Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Daciára parkolt a Hummer

Civil tankkal közlekedni nem csak azért veszélyes, mert a sofőr látványosan pazarlónak tűnhet benne, hanem azért is, mert a szükségesnél intenzívebben rombolja a környezetet. Szó szerint ez történt Romániában, ahol egy Hummer H2-es vezetője nem vette észre az ott álló Dacia Logant és a monster truckok könnyedségével felmászott az orrára. A Daciának azonnal vége lett, fekete vére a viacolorra folyt.

 

0 Tovább

Kanyarban előzte a villamost, nekiment egy másiknak

A videó alapján nem egy megkülönböztető jelzést használó furgonról van szó, így aztán felmerül a húszforintos kérdés, hogy mi a csudát keresett a villamosoknak fenntartott helyen, és ha már ott van, miért állt neki kanyarban előzni.



1 Tovább

Centiken múlott, hogy nem sodorta el a nyergesvontató

Nem hiába tartják az előzést a legveszélyesebb manővernek, hiszen figyelni kell a megfelelő sebességkülönbségre, az oldaltávolságra és meg kell tudni becsülni a szembejövő sebességét. De mi történik akkor, ha egyszerre ketten is próbálnak előzni? Jobb esetben a fedélzeti kamera egy nagyon félelmetes és látványos jelenetet rögzít, ahogy ezúttal történt. Az autó a keskeny, havas úton próbált előzni. Mire sikerült, a szembejövő kamion pótja megcsúszott a havon és keresztbefordult, majd ahogy aszfaltot ért, az utolsó pillanatban úszta meg a találkozást az ijedtségtől valószínűleg jéggé dermedt sofőrrel.

0 Tovább

Hét autót összetört és egy rendőrt is elütött egy részeg, ukrán Bentley-s

A 2009-es Bentley Flying Spur igazi tömegpusztító fegyverré vált annak az ukrán sofőrnek a kezében, aki a múlt hónapban átszáguldott egy kievi piroson és telibe kapott egy Mercedes CL550-est. Mindez a főváros egyik forgalmas kereszteződésében történt, így további hat autót sikerült még összetörnie, ráadásul a forgalom irányítására kivezényelt közlekedési rendőrt is elütötte, aki egy lábtöréssel megúszta a találkozást a vélhetően alkohol és drog hatása alatt álló vezetővel. Csak a szerencsének és az egyre modernebb autóparknak köszönhető, hogy más nem sérült meg a tömegkarambolban. Így nézett ki a helyszín a baleset után:

0 Tovább

Az utca közepén égett ki a Ferrari 599 GTB

Az utóbbi hónapokban már megszokhattuk, hogy kiégett Ferrarikról szóló híreket kapunk, most sem történt máshogy. A mostani videón Dubai egyik kevésbé forgalmas utcáján ég ki egy 599 GTB Fiorano. A helyiek nagyon nem estek kétségbe, talán már megszokták a látványt?


1 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek