A megdöbbentő reklámrendezvények szervezésében élenjáró Red Bull legújabb őrült ötlete a Nascar taxi. Scott Speed egy napon át fuvarozta az utasokat Chicago utcáin. Egy 750 lóerős 5,8 literes V8-as versenyautó bármilyen környezetben felejthetetlen élményt nyújt, a lassan andalgó belvárosi forgalomban, a felhőkarcolók tövében azonban egészen más hatást kelt, mint nyílt terepen.

Scott Speed különböző látványos trükkökkel szórakoztatta az ülésbe lapuló utasokat, köztük a kosárlabda játékos Caron Butlert, akit egy kis pörgéssel kárpótolt egy elnézett lehajtóért. A Toyota Camrynek álcázott versenygép szokásos taxi kiegészítőket, és egy „Hogy vezetek?” matricát is kapott, amelyet Amerikában a fuvarozók szabálysértéseinek ellenőrzésére találtak ki. Hogy pontosan hány kihágást követett el a bemutató alatt, arról nincsenek információink.

A matricaruhába öltöztetett szürke versenyautó nem festett idegenül a forgalomban, hiszen a Nascar versenysorozat eredetileg utcai autók küzdelmére épül, ezeket jeleníti meg a kis jóindulattal gyárinak látszó karosszéria is, amely valójában egy csővázra épített burkolat a szabályzatban rögzített technika felett. A Toyota hűtőmaszkot utánzó matricára és a Camry feliratra azonban mindenképpen szükség van, hogy beazonosíthassuk az autót.