Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Májkár 9. - BMW-s, akinek fontos a perfekcionizmus, bár néha fárasztó

A 3-as Coupe tulajdonosa elmondása szerint a nyolcvanas években szocializálódott, amikor a versenyek veszélyesek voltak, a szex pedig biztonságos. Az élményt, amit nyújt, a kettő közé helyezi, mégis inkább egy jól szabott öltönyhöz hasonlítja az elegáns kupét. Nem tartja magát márkafanatikusnak, de büszkén hordja nyugat-német gyártmányú BMW-s dzsekijét.

KATTINTSON IDE A TÖBBI EPIZÓDÉRT!

15 Tovább

Májkár 7. epizód – A gyertyaöntő lány Smartja

Ha van autó, amely a tulajdonosa személyiségét tükrözi, akkor az a gyertyaöntő lány Smartja. „Olyan, mint én, egy nagy punci” mondja a pink kiskocsiról, melyet nem csak takarítani, szerelni is szokott. A tükörről lógó rózsafűzér gyűjtemény miatt sokan apácának nézik, ő viszont kiirtaná az utakról a bunkó autósokat.

KATTINTSON IDE A TÖBBI EPIZÓDÉRT!

2 Tovább

Britney Spears klipjében statisztál az új Volkswagen Bogár

Nemrég jelent meg az új Volkswagen Beetle, máris szerepet kapott Britney Spears klipjében, melyben a popsztár a terminátorként ábrázolt lesifotósokkal harcol. A Bogár egy igazoltatásnál tűnik fel, ahol Britney megpróbálja elterelni, vagy inkább magára terelni a rendőr figyelmét. A néhány másodpercig látható kisautón kívül egy másik Volkswagen, egy veterán Karmann Ghia is bekerült a zenés videóba. A wolfsburgiak mindent megtesznek, hogy az új Beetle a popkultúra része maradjon, ehhez pedig nincs is jobb választás egy kettős termékelhelyezésnél, méghozzá egy fiatalos, enyhén botrányos klipben. 

0 Tovább

Májkár 6. epizód - A hentes, aki úgy szereti BMW-jét, mint a nővérét

Tomi a hentes, aki kreatív munkájánál, már csak nővéreként szeretett cápa BMW-jét imádja jobban, a kátyúknál pedig csak a Suzukikat gyűlöli nagyobb lelkesedéssel. A kocsija alapján bárkiről megmondja, kicsoda, és utána is köp, ha nagyon nem tetszik neki. Először a húshoz sem volt gusztusa, de megtanult vele élni, ahogy az E28-as 5-ös hibáit is megszerette mielőtt még rendbe hozta volna. Ha van mély érzelmi kapcsolat ember és gép között, akkor ez az.

KATTINTSON IDE A TÖBBI EPIZÓDÉRT!

15 Tovább

Majdnem a vesztébe rohant az orosz Nexiás

Az előzés a legveszélyesebb manőver. Ha nem tudjuk idejében befejezni, nagy baj lehet belőle, de az sem sokat ér, hogy megvan hozzá a tempó, ha nem szabad az út. Az alábbi videón jól látszik, milyen kockázatos, ha nem jól mérjük fel a helyzetet. Adott egy jobbra kanyarodó Citroen C4, egy azt kikerülő Renault Clio Symbol és a kocsisort előző, hirtelen megérkező Chevrolet Nexia. Sofőrjének döntenie kellett, hogy a szembejövőbe, vagy a Clióba csapódik.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek