Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy Golf ajtaján ugrálhatunk is

Egy chicagói Volkswagen kereskedés meglepő, de nem minden előzmény nélküli reklámot forgatott. A termékben vakon bízó kereskedő mindent elkövet, amitől egy jóérzésű autótulajdonos bármikor szívrohamot kapna. Bevágja az ajtót, majd ugrálni kezd rajta, ezzel bizonyítva a Volkswagen legendás összeszerelési minőségét.

1 Tovább

Hogyan romboljunk kéményt Volkswagennel? - videó

Az új Volkswagen Amarokkal akár egy hatalmas gyárkéményt is lerombolhatunk - legalábbis a pickup angliai reklámja alapján.

A Volkswagen rendhagyó módját választotta az új modell erejének demonstrálására: egy elhagyott gyárépületben négy Amarok döntött le egy közel hetven méter magas, 140 tonnás kéményt. Ezt a munkát „normális esetben” egy negyven tonnás munkagép végzi.


Nézze meg videón a bontást!

A kísérlet előtt mérnökök, és bontási szakemberek is hosszasan vizsgálták az Amarokot, hogy megvan-e a kellő ereje egy ilyen feladat végrehajtásához.

Természetesen korábban lángvágóval kicsit meglazították a kémény alapját, ám komoly változtatások nem történtek, a kémény még így is stabilan állt. Ezután kezdődhetett a „bontás”.

Arra is felkészültek, ha valami nem stimmelne, a négy pickuphoz ezért a pilóták biztonsága érdekében egy 200 méteres „önkioldó” vontatókábelt rögzítettek, ezután következett a kémény „összekötése” az autókkal. Amikor minden készen állt, a négy gyári állapotú, 160 lóerős, 2 literes TDI motoros autó elindult, és könnyűszerrel ledöntötte a kéményt.  

0 Tovább

Így edzik a Volkswageneket

A vásárlók elvárják, hogy az autójuk mindent kibírjon, különösen igaz ez a Volkswagenekre, ezért a wolfsburgiak kitartóan strapálják modelljeiket, hogy kiderüljön, hol van a futómű vagy éppen az olajteknő tűrőképességének határa. Mesterséges padkázás és repülő Transporter, minden, amire Kovács úr sosem lenne képes.

0 Tovább

Elefántot előzni tilos

Az autózás veszélyes üzem, még ott is, ahol kicsi a forgalom és nemcsak táblák, de aszfaltozott utak sincsenek, cserébe bármikor összefuthatunk egy elefánttal.

Ha Afrikában járunk, érdemes meggondolni az előzést, nehogy megsértsük szegényt, mert úgy járhatunk, mint a képeken látható Passat tulajdonosa.

0 Tovább

Tévhit: idős hölgytől érdemes autót venni

Ki ne hallott volna már olyan történetet barátjától, ismerősétől, hogy nagy vételt csinált, amikor egy idős hölgytől/úrtól vett egy garázsban tartott, kizárólag telekjárásra és bevásárlásra használt autót, vezetett szervizkönyvvel és mindössze néhány apróbb karcos sérüléssel, mert ugye „parkolni sohasem tudott szegény uram”. Erre a „legendára” épült az alábbi holland Volkswagen-reklám is, amely egy meseszerű szituációt dolgoz fel: csilivili piros Golf, idős néni a szervizkönyvvel a kezében és egy autókhoz értő haver, aki mindent rendben talál. Van azonban egy bökkenő, amit a reklám utolsó mondta remekül össze is foglal: nem minden öreg néni olyan megbízható mint egy Golf.


szólj hozzá: Kitől ne vegyünk autót?

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek