kísérletet, és csak remélni tudjuk, hogy rendszám alapján előkerült a brigád.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek