Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így kell fejest ugrani egy Peugeot-val

Vagánykodó csapatásnak indult, egy kis kézifékezgetéssel és hatalmas csobbanás lett a vége. Igazából nincs is mit hozzáfűzni, zseniális a videó. Külön plusz pont a srác lélekjelenlétéért, hogy nem áztatta el a telefonját és végig vette az egészet.

2 Tovább

Bőrkabát és hátsókerekes Fiat – Jean-Paul Belmondo 78 éves

Ma ünnepli 78. születésnapját Franciaország egyik legnagyobb színészlegendája. Jean-Paul Belmondo a filmezéssel töltött öt évtized alatt igazi sztárrá és valódi ikonná vált, mindegy, hogy művészfilmben, drámában, krimiben vagy vígjátékban szerepelt, a nézők mindig számíthattak vagány személyiségére, humorára, pofonjaira és kaszkadőrmutatványaira, melyekkel gyakran a dublőröket is lepipálta. Filmjeinek visszatérő eleme az igazság és a becsület, akárcsak a bunyó és az autós üldözés. Számtalan típust vezetett, de a piros, hátsókerék-hajtású Fiat ugyanúgy hozzánőtt az alakjához, mint a felhajtott gallérú bőrkabát.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek