Duplahurkos világrekord a Top Geartől

Egy dél-afrikai rendezvényen, 15 ezer néző előtt a Top Gear megcsinálta, ami korábban még senkinek sem sikerült. A Deadly 720 keretében egy kaszkadőr egymás után két hurkon is végigment, bár annyi csalás volt a történetben, hogy a két, egyenként nyolc méter magas építmény között volt egy rövid átvezető szakasz. Egyedi építésű buggyval sikerült a mutatvány, sebessége állandó, 38-41 km/óra közötti volt.

0 Tovább

Tiff Needell lesz az új Stig?

Együtt a Fifth Gear csapata: Tiff Needell, Jason Plato, Tom Ford és Vicki Butler-Henderson

Nagy-Britannia világhírű autós szórakoztató műsora, a BBC-n futó Top Gear Ben Collins lelepleződése miatt elveszítette egyik legfontosabb tagját, a fehér overál és bukósisak mögött rejtőzködő Stiget. A titkolt személyazonosságú pilóta feladata, hogy minden tudását bevetve a legtöbbet hozza ki a bemutatott szupersportautókból a műsor saját tesztpályáján, miközben a három műsorvezető, Jeremy Clarkson, James May és Richard Hammond mindent megtesznek, hogy szó szerint a feje tetejére állítsák az autós világot.

2 Tovább

Mindegy, csak M legyen

Álca alól kandikáló 1 M Coupe

Hamarosan kifut a BMW 1-es sorozata, de a legnagyobb durranást a végére tartogatták. A bajorok motorsport divíziója végre befejezte a kétajtós kupé legvadabb változatát. Münchenben sokáig halogatták a csúcsváltozat elkészítését, hiányát a 02-es sorozat szellemi örökösének tartott kétajtós legerősebb kivitelével, a nagyszerű 135i-vel pótolták. A rajongók azonban nem pusztán egy tökéletesség határait súroló autóra, nem is M sportcsomagra, hanem egy valódi M-es BMW-re vágytak.

1 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek