Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem adta ki a kanyar a Nissan GT-R-nek

Van az úgy, hogy nem sikerül bevenni egy kanyart, a hegyi felfutókon gyakran előfordul az ilyesmi. Mondjuk érdekes, hogy mindenki simán fordult el, a 14-es versenyző viszont óriásit perecelt.

0 Tovább

Ezért veszélyesek a fizetős autópályák

Van, hogy akkora a köd, hogy a sofőrök még egy autópályán lévő sorompós fizetőállomást is nehezen vesznek észre. A videón látható mellényes alkalmazott először épp, hogy elkerül egy, a lehajtott sorompón áthajtó Mercedest, a következő pillanatban viszont érkezik egy száguldó kamion a másik sávban, amely úgy töri le a sorompót, hogy az pont telibe találja szegényt.

2 Tovább

Porcelánnal törik fel az autót

Az autófeltörők régi módszerét mutatja be az alábbi videó. Ez a jelenség azért látványos, mert az autók edzett, biztonsági üvege tényleg óriási erőhatásoknak képes ellenállni, ám egy aprócska porcelándarab úgy átmegy rajta, mint kés a vajon. Az ok nagyon egyszerű, a porcelán és az üvegfelület találkozásakor akkora felületi feszültség jön létre, hogy az üveg eltörik.

5 Tovább

Emberre támad a Lada

Szegény tulaj csak kényelmeskedni akart, bekapcsolta a távirányítós indítórendszert, amellyel kemény tíz másodpercet lehet amúgy spórolni. Csakhogy az elektronikának rossz napja volt, és a Lada lázadást megvalósítva magától elindult.

0 Tovább

Rendőr lóg a taxi ablaktörlőjén

A kirgiz rendőrök nem ismerik a tréfát. Ha kell, az ablaktörlőn lógnak, amíg bírják, de leesés után sem adják fel az üldözést. Ilyen a szakmai alázat, kérem.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek