Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így kell fejest ugrani egy Peugeot-val

Vagánykodó csapatásnak indult, egy kis kézifékezgetéssel és hatalmas csobbanás lett a vége. Igazából nincs is mit hozzáfűzni, zseniális a videó. Külön plusz pont a srác lélekjelenlétéért, hogy nem áztatta el a telefonját és végig vette az egészet.

2 Tovább

Nyélgázon szállt bele az álló kocsisorba

Moszkvában, ahol tényleg bármikor kialakulhat (és ki is alakul) egy dugó, nem valami okos ötlet ész nélkül száguldozni. Márpedig okoska 180-nal tolja az alagútban, amelynek végén beáll a sor, mint a gerely. Próbál fékezni, de a megállásra vajmi kevés esélye van, tessék számolni, hány autót tarol le. A videó végén hallható ordibálás alapján lehet, hogy némi tettlegességre is sor került.

1 Tovább

Egy Bentleyt is kinyírtak az autómosók

Csak néhány nap telt el azóta, hogy egy hozom-viszem autómosást ígérő cég összetört egy Ferrari 458 Italiát, de máris itt a következő luxusautóroncs. A helyszín ismét Nagy-Britannia, csak annyi a különbség, hogy a Bentley Continental GTC-t nem közúton, hanem a mosó telephelyén törték össze. Konkrétan behajtott vele a váróba az egyik alkalmazott, szerencsére senki nem sérült meg.

0 Tovább

Autómosó törte össze a Ferrarit

A méregdrága sportautó tulajdonosa a lehető legkényelmesebben akarta megúszni az autómosást, felhívott egy céget, aminek az egyik munkatársa el is vitte a Ferrarit 458-at, de nem egészen úgy történt minden, ahogy eltervezték.

A ritka sportautótól fellelkesült sofőrünk a nedves úton elvesztette uralmát az autó felett és a padkának csapódott, ráadásul olyan szerencsétlenül, hogy a bal első és a jobb hátsó kerék is kitört, ami szinte biztos, hogy gazdasági totálkárt jelent egy ilyen nehezen és drágán javítható autó estében. Biztosítás ide vagy oda, nem lennénk most a szerencsétlen flótás helyében.

2 Tovább

Az ablakon keresztül száll fel a buszra az őz

Hatalmas szerencséje az őzikének, hogy az ütközés pillanatában felugrik, így nem üti el a busz „csak” berepül a szélvédőn keresztül. Szegény pára látszólag nem sérült meg komolyabban, viszont az ijedségtől és a sokktól nem egy könnyen találta meg a kijáratot.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek