Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megmentette a családot a boruló Ladától

Jó reflexek, és egy kis mázli. Ennyi kellett a baleset elkerüléséhez, amely egyébként pillanatok alatt történt. A Lada vezetője elbambult/elaludt, nekiment a traktornak, és már bukfencezett is át a másik oldalra. Akció 1:50-től!

7 Tovább

Nehéz sajnálni ezt a barmot

Egy olaszországi harley-s felvonuláson történt az alábbi incidens. Kidolgozott felsőtestű hősünk hatalmas gázzal érkezik, majd a túl nagy fékezéstől kicsúszik alóla az átépített V-Rod. Két dolog is említésre érdemes: az egyik az a piruett, ahogy lendületből felkel a földről, a másik az a mozdulat, ahogy a kissrácot arra utasítja, hogy hajtsa ki a lábtartót. A nevetgélő közönség – akikben szerencsére nem tett kárt az elszabadult motor – hangos tapssal jutalmazza, ahogy felveszi az addig kézben tartott bukósisakot, majd bőgő motorral távozik.

1 Tovább

Berepült a szélvédőn a Daewoo

Az ember szépen halad a kocsisorral az egyirányú forgalomban, aztán egyik pillanatról a másikra azon kapja magát, hogy egy autó repül be a szélvédőjén. Mivel a felvétel Kínában készült nem lehet egyértelműen kijelenti, hogy a Deawoo Matiznak kinéző autó, valóban az is, mert jó eséllyel egy Chery QQ vagy egy hasonló átirata is lehet a korai kisautónak, a lényegen azonban nem változtat: egy igazi idióta vezette. Csak remélni tudjuk, hogy a hátul utazó gyerekeknek az ijedségen kívül nem esett bajuk.

0 Tovább

Letarolta a nézőket a fakezű luxusautós

Már az elején rosszul indult az egész: a Koenigsegg CCX sofőrje rögtön a kezdő piruettet elrontotta a Gran Turismo Polonia luxusautós látványralin. Az elektronika persze kikapcsolva maradt, és a tök egyenes szakaszon eldobta a vasat. 19 néző sérült meg, közülük négy súlyosan.

2 Tovább

Egy ilyen balesetet nem lehet elfelejteni

Az még hagyján, hogy a sofőr lecsúszott az útról és összetörte autóját, pechjére a csomagtartóban is festékes vödröket szállított. Nem kell elképzelni az SUV-ben végzett pusztítást, mert valaki éppen arra járt, és fotózott. A férfi kutyája is az autóban utazott, és ugyan megfürdették, a bundája egy ideig még színes lesz kissé.

1 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek