Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bemutat, majd árokba hajt a motoros

Nem tudjuk, mit nehezményezett a motoros, talán azt, hogy nem indexelt az autós lehúzódás előtt. Ez sem mentség azonban ekkora hülyeségre: bemutat, majd egyenesen az árokba hajt, mintha eredetileg is oda indult volna.

0 Tovább

Sisak nélkül csattant a teherautónak

Szerencsés napja van a robogós srácnak. Sisak nélkül koccolja le a teherautó platóját, de simán felpattan a csattanás után. Mindig vegyél fel sisakot!

0 Tovább

Nem adta ki a kanyar

Laza csapatásnak indult a napsütötte arizonai kanyarok között egy hasonszőrű M3-as cimbit kergetve, de rémálom lett a vége, mert az egyik szűkülő kanyarban kisodródott hősünk. Hála a tengernyi légzsáknak, önjelölt autóversenyzőnk kisebb sérülésekkel megúszta a kalandot és mindössze annyi kommentárt fűzött az általa feltöltött tribute videóhoz, hogy BMW-je „aközben lelte halálát, amire kitalálták és megépítették”. Hát van benne valami, de ha mindezt egy zárt pályán adja elő, nem kellett volna nekrológot írnia. Szegény autó úgy nézett ki a bukfenc után, mintha végigment volna rajta egy bigfoot.

 

1 Tovább

Ezt hívják pechnek

Mi annak az esélye, hogy egy erdő mellett autózva pont ránk dől egy fa? A jelek szerint nagy.

0 Tovább

Fejreállt az 1924-es Bugattival, túlélte

Edmund Burgess egy hegyi felfutóversenyre vitte el 1924-es, közel százmillió forintot érő Bugattiját. Az egyik kanyarban fékhiba miatt kisodródott, és innen minden gyorsan történt a borulásig. Egy fotós pont jó helyen állt, így elkapta azt a pillanatot is, ahogyan Burgess rémült fejjel, a kormányt szorítva felkészül a becsapódásra. Az 56 éves sofőr sértetlenül szállt ki a roncsból, a nagy ijedtségre gyorsan legurított egy sört is. A javítás időtartamát nyolc hétre becsüli a tulajdonos, utána rögtön visszaül a Bugattiba.

1 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek