Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Újabb lelkes szervdonorok mérték össze a tudásukat

Ezúttal egy Audi R8-assal kergettek meg két sportmotorost a forgalmas autópályán. Ők is megfutják a 280 km/órát.

A múlt heti svédországi ámokfutás után, egy újabb sportkocsi-sportmotor „csata” került fel a netre. A helyszín ezúttal egy brazil autópálya, ahol egy Audi R8 és két sportmotor, egy Suzuki GSX-R és egy Kawasaki ZX-6R pilótája mérte össze a tudását. Az Audi műszerfalán középen jól leolvasható a sebesség, ami egyszer átlépi a 280 km/órás tempót, tehát a jelek szerint komolyan vették ezt a nemes versengést, amelynek a legnagyobb vesztese a két motoros lehetett volna, ugyanis túlélési esélyeiket még azzal is csökkentették, hogy farmernadrágban és kesztyű nélkül pattantak nyeregbe.

6 Tovább

Autó és motor driftversenye

Egy driftversenyzőnél csak egy motoros driftversenyző lehet őrültebb, így ha két ilyen egyed találkozik, abból biztos valami eszetlen dolog születik. Az alábbi videóban egy 175 lóerős átalakított Kawasaki sportmotor csap össze egy ugyancsak alaposan átépített és széttuningolt Mazda RX-7-tel.

1 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek