Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Brutális buszbaleset Kínában

Csak találgatni tudunk, hogy mi történhetett itt. Talán a sofőr elvétette a lehajtót és vissza akart tolatni, amivel addig nem is volt gond, amíg valami szörnyűség nem történt. Mivel nem látszik, szintén csak találgatás, hogy hátulról érkezhetett egy figyelmetlen kamionos. A buszvezető valamit észlelt a tükörből, de akkor már késő volt, a belső kamerás felvételek elég ijesztőek.

2 Tovább

A dudával okozott csúnya balesetet

Vannak olyanok, nem is kevesen, akik halálra rémülnek, ha rájuk dudálnak. Itt egy példa: megszólal a kürt, és a jobbról érkező autó már neki is csattan a villanyoszlopnak. A kamerás kocsival persze nem állnak meg, papírforma.

1 Tovább

Kizuhant az autóból a sztrádán

A koreai nő valahogy kiesett az autópályán haladó kocsiból, és ugyan meglepetésében majdnem egy másik autó elé lépett, saját lábán hagyta el a helyszínt.

0 Tovább

Rakétaként szállt el az autó

Kegyetlenek a beton terelőelemek. Ha valaki nem veszi észre őket előzés közben, vagy egy másik autós miatt el kell rántani a kormányt, azonnal kész a baj. Óriási repülés lehetett ez is!

1 Tovább

Leckéztetett a motoros, beleszálltak hátulról

Van az úgy, hogy nem édes a bosszú. Mit ért el például ez a motoros? Csak annyit, hogy jól felnyalta az aszfaltot, hát ennyit biztosan nem ért a dolog.

15 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek