Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ha ön elé borul egy kamion, elhajt?

Egy újabb gyöngyszem az orosz fedélzeti kamerás őrületből, ezúttal egy kanyart benéző kamion és egy autó nagy találkozást örökítették meg. Az egészben az a legdurvább, hogy az esetet rögzítő autó sofőrje úgy elhajt a helyszínről, mintha mi sem történ volna.

1 Tovább

Törik egymást a lambósok

Az olasz sportautógyár buliján két ritka darab találkozott. Sajnos túl közeli élmény volt.

0 Tovább

300-nál durrant el a Ferrari kereke, túlélték

Egy 41 éves ferraris nyomta, ahogy a csövön kifér a német A7-es autópálya egyik sebességkorlátozás nélküli szakaszán. Körülbelül 300-zal ment, amikor a jobb hátsó gumi szétdurrant, az F430 Scuderia irányíthatatlanul csapódott a szalagkorlátba. A csodával határos módon a sofőr és 39 éves utasa is karcolások nélkül szállt ki a roncsból. Amikor a rendőrök megkérdezték, hogy mégis mennyivel ment a baleset előtt, a tulaj lazán csak annyit mondott, hogy "amikor vezetek, nem nézem a sebességmérőt."

0 Tovább

Bekattan a tolvaj a lopott autóban

Ez állítólag egy drogfüggő akciója, aki egy rendőrautót lopott el és tört össze látványosan. Igazából nem tűnik rendőrautónak, de láttuk mi már ezt a videót is, szóval ki tudja?

1 Tovább

Hátulról csapták el a motorost

Minden motoros rémálma egy ilyen baleset, ő viszonylag olcsón megúszta, csak az egyik karja és a Hondája bánta.

Az egy dolog, hogy a pórul járt motoros balról előz és a rendszámát is valószínűleg a hátizsákjában hordja, de amit a mögötte - az ugyancsak szabálytalanul - igyekvő Clio RS sofőrje művel arra nincs mentség, csúnyán eltrafálja hátulról a Hondát. Videófelvétel ide vagy oda, azért biztos volt nagy magyarázkodás a kiérkező közegeknek.

4 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek