Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kicsit elszabadultak az indulatok

Egy jó gokartozás mindenkiből igen könnyen kihozza az állatot. Örök barátságok tudnak tönkremenni, amint az ember beül az apró sportkormány mögé és az első kanyarban már bőszen lökdösi a másikat a gumifalba. Valószínűleg valami ilyesmi okozhatta ezt a feszkót is az alábbi videóban.

0 Tovább

Sisakkamera buktatta le a tolvajokat

A motoros jókor volt jó helyen, plusz volt egy bekapcsolt kamerája.

Az eset még Csehországban történt néhány hónapja, egy bevásárlóközpont parkolójában. A módszer ősrégi: várd meg azt a pillanatot, amíg nem figyelnek az értékekre, vedd el, és tűnj el minél gyorsabban, ha lebuksz, ugyanez a taktika, csak még gyorsabban tűnj el. Ez esetben remekül dokumentálták a lopási kísérletet, és csak remélni tudjuk, hogy rendszám alapján előkerült a brigád.

0 Tovább

Betuszkolták a gyalogost a csomagtartóba

Oroszországban minden lehetséges: háborgott a gyalogos, hogy majdnem kivasalták a zebrán, valamit hozzá is vágott az autóhoz - erre őt vágták be a csomagtartóba. Persze, benne van, hogy kamu az egész, de ebben az országban nincs lehetetlen, ugye.

4 Tovább

Repül a motor, nem lehet kikerülni

Ilyen az, amikor egy jó hangulatban induló pályanap szomorú véget ér. Nagy szerencse, hogy a motoros karcolásokkal megúszta.

0 Tovább

Vadiúj autóval hajtott a vonat elé

A floridai nő nemrég vásárolta az Infiniti Q60 kupét. Korábban nem volt kézi váltós autója, még tanulta, hogyan kell kezelni, és hát nyilván a síneken kell gyakorolni. A 28 éves nő időben ki tudott ugrani.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek