Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ken Block filmes díszleteket rombol

A cipőgyáros kaszkadőr visszatért. Újravágták és eddig még nem látott jelenetekkel bővítették Ken Block 2011-es videóját, melyben filmes díszletek között füstöli el a gumijait. Az akciódús kisfilmből semmi sem hiányzik, amit eddig már megszokhattunk. Egymást érik az akrobatikus mutatványok, tereptárgyakat és élő szereplőket is bevon a mókába. Láthatjuk, ahogy megzavar egy forgatást, targoncák között pörög és áttör egy falat, de nem hiányoznak a szuperlassítások sem. Már csak az a kérdés, aki ilyen jól uralja az autóját, miért nem tud eredményeket elérni a hivatalos versenyeken? 

1 Tovább

Megfejelte a Lada szélvédőjét

Menőnek tűnhetett, hogy egy fiatal srác átugrik egy mozgásban lévő autó felett, de a mutatványt elfelejtették pontosan begyakorolni.

Egyre elképesztőbb mutatványokat találnak ki maguknak a fiatalok, de a tervezésre sokszor nem fordítanak elég időt. A sebesség helytelen megválasztása gondokat okozhat, nem csak a csúszós utakon, hanem egy egyszerűnek tűnő produkció közben is.

Az alábbi videón egy fiatalember egy mozgásban lévő autó felett szeretne átugorni némi segítséggel. Szerencsétlenségre a „gondos” tervezésbe egy kis hiba csúszott, a Lada túl gyorsan ért a tett színhelyére, így a hatalmas ugrás helyett egy szánalmas gázolás lett a produkció vége.

0 Tovább

Deszkás rámpán repült át a Chevy

A profi gördeszkás és valóságshow sztár, az amerikai Rob Dydrek gyakran készít látványos videókat mutatványairól, új műsorát, a Rob Dyrdek's Fantasy Factory-t pedig egy nagy dobással kezdte: deszkás tudományát egy autóval is kipróbálta. A kaszkadőrmutatványhoz épített rámpát az amerikai Chevy Aveóhoz, a Sonichoz méretezték. A kisautónak 360 fokos fordulatot kellett tennie a tengelye körül, miközben átrepül egy óriási gördeszkát. A mutatvány - ha nem is tökéletesen - de sikerült, a Chevy négykerékre érkezett. 

0 Tovább

Így repül egy pedálos autó

Egy Las Vegas-i extrémsport fesztiválon a fellépők mindennel ugrattak, ami a kezük ügyébe került.

A rengeteg motoros és kerékpáros trükk után üde színfolt volt az a pedálos autó, amely rózsaszín színével már kitűnt a tömegből. Mint kiderült, ugratásra nem tökéletes: hiába a gyorsító lejtő, így sem ért el akkora sebességet, hogy átrepülje a kívánt távolságot.

0 Tovább

Száguldás fejjel lefelé Fiat 500-assal

Aki játszott gyerekkorában spirálos kisautó pályával, biztos elképzelte, milyen lehet egy valódi kocsival fejjel lefelé száguldani. Steve Truglia kaszkadőr nem ragadt le az álmodozásnál, és egy igazi játékautóval, az új Fiat 500-assal a gravitációt leküzdve végighajtott egy huszonkét darabból álló, tizenegy méter magas spirál alakú építményen.

0 Tovább
«
12

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek