Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elhagyta a tanulót az iskolabusz

Nem tanácsos a csomagtérben szállítani a tanulókat, mert előfordulhat, hogy kinyílik az ajtó.

Úgy tűnik, Kínában nagyon rugalmasan kezelik a biztonság kérdését, nem aggasztja őket a sérülésveszély. Az alábbi videón egy kisiskolást hagy el egy iskolabusznak látszó mikrobusz, amely eleve nem az utasülésen szállította a gyereket, hanem az ülések mögé, a csomagok helyére volt bepréselve. Valamitől a kanyarban kinyílt a hátsó ajtó, és az utas kiesett. A sofőr természetesen nem vette ezt észre.

0 Tovább

Átgázol mindenen a kínai Hummer

A kínai autógyártás elsősorban koppintásairól híres, de most bemutatták, hogy ők is képesek brutális terepjárót építeni.

A Xialong XLW2090-es egy olyan katonai terepjáró, amely akár 7,7 tonna szállítására is alkalmas. a háromtengelyes monstrum olyan futóművet kapott, amivel szinte minden terepviszonyhoz alkalmazkodik, 17 centiméteres hasmagassága, valamint 55,5 fokos első terepszöge magáért beszél. Az autót egyébként egy 4,5 literes, négyhengeres dízel erőforrás hajtja. Az biztos, hogy nem sok minden lesz számára akadály.

4 Tovább

Vízre bocsátás közben süllyedt el egy kínai luxushajó

Emlékeznek még a hajógyárost alakító Louis de Funes arcára, amikor az 1968-as Felmondtam, jöjjön vissza! (Le petit baigneur) című vígjátékban hajója a vízre eresztés közben azzal a lendülettel el is süllyedt? Képzeljék el ugyanezt kínai szereplőkkel, akik nagyon is valóságosak, annyira, hogy a Közlekedési Minisztérium nevében 2,7 millió dollárt fizettek az SS Jiguang nevű luxushajóért.

0 Tovább
12
»

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek