Együtt a Fifth Gear csapata: Tiff Needell, Jason Plato, Tom Ford és Vicki Butler-Henderson

Nagy-Britannia világhírű autós szórakoztató műsora, a BBC-n futó Top Gear Ben Collins lelepleződése miatt elveszítette egyik legfontosabb tagját, a fehér overál és bukósisak mögött rejtőzködő Stiget. A titkolt személyazonosságú pilóta feladata, hogy minden tudását bevetve a legtöbbet hozza ki a bemutatott szupersportautókból a műsor saját tesztpályáján, miközben a három műsorvezető, Jeremy Clarkson, James May és Richard Hammond mindent megtesznek, hogy szó szerint a feje tetejére állítsák az autós világot.

Vajon ki lesz a következő Stig? Ha a BBC-n múlik sosem derül ki

Ben Collins, a Formula 3-as autóversenyző és kaszkadőr nem sokáig maradt munka nélkül, gyorsan talált magának helyet a Five csatorna konkurens műsorában, a több autóversenyző közreműködésével forgatott Fifth Gear-ben. Most újabb cserére lehet számítani, ugyanis a Top Gear-nek addig is szüksége van egy profi pilótára, amíg nem találnak valakit Stig szerepére. Legutóbb Tiff Needellt kérték fel, hogy ugorjon be Ben Collins helyett, és tanítsa be a műsorban hétről hétre egymás ellen versengő sztárvendégeknek a tesztpályát.

Stigre vár a Top Gear csapata: Richard Hammond, Jeremy Clarkson és James May

A konkurens műsor egyik legjobb pilótája, a ralis, túraautós, forma-1-es és Le Mans-i tapasztalatokkal rendelkező 59 éves Tiff 1987-ben éppen a Top Gear-ben kezdte műsorvezetői pályafutását, majd a 2001-es arculatváltás után hívták meg a Fifth Gear élére. Mégsem valószínű, hogy hosszabb ideig maradna régi kollégái között, hiszen Stig vonzereje éppen abban rejlik, hogy a közönség találgathat, vajon ki van a bukósisak alatt? Ebben az 1989-es Top Gear adásban Tiff aktuális versenyautója, a Ford Sierra RS Cosworth határait feszegeti.