Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Méregdrága tűzijáték az orosz autópályán

Ha a teherautód tele van pakolva gáztartályokkal, akkor nem szabad padlógázzal törtetni előre.

Minden nap újabb és újabb megdöbbentő videók bukkannak fel a neten annak köszönhetően, hogy az oroszok előszeretettel kamerázzák be autójukat a későbbi vitás ügyek elkerülése érdekében.

Ezen a felvételen jól látható, hogy a külső sávban haladó gázpalack-szállító teherautó túl nagy tempóval halad, és képtelen elkerülni a ráfutásos ütközést, amikor egy buszvezető figyelmetlenül vált sávot, és pont bejön elé. ennek eredményeképp összeütköznek, és utána több robbanás történik, mint egy Michael Bay filmben. Még a Ford Focusszal érkező rendőrök is jobbnak látják, ha hátratolatnak, mert észrevették, hogy vannak még felrobbanásra váró palackok az úton.

0 Tovább

Brutális fosztogatás a parkolóban

Az ilyen motoros bandákkal senki nem mer szembeszállni Venezuelában. Ilyen, amikor végigfosztogatnak egy egész parkolót, elképesztő.

0 Tovább

Kamera előtt rabolt a rendőrautóból

Nem kis bátorság és őrültség kell ahhoz, hogy valaki egy forgalmas kereszteződében, Los Angelesben, a Hollywood Boulevardon pont egy rendőrautót raboljon ki. Az elkövető hatalmas pechjére a közelben lévő forgatócsoport az egész rablást filmre vette, még azt is, amikor a zsákmányt, egy laptopot a pár méterre lévő pulton azonnal kipróbálta. Ekkor még a kamerába is belenézett az elkövető, akit pár perccel később már elő is állítottak – a közelben flangáló Darth Vader és Superman segítsége nélkül.

0 Tovább

Egymás után kétszer törte össze a Ferrarit

Ez, kérem, művészet: a Ferrari 360 Spiderrel előbb nekicsapódott egy taxinak a remek képességű sofőr Hongkongban, aztán a cserbenhagyás után még egyszer eldobta a vasat. Minek ülnek az ilyenek Ferrariba?

0 Tovább

Apa elvitte a babát driftelni

Azért néha nem túl őszinte szegény kissrác mosolya.

3 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek