Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A csajok, a zsaruk és a fánkok esete

Eszement kampányt találtak ki az Amerikában Scion márkanéven forgalmazott Toyota iQ számára. Összehoztak egy csapat bikinimodellt és egy regiment zsarut, elvitték őket egy fánkoshoz, majd kaptak egy kisautót, hogy azzal formáljanak fánkot - pörögjenek - egy büfé parkolójában és közben fogyasszanak is az említett süteményből és próbáljanak meg hozzá tejet inni. Lehet, hogy ez az ötlet autómosó reklámnak jobb lett volna, de biztosan felhívja a figyelmet az apró, mégis négyüléses iQ-ra. Talán nem ártott volna még belőle egy kevés.

0 Tovább

Parkolás több koccanással

Aki járt már igazán forgalmas nagyvárosokban, az tudja, hogy szinte lehetetlen megfelelő parkolóhelyet találni. A legbosszantóbb az, ha találunk egy helyet, de az autó pont nem fér be. Az alábbi videón egy New York-i férfit még ez sem zavar meg, inkább többször belemegy a többi autóba, de valahogy beerőlteti a Toyota Camry-ét.


0 Tovább

Kemény terepre kemény autót

A megbízhatóság még mindig jó reklám, ezt ki is használja a Toyota és a munkára szánt Hiluxot legendásan elpusztíthatatlan elődeihez hasonlítja, örökéletűnek és nagyon macsónak állítja be fantáziadús hirdetéseiben. Három különböző piacra készült kisfilmjében elsősorban a japán pickup tulajdonosaira gyakorolt hatására koncentrál, de a bizarr ötleteken kívül néhány látványos felvételt is sikerült rögzíteniük a készítőknek.

Ausztrália

Új-Zéland

Dél-Afrika

0 Tovább

Májkár 8. eipzód - Fafaragással tuningolt Toyota Hilux

"A medve az nem játék" - tartja a mondás Székelyföldön, amit az alábbi videónk főhőse a saját bőrén is tapasztalt, amikor az erdőben "elégurult" egy termetesebb példány. Zsolt, aki a fa szerelmese az autójában is számos alkatrészt kicserélt saját faragásra, mivel elmondása szerint „meglehetősen unatkozott fent a hegyen”. Végre egy pickup, amit arra használnak, amire kitalálták: sarat dagaszt és rönköket cipel.



KATTINTSON IDE A TÖBBI EPIZÓDÉRT!

3 Tovább

Májkár - Mutasd az autód megmondom ki vagy!

A kifejezetten a Babetta blogra készült autós webvideó sorozatunk, azt az alap igazságot járja körül, hogy autó és gazdája között mindig több és mélyebb az összefüggés annál, hogy a sofőr vezeti az autót. Ahogy azt a sorozat első leforgatott epizódjának autó tulajdonosa a Mészáros mondja is "Mutasd az autód megmondom kivagy" és ezt a sorozat szlogenjévé és néző pontunkká is tettük a készítés során.

A Májkár 1.0 -ban megnézhetünk 10 embert, akikkel együtt vezetünk az utakon, megtudhatjuk mit gondolnak az autóról, vezetésről és a közlekedésről. 10 különböző ember és 10 különböző autó kapcsolata vár megismerésre itt a blogon. Egyetemi tanár, gyertyaöntő, mészáros, kereskedő, piaci kofa színész a bemutatottak között, aki egyben hasonlítanak ránk, vezetik az autójukat.


MÁJKÁR 1. EPIZÓD - Pityu a törpe és legendás Audija

Tóth István, ismertebb nevén Pityu a bohóc, zsonglőr, bűvész, artista sajnos nem érhette meg a róla és a speciálisan átalakított Audijáról szóló epizód megjelenését, ezért az alábbi videót az ő emlékének ajánljuk.



KATTINTSON IDE A TÖBBI EPIZÓDÉRT!

2 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek