Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kiüti a bringást az agresszív audis

De mondhatjuk azt is, hogy a londoni biciklis magának kereste a bajt. Akárhogy is, bizonyos értelemben megérdemlik egymást, ez egy teljesen felesleges incidens volt.

15 Tovább

Viszi a lopós autó a Lamborghinit

Londonban nincs kecmec, aki szabálytalanul parkol, annak annyi. Akkor is, ha Lamborghini Aventadorja van. Nem vacakoltak a sportkocsival sem, de azért mázli, hogy a nagy emelgetésben nem lett semmi baja a vasnak.

1 Tovább

Kiszállt egy pofonra

London tömött utcáin egymást érik a szupersportautók. Most éppen egy hangos Lamborghni verte ki a biztosítékot.

A Lamborghini Murcielago ellé álló fiatalember pontos indítékai nem ismertek, de valószínűleg az nem tetszett neki, hogy a sportkocsi gazdája a buszsávban bömböltette az autóját, ami alatt – a hangjából ítélve – nem az amúgy sem túl halk gyári kipufogórendszer dolgozott. A Lambós idióta mellett azért még ott állt a dugóban két Nissan Skyline is szintén megberhelt kipufogókkal, ami azért hozzátett a zajhatáshoz.

0 Tovább

Tele van a londoniak hócipője a szupersportautósokkal

Aki járt nemrégiben Londonban és egy kicsit is érdeklődik az autók iránt, biztos észrevette, hogy egymást érik a méregdrága sportautók.  A jelek szerint a helyieknek kezd elegük lenni abból, hogy kétpercenként elhúz derékmagasságban egy bömbölő szupersportkocsi és ezt egyre többször ki is fejezik. Erre jó példa az alábbi videó, amelyben egy túlbuzgó kerékpáros tart fel egy Lambót.

És itt van egy másik videó szintén Londonból. Itt egy Ferrari 458 Spyderrel araszoló hölgy kap egy tojást a szélvédőjére. Érdekes megfigyelni, hogy az alig félperces felvételen hány sportkocsi bukkan fel: a sort egy KTM X-Bow vezeti, utána egy Nissan GTR iparkodik, amit a megdobált ferraris követ, nem mellesleg az út szélén egy Mercedes SLS AMG is szerénykedik.

6 Tovább

Fényes nappal lopják az üzemanyagot az utcán

Egy angol férfi autójából nemrég leszívták az üzemanyagot Londonban. Az eset kíváncsivá tette Rory Reidet: saját Volkswagen Polóját használva a város több pontján is eljátszotta a "bűncselekményt", a fényes nappal végzett kísérlet borítékolható végeredménnyel zárult. Egyetlen alkalommal sem vonta kérdőre senki, azt csinált a benzinnel, amit csak akart.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek