Egyáltalán nem merítettük ki a kismotoros-mopedes témában rejlő lehetőségeket, de úgy gondoljuk, keresve sem találnánk jobb felületet blogunknál ahhoz, hogy olvasóinktól érkező vagy saját látókörünkbe kerülő mulatságos/tanulságos/érdekes élményeket, tapasztalatokat, képeket és videókat összegyűjtsük.

Forrás: AFP



Remélhetőleg így jóval több poszttal örvendeztethetjük meg blogunk lelkes és egyre népesebb olvasótáborát, és nem okoz több feszültséget, hogy a nagy nyilvánosságot kizárva, csak a szerkesztőségen belül küldhetjük körbe vagy vitathatjuk meg az arra érdemes leveleket, témákat.

Egyre nagyobb üzembiztonsággal működik kommentrendszerünk, a levelezőszoftverünk pedig teljesen hibátlan, úgyhogy várunk minden, közlekedéssel kapcsolatos történetet, fényképet és videót - nagyon tágan értelmezve a közlekedés fogalmát. Sufnik mélyén épülő közúti rakéták, jeges szélben a limuzin tetőablakából lebegő hölgy, értelmetlen jelzőtáblák, járdán parkoló közterület-felügyelők, ritka sportkocsik, megörökített vissza nem térő pillanatok - mind gazdagítják blogunkat.

Forrás: AFP

Tegyék jobbá a világot: segítsék a Babetta-blog működését! Címünk: auto@origo.hu.