Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így kell Toyota Corollából Ferrarit építeni

 

Sokan nekivágtak már, hogy különböző típusokból megpróbáljanak egy Ferrari F430-ashoz hasonló autót faragni, ám eddig bizonyára csak egy indiai cégnek jutott az eszébe, hogy Toyota Corollát használjon donornak.A Mumbaiban székelő Executive Modcar Trendz nevű cég a képek alapján véghezvitte a lehetetlent és valahogy egy egész szemrevaló F430-replikát faragott egy Corollából. A cég honlapján meglehetősen szűkszavúan számolnak be a folyamatról, így pontos műszaki információink nincsenek a replikáról, mindössze annyit tudni, hogy eddig ez az egy darab prototípus létezik belőle, de igény szerint bárkinek összekalapálnak egyet, amihez mintegy 22 ezer dollárt kell összespórolni. Az indiai Ferrari mellé már csak egy kazah Rolls-Royce Phantom hiányzik az álomgarázsból.


0 Tovább

Nascar taxi Chicagóban

A megdöbbentő reklámrendezvények szervezésében élenjáró Red Bull legújabb őrült ötlete a Nascar taxi. Scott Speed egy napon át fuvarozta az utasokat Chicago utcáin. Egy 750 lóerős 5,8 literes V8-as versenyautó bármilyen környezetben felejthetetlen élményt nyújt, a lassan andalgó belvárosi forgalomban, a felhőkarcolók tövében azonban egészen más hatást kelt, mint nyílt terepen.

0 Tovább
123
»

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek