Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ketten búbolták le ugyanazt az autót

Kellemetlen, amikor hirtelen megáll a sor, és már nincs idő reagálni. Thaiföldön két robogós is elbambult, mindketten bukósisakkal koppantak ugyanarra a csomagtartóra.

0 Tovább

Megúsztatták a Ladát

A tolatólámpából ítélve, valószínűleg nem az volt az eredeti terv, hogy vízre szállnak a Ladával, de nem jött össze a rüki. Lehet, hogy nem is baj, mert ilyen állapotban még simán hazavitte volna a cimboráit, így legalább csak a saját Samara szedánjában tudott kárt tenni.

0 Tovább

Helyet csinált magának

És az a legfurcsább, hogy ezt a céltalan ámokfutást egy középkorú nő adja elő. A videó leírása szerint a litván hölgyet végül megállította a rendőrség, jogosítványát elvették és mintegy 350 ezer forintnak megfelelő bírságot kellett fizetnie.

0 Tovább

Ezért nem való mindenkinek Porsche

Nincs is annál szebb, mint amikor egy kihegyezett Porsche boxermotor tiltás közelében hörög, így annál borzalmasabb azt látni, hogy az egyik pillanatban még makulátlan hófehér 911 GT3-as hirtelen ripityára törik egy fakezű sofőr miatt.

1 Tovább

Két autót lapított ki a teherautó

Az egyik autóból pont kiszállt a sofőr, amikor megjelent az elszabadult dömper.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek