Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy igazi balek így gyorsul

Pedig kacagva legyőzhette volna az autót a sportmotorral.

0 Tovább

Retiküllel a kezében száll ki a rommá tört autóból

Ilyet még nem láttál. Nem olyat, hogy egy gyorsulási versenyen valaki elszáll, ez gyakran megtörténik, olyan viszont elég ritkán, mint itt: a rommá tört Nissan GT-R-ből először is egy nő kászálódik ki, ráadásul retiküllel és váltás ruhával a kezében. Szenzációs.

2 Tovább

Zsigulival kenik el a Porsche száját

Ki mondta, hogy gyorsulási versenyre csak hiper-szuper csodaautókkal lehet menni? Aki bátor, Zsigulival is felmegy a pályára, az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy a videón látható Ladát alaposan megdolgozta a Vintic & Spuntic Workshop. A motorháztető alá 240 lóerős motor került, és ugyan az autó egy mérföldön végül alulmaradt egy 90-es évek közepén készült, 300 lóerős Porschéval és egy 1000 lóerős Nissan GT-R-rel szemben is, negyed mérföldön elkente a 911 Carrera RS száját rendesen.

0 Tovább

Gyorsulás közben felrobbant

Egy amerikai gyorsulási versenyen a táv felénél felrobbant az egyik induló motorja.

Matt Hagan, egy amerikai gyorsulási bajnok a hétvégén elindult egy versenyen Észak-Karolinában. A táv körülbelül felénél leszakadt az egyik szívószelep a motorban, ami berepült a hengerbe, majd az erőforrás egy pillanat alatt felrobbant. A robbanás olyan erejű volt, hogy a gyorsulási autó komplett burkolatát szétvitte, az autó és a motor darabjai a környéken szétszóródtak.

Szinte hihetetlen, hogy a versenyző nem sérült meg, sőt az égő roncsot még a saját sávján belül is meg tudta tartani.

0 Tovább

A gyorsulási verseny legnagyobb mázlistája

A negyedmérföldes gyorsulást ugyan elvesztette, de az autóját épségben vihette haza az a Nissan GT-R tulajdonos, aki egy másik GT-R-rel állt ki versenyezni, amikor valami balul sült el. Bár nem tűnik nagy feladatnak időben a gázba taposni és egy egyenes aszfalton megpróbálni lenyomni az ellenfelet, előfordul, hogy valakinek ez még egy összkerékhajtású, automataváltós szuperautóval sem sikerül. A csúcs Nissan feneke hirtelen kitört és táncolni kezdett, az pedig már csak a nagyon szerencsésen kapkodó sofőr őrangyalának köszönhető, hogy a drága autó néhány milliméterrel éppen elkerülte a pályát határoló mindkét beton elválasztót.

0 Tovább
«
12

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek