Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csoda, hogy ezt túlélte a robogós

Oké, tény hogy a vonal helyett a zebrán állt meg a robogós, de a kamionnak ettől még nem kellett volna felborulnia. Ha emberünk nem kapcsol időben és kezd el hátrafelé sasszézni, nagyon csúnya vége lett volna a dolognak.

2 Tovább

Dupla záróvonalon át gázolt a BMW-s

Újabb videó Oroszországból: ezúttal egy BMW X5-ös ténykedését örökítette meg egy autó fedélzeti kamerája. A dupla záróvonal szemmel láthatóan nem sok visszatartó erővel bírt a BMW-s számára, aki a nagy igyekezetében még egy elé kanyarodó robogóst is elcsapott. Arra azért figyelt a vétkes sofőr, hogy a baleset után visszatérjen a szabályos oldalra, bár egy ilyen helyzet, - amit kamera is rögzített - menthetetlen.



1 Tovább

Mekk Elek is adhatta az ihletet a másfél milliárdos robogóprojekthez

A Moveo nevű összecsukható, ultrakönnyű elektromos robogó kapcsán csak a Kistehénnel való rokoni szálra hívtuk fel olvasóink figyelmét. Egyik kommentezőnk azonban egy másik animációs sztárral is felfedezett - cáfolhatatlan – hasonlóságot.

0 Tovább
123
»

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek